Jbg, roknuli je lobiji, nije htjela snimati sa bisex glumcima koji su to krili od javnosti. Najebala isto kao i Shyla Stylez, Kagney Linn Carter, i mnoge kojima ne znamo ime.
Сирома Миланче, не зна у шта се упустио. Надам се да има оверену књижицу.
Najbolja pička zlatnih 60ih i 70ih, Brižit Bardo
Грејс Кели боља :P
Ајд Скелеторе, најјаче пичке 60 70 и 80их по пар комада, КРЕНИ!
stae sa monikom sto je kusturella jebo
Она је риба деведесетих :D
https://vukajlija.com/forum/teme/30477-na-danasnji-dan-umro-la-je?strana=260#post_4243609
Uf tebra, ima ih gomila
Džejn Fonda, Rakel Velč, Brit Ekland, En Margret, Katrin Denev itd itd
Neke još žive
Софија Лорен бабуџа има 95 година сиг
Skoro umrla Klaudija Kardnale, to je taj top tier
Gledo sam skoro one stare bondove, sve prepička do prepičke uglavnom. Zamisli ti one žbunove dole mmmm
Ух, увек су бондови имали укуса признајем.
e ovo je vec
E E E S T E E E T I K A
E
E
S
T
E
E
E
T
I
K
A
Ок значи овако
Ana de Armas
Léa Seydoux
Caterina Murino
Rosamund Pike
Sophie Marceau
Maryam d'Abo
Maud Adams
Tania Mallet
Daniela Bianchi
Није оно од најјаче до најслабије него је насумично, има ту још по која ал то је за неку другу листу вероватно, ове су најјаче, и немојте ме смарати што нисам убацио Денис Ричардс(рејџбејт).
Хвала креаторима бонда што су убацили ове јапанке осредње и ове гаравуше, то ми је олакшало посао у прављењу листе.
Погле како је грозна хале бери са оном мушком јеж фризуром, а погледајте како данас изгледа, да не спомињем неку Грејс, фуј.
Čuj, muška jež frizura. Vidi se da napadaš jake, samostalne, emancipovane, elokventne, ambiciozne, asertivne žene, koje znaju šta hoće!!!
ХАаххаха, а није фор, то тад није било јако, и ако јесте, није било НЕТА!!
Извињавам се свим храбрим петничаркама!
Већ 8 (словима - осам) година је прошло без наше вољене August Ames. Нема дана да не помислим на тебе.