Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Гроб те кресо, па прошле године у ово време је у рајски врт преселио Петар Матић Дуле, у 105. години живота. А овде нико ништа не јавља. Срамота.
https://mondo.rs/Sport/Ostali-sportovi/a2143959/raul-gonzales-intervju-o-srbiji-i-nikoli-karabaticu.html
Људи, зар није овај умро? Сећам се да је била објава да је умро Раул Гонзалес, и онда сви мислили на фудбалера из Реала, па кад су схватили да није он него неки други, онда им је лакнуло, као, нема везе...
Колико Раула има Сунце ти
Rekli o sajtu
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Удо Кир
Сећам га се врло добро из Блејда, много добра улога, памтљива онако, нек се огласе апсолутни слухисти за филове па нек кажу још неке вредне улоге осим кад је глумио дракули 2-3 пута.
ripčina legendo.
sećam ga se po ulozi jurija iz red alerta dva.
ripčina sporedna legendo iz ejs venture
praljak sloba
Јбт види се да је усташа, има нека кармичка веза ту међу њима, тако су и нацистима у заробљеништву дотурали отрове да пију, само да не дођу пред суд.
Јесте али овај је дошао на суд и након изрицања пресуде попио отров!
Деда мраз мајсторе! Требао је само да наздрави својим Херцеговцима, па да и они следе његов пример.
Тагава!
РИП ЛЕГЕНДЕТИНО И БРАТЕ ПРАВОСЛАВНИ!
Иначе имао и руски држављанство, дингиспов!
Какав Стиви Сигал, мрш!
Da, čovek prešao u Pravoslavlje, naglumio se kojekakvih bitangi u poslednjih 30 i kusur godina.
Zed (Piter Grin)
https://www.youtube.com/shorts/DbpCL9A1DJM
А, сећам се тог лика из "Маске" са Џим Керијем. ПУМ
Chris Rea, RIP
Dobar pevac
Baš sam se skenjao. A nisam otišao na koncert u BG kad je bio, što mi je isto jako bezveze.
РИП легендо!
Дојајне песме имаш, што би ти реко Дис из а роуд ту ХЕЛ!
Ја нисам ни знао да је жив. Минус за мене!