Na današnji dan umro/la je...

1. onaj sto peva dajdirlidadi da da da?

2. Делча што водио 2 на 2 на 3К .....

3. Beli kit Mobi Dik i kapetan Ahab.

4. Umro Milan, od raka pankresasa naravno.

5. Citiraću Ljubu Moljca:
    "Umro je Balzak, umro je Dostojevski....a i ja se nešto ne osećam najbolje".

6. Umro humor na Vukajliji a rodio se Zezator i kompanija "trolova".

7. 'Ладно умро Делча.

8. Umro humor na Vukajliji

9. Umro Vuk Kostić. Ko će sad biti Bata Živojinović?

10. 'Ладно умро Делча

Имао је рак пар година, а стварно штета, много сам га готивио. Кад сам био млађи на трећем каналу често пуштали неки његов спот, а беше и нека емисија.

11. Umro Dio od raka jebote!!!

12. Njegovo Veličanstvo Hajle Silasije nije više sa nama.

13. Umro Čkalja, ljudi!

14. ...najveći sin naših naroda i narodnosti.

15. Ja sam jednom čula da je umro Ratko Mladić.

16. Citiraću sebe: smrt Majkla Džeksona: univerzalni izazov da zaglupljene i zatupljene mase shvate činjenicu svoje smrtnosti. Jer ako je takav veliki selebriti ipak umro, zamisli šta tek čeka nas sitnu boraniju.

17. ...najveći sin naših naroda i narodnosti.

Čola?

Neka joj je spokoj duši.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.