Na današnji dan umro/la je...

1. niko od njih ne zna da peva zato obradjuju glas kompjuterski.sinan za njih bio mocart

2. Alo ne kenjaj za Sinana retarde mali

3. Au jebote ne mislim da bi mi bilo ovoliko žao bilo koje druge domaće poznate ličnosti.

4. Jel to od ciroze? Citam da mu trebala transplatacija jetre, trebalo za par dana da odradi, ne secam se da sam procitao da je bolestan tj od cega

5. Šta srete,
    Sad vam svima žao!
    Što mu onda niko
    Jetru nije dao?

6. Nije problem naći jetru problem je držati ga u stanju da može da dočeka i prezivi operaciju

7. Pa nije cudo sto je umro od jetre kad mu je 1000 ljudi pisalo po jutjubu “sinane dugujes mi jetru” jbg

8. Sinane umro si al ostaćeš živ u našim srcima i stereo uređajima

9. Pokoj mu duši.
    youtube.com/watch?v=T7eHK3LqrLI

10. Maestro haha bas si duhovit

11. A bolovao je rob dugo, tipa godinu dana kuburi

12. A bio je bratina, volio ili ne volio narodnu muziku morao se poštovati Sinan brat.

13. долазио је пре често до лознице. једном сео сто до мене у неком локалу. како наиђе ко од тих његових ортака из млађих дана, већином полураспаднути коцкари у годинама, он вади паре и гура им у џеп

14. драго ми је да је велика већина људи овде свјесна синанове величине и аутентичности свака част момци синан сакић један је од нас

15. ŽIVOTNA BORBA SA DEMONIMA ODVELA GA I U INDIJU Sinan Sakić je govorio: "Trovao sam se alkoholom, a ljudi su me izdali" http://www.blic.rs/k1vzcw1

Au kakva ljudina je bio

16. Obavezno pogledajte kada je gostovao kod Marića
    ,
    https://www.youtube.com/watch?v=4Rh4_YJ0mM0

Ovdje se vidi sva veličina i kakva je opaka glavudža bio

17. Al Sinan je imao tu neku emociju u pevanju

18. Ova emisija u top 5 bar

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.