Pa dobro što se onda izjašnjavaš ko Bošnjak i insistiraš na tome.
Al interesantno istovremeno dobri likovi i baje koji borave u Sarajevu a nisu Bošnjaci su Bosanci haha. Jel ima dobrih Srba i Hrvata tamo il sve očlo?
Jesil glup ili sta, svi smo mi bosanci jer nam je to teritorijalna odrednica kao sto ste svi rodjeni u srbiji srbijanci. Ne moze jovor biti srbijanac kad nije rodjen u pajsad srbiji. Ni ja ne mogu biti srbijanac kad nisam rodjen u srbiji.
Nacionalno smo srbin i bosnjak znaci to je etnicka pripadnost a ovo bosanac je teritorijalna. Josip se izjašnjavao kao Jugosloven, vjerovatno ateista i to je njegovo pravo. Uostalom, ovo je sam izjavio
”Na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu profesor Brkić iz geografije pita mene, šta sam po nacionalnosti. Ja kažem Jugoslaven a on meni na to, kako jugoslaven a Josip a rođen u Bosni. Odgovaram; i Isus je rođen u štali a nije konj.”
posebno termin srbijanac ili vojvodjanin, to preferiraju ujkani i bosninijanci kad oce da pokazu kako ne postoji neki tamo srpski narod, nego znaaaas drugacije ti je to bajo srbin iz cg, šumadije ili vojvodine nije to isto nepomirivo. I glupsoni naravno.
Ono što jes'-jes'. Onolike pare, onoliki koncerti, pratioci, i ne seti se bar jednom porukom da pomene svetionik slobode, studente. Bar karton kisele da im poslao, u usta ga j... gobalistička
Onolike pare, onoliki koncerti, pratioci, i ne seti se bar jednom porukom da pomene svetionik slobode, studente. Bar karton kisele da im poslao, u usta ga j... gobalistička
i šta ima gospodin titoista amerikanofil od toga konkretno, da čujem gde te je zadužio?
znooooš to je slavna ličnost učinio je svet boljim mestom - al u kurcu
inace pepsi komunjaro raspala napuši mi se solidno kurca za studente i za 15 mart što nisu drugi izginuli u tvoje ime da bi ti imao lepše sutra pa sada jedeš govna jer te nisu ispoštovali
u stvari dva kurca mi se napuši i svaka matora pizda u srbiji koja isto razmišlja
Znači i ti si boske. Ok da znam za dalje.
Pa i jovor je brt, to je teritorija na kojoj smo rođeni. Šta bi drugo trebali biti ?
Pa dobro što se onda izjašnjavaš ko Bošnjak i insistiraš na tome.
Al interesantno istovremeno dobri likovi i baje koji borave u Sarajevu a nisu Bošnjaci su Bosanci haha. Jel ima dobrih Srba i Hrvata tamo il sve očlo?
Jesil glup ili sta, svi smo mi bosanci jer nam je to teritorijalna odrednica kao sto ste svi rodjeni u srbiji srbijanci. Ne moze jovor biti srbijanac kad nije rodjen u pajsad srbiji. Ni ja ne mogu biti srbijanac kad nisam rodjen u srbiji.
Nacionalno smo srbin i bosnjak znaci to je etnicka pripadnost a ovo bosanac je teritorijalna. Josip se izjašnjavao kao Jugosloven, vjerovatno ateista i to je njegovo pravo. Uostalom, ovo je sam izjavio
u što bosanci sve pršti ekipa zakleta braća bukv lol
klasik komunjarska mantra deljenja ljudi po geografskoj pripadnosti, vidim neki i dan danas podležu tim glupostima sve dok se njih ne dotiče.
posebno termin srbijanac ili vojvodjanin, to preferiraju ujkani i bosninijanci kad oce da pokazu kako ne postoji neki tamo srpski narod, nego znaaaas drugacije ti je to bajo srbin iz cg, šumadije ili vojvodine nije to isto nepomirivo. I glupsoni naravno.
ali mi boooošnjoooooci
Jelek anterija i opaaaanci
Po tome se znaju Srbijaaanci
Brt el ima neka sevdalinka o bošnjama da se pominju ikad igde lol
Ozi Ozborn
Sad sam video. Ode najveca rokenrola u istoriji.
Isti osećaj ko za Boru
A jebate
RIPchina legendo
Ma on i ne zna da umro garant
tko bih rekao da će on prvi da ode iz originalnog sabata
a živeo je tako čisto i zdravo
boli me rac i za ozija
Ono što jes'-jes'. Onolike pare, onoliki koncerti, pratioci, i ne seti se bar jednom porukom da pomene svetionik slobode, studente. Bar karton kisele da im poslao, u usta ga j... gobalistička
Умро у цвету младости чојк, након 70 година аскетског живота.
i šta ima gospodin titoista amerikanofil od toga konkretno, da čujem gde te je zadužio?
znooooš to je slavna ličnost učinio je svet boljim mestom - al u kurcu
inace pepsi komunjaro raspala napuši mi se solidno kurca za studente i za 15 mart što nisu drugi izginuli u tvoje ime da bi ti imao lepše sutra pa sada jedeš govna jer te nisu ispoštovali
u stvari dva kurca mi se napuši i svaka matora pizda u srbiji koja isto razmišlja
Hahahah najeba ni kriv ni duzan dobri čika pepsi