Na današnji dan umro/la je...

1. Evo sad javljaju da je srčani udar razlog smrti, a ne saobraćajka...

2. од толико људи на путу ова морончина удари на шабана јебо му пас матер у пичку безобразну

3. Dobro brate bolje i na matorog sabana nego na neko dete. Mislim nije dobro ni na koga al bas si lupio iako cenim da je bilo u saljivom tonu pa oprosti ako jeste

4. ma nemacka je 20 godina ispred nas neces videti nemca pijanog on se vikendom odmara za radnu nedelju

5. кривца осудити на смрт тако што ће маестро курцем на теразијама да му лупа дандаре док у позадини иде десет сати овог лупа https://vocaroo.com/i/s1T6yV7OsgBs

6. у праву си пс растројен сам мало али добро и даље имамо еру ојданића и милоша бојанића сјеме им се затрло

7. milosu bojanicu ne treba pijani nemac dovoljno mu je da na macu naidje na ulici negde

8. Bilo brutalno ili ne, i ja sam pomislio ovo kao multi. Taj pijani kreten ne zna kako je osakatio balkan za jednu ril muzicku zvijezdu.

9. A stvarno je bio najveci, sinonim za narodno, bukv kad ti neki reme iz kruga dvojke kaze "a sta ti slusas, sabana a" aludira se na narodnu muziku

10. Hahjaja al mislim da je sintagma "krug dvojke" najomraženija u srpskom jeziku

11. Posle “zuti”, “bot” i “sendvicar”. Mozda i “komunjara”

12. Nisu to sintagme ps

13. Ma ne seri e
    Inace je vrv mislio bas na sintagme a ne na bilo koje pojmove, verovatno mu se bas o sintagmama pricalo a nije samo napisao tako jer je bas ovo bila sintagma u pitanju

14. Samo postojanje pojma "krug dvojke" vučiću daje sigurno 10% glasača

15. Сад ће коментари овог болесног народа како кривца треба објесит о жицу на теразијама или доживотну робију да га у затвору силују црнци

16. A šta ne treba kao?

17. i crnci mogu biti dobri i nezni dokazao je mickey savage to

18. објесит о жицу на теразијама

Vidim ja ko ovde subotom u sest poziva na haos u srbiji

19. Ne kapiram paralelu izmedju vucica i kruga dvojke?
    Ja sam zuti do koske, Djilketov sam covek

20. Ps to sto si naveo nisu sintagme wtf

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.