Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Кажу и да је тражио брата кроз крв и кости аутопута....
Do sad bi postao neki joksimovic sig ovako je andjeoski glas sa neba, pratiii meeee
Кажу и да је тражио брата кроз крв и кости аутопута....
ispostavilo se da je bio u severnoj srbiji
Eto ti, Seril Kol ti da picke, a toliko je dobra da se navuces, pa kad ti ukine padnes u depru i skocis u ambis.
Муамер Мухамед Абу Минијар ел Гадафи
пре 13 година.
Kako rece ona kurva satanisticka
https://youtu.be/7voBEfcHfJg?si=iWaYXAWHLHa3SVzL
Пуковниче ти ниси стигао да видиш пропаст Америке, не брини ми хоћемо и сведочимо томе из дана у дан!
ПУМ легендо!
forum sajta vukajlija.com očigledno
https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1989829/preminula-mima-vukovic-kuric-glumica-iz-serije-vruc-vetar.html
Ок умрла рендом глумица која је глумила пазите сад у једној епизоди врућег ветра и нека 2 3 рендом филма који имају 100 оцена на ИМДБ и то је то што се тиче глумачке каријере
Panker iz Ajron Mejden
Sad videh. Malo mi nije zao. Imao sam priliku da ga upoznam. Takav nadobudni drkos se retko srece u zivotu.
ripchina legendo
prvi i drugi album su mi glazbeno ionako draži od screamfesta koji su postali nakon dolaska Dick in Sona
da nisi sale bio mozda tad u mislim barutani, 2001,2002 fazon?
Aha, tad sam ga upoznao, bio u bekstejdzu.
Mislim cak da je on bio moje drugo razocarenje u junaka i detinjstva. Kad sam ga upoznao sve sto sam mislio o njemu se srusilo.
ase ludovalo posle 5oktobra zurke satansiti na sve strane jedva docekalo lolo
a prvo?
Ју хед ми ина фрст халф нот гона лај
Branko Kockica. Kada sam ga '92 slucajno video pjanog ispred pozorista Puz, trazili mu ja i buraz od strica autogram, on se izdrao na nas i napsovao nas ko kerove.