Na današnji dan umro/la je...

1. hahahha, zikra bate razumi coeka. Tako sam se ja osecao vezano za seseljugu jbg :(

jbt to tako dugo postoji taj puz pojma nisam imao, skoro video neku brosuru i dalje vode klince tamo

2. Pa brate u seriji Kockica pominju Puz vise puta. Branko ga je osnovao negde 70-ih ako se ne varam.

A i ta zikra, evo vidim i dalje mu traje kad se cmari svima od Slobe do ovog zvaljavog.

3. nisam pojma imao za puza, il sam zaboravio jbg, nisam dugo gledao lol

A i ta zikra, evo vidim i dalje mu traje kad se cmari svima od Slobe do ovog zvaljavog

teska vremena nije lako postati i opstati.

Mada obj koko znam decko je prvi registrovani narkoman u srb, ili je to neka urbana legenda, secam se da sam davnih devedestih cuo taj info

4. Ma urbana legenda, on je klasican alkos. Dje pored Tife i Bebeka da on bude prvi dzanki.

5. lol, evo i sapke proziveo tvoj najtmer

https://www.youtube.com/watch?v=ccDbvhQPdV4

iskr meni ovo vise vuce na narkomaniju

6. hahahahhahaa ovaj snimak je jedan od najjačih ikad, šapićeva faca sve govori

7. caro odgovori mi na temi fk partizan ako nisi pizda

8. Nestvarno je koliko radosti i nekih dobrih trenutaka su nam, kolektivno, doneli taj Branko Kockica, Šapić, Bora Čorba...I gde je to i kako završilo. To je posebna vrsta ožiljka na duši, kako god da okreneš. Kao npr. da si proveo 3.5 godine sa ribom i bilo lepo, voleli se, išlo to, međutim razišli se iz ovog ili onog razloga al opet, ostali u dobrim odnosima, ništa ružno se nije desilo, nosiš je kao lepu uspomenu iz nekih tinejdžerskih dana. I onda saznaš da se karala sa nekim papkom dok ste bili zajedno, info koja ti sad ništa ne znači realno ali ti se svejedno ukenja u život i izruči ti kantu govana na sve to.

9. Ne znam, retko gde ima da se heroji svedu na transfer blama, jer Kockica je negde bio heroj tog detinjstva, Šapić takođe, velik deo te represtacije kojom smo se realno ponosili jer fudbal je redovno razočaravao, pa nam trebalo nešto da lučimo testosteron. Itd. To je baš jako tužno, da su nam uzeli te neke ljude i sveli ih na sopstveni nivo.

10. eee lako je bata saleu kad je na vreme provalio ko je i sta je branko kockica

a i novax nam je najsvezije zabio noz u ledja moj melke

11. kapiram da ga ne volite ali mislim da čorba i šapić stvarno nisu isto

12. njuman iz bejvoca ne daj se bjukenone

13. чекај умро бранко коцкица>?

14. Nismo mi te sreće. Naprdnjaci umiru samo od malja, očigledno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.