Na današnji dan umro/la je...

1. Ovo Pseto što je napisao nisu sintagme XD

2. ni "krug dvojke" se ne može nazvati sintagmom

da naglasim, mrzim sve radikalsko-komunjarsko od 45 naovamo, sve što pominje reči patriotizam i ima prefiks srpski prezirem

3. Zapravo krug dvojke jeste sintagma ali nemojmo biti grammar nacisti

4. Zap, sintagma "krug dvojke" je po jačini odmah posle “zuti”, “bot” i “sendvicar”. Mozda i “komunjara”.

5. Ma ne uvlači me u te vaše rasprave be :)

6. Zap nijesi mi odgovorio

7. Nisu sintagme ono što te Ps naveo :)

8. Pa narod širi mrzi krug dvojke, autore Zliko

9. Aha pa nisam znao za to, nego vazda su krug dvojke i nbg arhinemezisi pa se zato sprdam s tim

Oni petkom u kolarcevu zaduzbinu ili na neki kvlt, a mi lomimo case po perperu dok jami peva, razumes

10. I guramo vu pickama medju poprsje

11. Deku
    Nisu sintagme ono što te Ps naveo :)

+1

12. E ali ovo nisu sintagme sto je pseto napisao :D

13. Bukvalno ko da pola estrade više nema... Počivaj u miru, Šabane...

14. Pocivaj u miru Sabane. Ps, to ti nisu sintagme samo da znas

15. Šaban poginuo a vi serete o sintagmama jebem vas u usta materina baš

16. Karl Lagerfeld. 85 godina, bajo moj.

17. Nadam se da kažeš za Šabana

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.