Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
onaj sto peva dajdirlidadi da da da?
aham.
Делча што водио 2 на 2 на 3К .....
Beli kit Mobi Dik i kapetan Ahab.
Umro Milan, od raka pankresasa naravno.
Umrla Margita.
Citiraću Ljubu Moljca:
"Umro je Balzak, umro je Dostojevski....a i ja se nešto ne osećam najbolje".
Umro humor na Vukajliji a rodio se Zezator i kompanija "trolova".
'Ладно умро Делча.
Umro Vuk Kostić. Ko će sad biti Bata Živojinović?
Имао је рак пар година, а стварно штета, много сам га готивио. Кад сам био млађи на трећем каналу често пуштали неки његов спот, а беше и нека емисија.
Umro Dio od raka jebote!!!
Umro Falko, neki dan pitam gde je kad ono...
http://www.youtube.com/watch?v=_5-XF_pnXX4
Njegovo Veličanstvo Hajle Silasije nije više sa nama.
Umro Čkalja, ljudi!
...najveći sin naših naroda i narodnosti.
Ja sam jednom čula da je umro Ratko Mladić.
Citiraću sebe: smrt Majkla Džeksona: univerzalni izazov da zaglupljene i zatupljene mase shvate činjenicu svoje smrtnosti. Jer ako je takav veliki selebriti ipak umro, zamisli šta tek čeka nas sitnu boraniju.
Čola?
Neka joj je spokoj duši.