Pitajte moderatore

1. Ја сам био банован само због објашњавања Менсуру да није у праву, и то на овој теми, од стране Суровог. Нисам се љутио и сматрам да је паметно урадио. Треба бановати за сваку ситницу. Уосталом, по некој логици, старији чланови треба да имају благу предност и да може понекад да им се прогледа кроз прсте.
    А кад смо код пљувања модератора:)....па заслужујете једну средњу пљуцу, само зато што сте се улењили....бар неки од вас.

2. Pu za mane! Pu zeka iz daleka.

3. nemoj ti zeku da diraš:)
    i ja sam bio banovan od strane đavolice, sad sam dobar i vratila me

4. Nemam vise pitanja.

5. Ja sam bila banovana zbog spama na ovoj temi,a JTU je spamovao vise nego ja i konstantno se zalio na nesto,njega su postedeli!Sad ste mi dali ideju.:D

6. ajde oladite sa spamom na temi da vas ne pobanujem.

na cet, pa se tamo razgovarajte.

7. То, милицијо!!!
    Бан! Бан!

8. Ova tema bi trebalo da se zove,obratiti se miliciji...

9. Vidim da ova Insolent i njen "BRAT" opet haraju ovim sajtom. Sve je to super, ali ja da mislim da sam kriv u celom onom prozivanju i napadanju ne bih prijavljivao sucaj i rzikovao ban. Ne mogu da verujem da posle svega idiota onog odbanujete i sve je najnormalnije.

Jel sam ja nekoga tu eksplicitno vredjao? NE.

Da lis am bio eksplicitno vredjan od srane imagnarnog brata ove osobe? DA.

O kakvim opomenama pricas surovi? Sta sam ja to pa govorio insolent defender? ALo, devojka je napravila definiciju koja je posecena MENI a koja je usledilanakon nekog nesporazuma na chatu. I sta tu vise ima da se prica. Onda ovaj nje imaginarni fantomski nalog krece da se umnozava i vredja vde na vasem forumu, a vi KULIRATE?!

vo stranicu dve pre ove sam ovde eksplicitno vredjan i NISTA. Mislim zabole mene, ja sam samo za t da se banuje ako je dpli nalog, ali nisam za to da se bude jebeno LICEMERAN i da se izvrce cela prica.

Pritom ova ovde napominje Artemidu koliko vidim.

Prvo, devojka nije tu, a treba sacekati da dodje ako ima nesto da joj kaze.

Drugo, ocigledno vuce neke duboke komplekse pa ne trpi lepe i normalne devojke.

Bila je prisutna i dala je opomenu tamo.

Licno je meni dala par puta opomenu pred ban, iako sam sasvim ok sa njom.

Apsolutno ne moze postojati zamerka na njen moderatorski rad...mislim sad, uvek zamerka neka moze da se nadje, ali nista krupno.

Samo mi je neverovatno da dozvoljavate ovoj da "njen brat" hiperprodkuje duple naloge i napusava ovde, a nda dajete meni nekakvu opomenu pred ban!

10. ja sad mogu najopustenije da pitam moju kevu , caleta i lika sto mi sisa travu i odrzava gajbu da se lepo registruju na vuki i brane me???
    ema frke, imamo jednu te istu ip adresu, ali hvala na informaciji, sa zadovoljstvom ce me podrzavati odavde :)

11. pa ne stvarno, a najbolji mi je Surovi koji od samog pocetka "ma ni bushido nije cvecka"///

SUROVI,
    naaravno da isam cvecka, daleko sam od nje, ali ja sam za svoje istupe, svoja vredjanja itd bio svaki put pravedno banovan. Nadji mi ispod ove defke da sam ja bio vulgaran i vredjao nekoga pritom ako jos kazes da sam ja zapoceo sve to, recicu da si mnogo zajeban car.

Ali to nije tako.

Ja iako sam bio nekad eksplicitan u stilu vredjanja, to je bilo kada sam dosao na sajt i pojma nisam imao o ovome.

A naravno da cu dgovoriti na izdrkavanja pojedinih kompleksasa i kvazimoralista, necu sigurno dozvoliti da me izdrkavaju uz protekcije necije ili licemerstva.

Zato molim te, nemoj mene ti da ispitujes, vec me banuj svaki put kada neog uvredim psovkom i zapocnem raspravu bez osnova i pozadine.

12. banovani mesja i shana zbog spemovanja i nakon opomene. 1 sat, nek ih odbanuje neko ako ne budem tu.

13. бушидо, схваташ ли ти да ја не желим да улазим у километарску расправу са тобом. искулирај и не улази у било какав контакт са инсолент дефендер и њеним братом био он имагинаран или не и то је то.

Ако имате жељу да се прозивате или објашњавате на било који начин, хајде лепо то преко приватних порука или емесена гугл тока лалала њока.

нема дискусије више о томе. барем не на овој теми.
    толико.

14. niko te nije ni pitao da ulazis u kilometarsku raspravu nego da radis svoj 'posao' kako treba.

"PITAJTE MODERATORE"..tako se zove tema, zar ne?

Koliko ja vidim ja sam ti postavio nekoliko pitanja vezana za temu.

Zato nemoj da glumis neki nadrkan stav, vec mi obrazlozi neke stvari koje ne razumem. Kada mi lepo obrazlozis, ja cu reci "hvala." i tu se svaka diskusija na ovu temu zavrsava.

Hvala unapred.

15. ti zbilja misliš da sam ja šašav?
    stvarno nisam nadrkan, žao mi je što si tako shvatio sve ovo.
    jednostavno mi nije do rasprave.

nisi trajno banovan baš zato što su uvrede zastarele i zato što se vidi da si se trudio da se uklopiš, a ja tebi da objašnjavam ko je koga gde vređao i zašto, stvarno ne mogu.

16. Moderatori!!!! Moderatori!!!! Hejtovan sam. ''Laksi'' sam za oko 100 bodova pa vidite resite to, jel sam hejtovan ili je nesto drugo.

17. Hvala unapred. Pozz

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.