Na današnji dan umro/la je...

1. Кажу и да је тражио брата кроз крв и кости аутопута....

2. Do sad bi postao neki joksimovic sig ovako je andjeoski glas sa neba, pratiii meeee

3. The Big Dipper pre 2 sata
    Кажу и да је тражио брата кроз крв и кости аутопута....

ispostavilo se da je bio u severnoj srbiji

4. Eto ti, Seril Kol ti da picke, a toliko je dobra da se navuces, pa kad ti ukine padnes u depru i skocis u ambis.

5. Муамер Мухамед Абу Минијар ел Гадафи
    пре 13 година.

6. Пуковниче ти ниси стигао да видиш пропаст Америке, не брини ми хоћемо и сведочимо томе из дана у дан!
    ПУМ легендо!

7. forum sajta vukajlija.com očigledno

8. Ок умрла рендом глумица која је глумила пазите сад у једној епизоди врућег ветра и нека 2 3 рендом филма који имају 100 оцена на ИМДБ и то је то што се тиче глумачке каријере

9. Sad videh. Malo mi nije zao. Imao sam priliku da ga upoznam. Takav nadobudni drkos se retko srece u zivotu.

10. ripchina legendo

prvi i drugi album su mi glazbeno ionako draži od screamfesta koji su postali nakon dolaska Dick in Sona

11. da nisi sale bio mozda tad u mislim barutani, 2001,2002 fazon?

12. Aha, tad sam ga upoznao, bio u bekstejdzu.

13. Mislim cak da je on bio moje drugo razocarenje u junaka i detinjstva. Kad sam ga upoznao sve sto sam mislio o njemu se srusilo.

14. ase ludovalo posle 5oktobra zurke satansiti na sve strane jedva docekalo lolo

15. drugo razocarenje

a prvo?

16. Sad videh. Malo mi nije zao. Imao sam priliku da ga upoznam. Takav nadobudni drkos se retko srece u zivotu.

Ју хед ми ина фрст халф нот гона лај

17. a prvo?

Branko Kockica. Kada sam ga '92 slucajno video pjanog ispred pozorista Puz, trazili mu ja i buraz od strica autogram, on se izdrao na nas i napsovao nas ko kerove.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.