Sta si ti, neki samoproklamovani intelektualac koji prosipa muda preko neta?
Drkas na sebe ujutru kad ustanes?
Mnogo si pametan i luckast, prosto sam se napalio i dobio neverovatnu zelju da te guzim dok ti ta "pamet" ne izadje na balava usta, majmunchino sujetna.
Ma ne kapira balavac da bi zensko celjade moralo da bude ozbiljno poremeceno da mu napishe da zeli da opsti s njim. To moze samo da ti napise gej, ili neki poznavalac psihologije iskompleksiranih pederchina koji se kurche preko neta.
Sta je sad, sad si fin i stavljas pederske smajlije, sto sad ne glumis mafiju?
Glumi slobodno, sakriven si iza kretenskog nika (koji takodje ukazuje na ozbiljan problem sa egom).
Najjadnije je sto takvi debili ne smeju ni da te pogledaju na ulici, a pustaju muda preko neta.
1d10t, na ovom sajtu nema vece dijabolcine od ovoga tupavog klinca. Drazao je jedno vreme svoju sliku na avataru, obican zgoljavi klinja, kad bi mi naleteo negde, odr'o bih ga ko macku!
Verujem da mnogima ide na kurac ovde!
Pazi ti njegov poslednji post??!! Hahahaha... kakav dziber!
@1d10t - go for it! Ne daj na sestru!
A ti BOG-u - koji je tebi kurac covece!? A da, taj poslednji post je...fantazija! Nema sta pametnije da kaze nego da filozofira. :)
I da, pise se "sa mnom", o elokventni i pismeni bokseru. :)
Inace, plus za Insolent, njenog brata i defku! ;)
p.s. 1d10t
Kapiram da zbog kriminalnih aktivnosti nemas vremena da pises definicije , vec se kacis ovde iskljucivo da bi meni pokazao kako si ti ustvari zajeban. Mozda si u mardelju, pa te pustaju za vikend i onda se samo na sekund ukacis i "isprozivas" me. Ipak, ima kreativnijih stvari od toga. Valjda ti ne igram toliko bitnu ulogu u zivotu. Pa pocni da dokazujes svoju pamet i kreativnost negde drudge.
pozz
Obriši
-----------------------
Reservoir dog 14.07.2009.:
Da li je moguće? Šta se sve navuklo na Vukajliju. Ne mogu da verujem. Ne čudi da su toliki stari, dobri i zreliji članovi pobegli sa Vuke glavom bez obzira.
@Insolent Defender
+++++++++++++++++++++++++++
I puna podrška. "Nećemo da pobedi narodna muzika..."
@1d 10t
Tebi poseban pozdrav.
Svaka ti čast, imaš koga i da uzmeš u zaštitu.
Obriši
-----------------------
1d10t 30.07.2009.:
Bushido, ne budi jebena debilchina, ne dolazim na vukajliju, tek mi sad rek'o neki lik sta seres, rekao sam ti to zato sto si klinac koji glumi neko mudo devojkama a u privatnom zivotu gleda u zemlju.
Je l' ti to jasno?
Nisam ja nikakva mafija, ti si se pravio pametan a debil si.
Kretenu uvek treba reci da je kreten, ako ne kapira, onda mu objasniti na drugi nachin.
Ako si ocekivao da krenem da ostavljam definicije po sajtu gde tolerishu ovakve debile- zajebao si se. Meni to ne treba, a ti uzivaj u svom jadnom egu. Najjachi si, a ja sam previshe glup i mali da bih ti se suprotstavio.
Idi sad igraj se s barbikama.
Obriši
-----------------------
Bushido pre 12 sati:
Da, po specijalnom nalogu svog alter ega Insolent Defender, TI SI DOSAO DA BRANIS NJENU SROZANU CAST, tako da te kapiram u potpunosti.
Sama je sebe tvoja druga polovina licnosti dovela u tu situaciju prvo provociranjem na mojim definicijama, zatim javnim prozivanjima, pa na kraju pateticnim zahtevima na forumu.
Obracam se i jednoj i drugoj strani tvoje licnosti - kada budem pozeleo da udjem u mulj i blato zamolicu vas da se razdvojite da se ne bih saplitao o vas dok lezite dole.
Ja da se igram sa barbikama :)))
Ovo govori o nekom kompleksu zestokom, kao i svaka glupost koja izadje iz Vasih usta.
Dosta vise sa ovim , jer uspevate da me spustite na vas tuzan i cemeran nivo samim tim sto me navodite da razgovaram sa nekom polovnjacom frigidnom koja se sluzi nekim kvazi-moralom i daje neke zahteve na forumima koji ne zanimaju nikoga, kao i njenim alter egom, kojeg naziva MOJ BRAT, i na taj nacin izbegava ban svog prvog profila, dok sa drugog saloje bljuvotine i kretenizme.
Mislim stvarno i moderatori valjda vide da se radi o klasicnom duplom nalogu ljudi, nemojte da se zajebavamo.
Najstrasnije je sto upravo proziva JTU da ima duple naloge nakon svega ovoga.
Takodje se moze videti i pauza ID u dolascima na vukajliju, koja se poklapa sa pauzom izmedju pretposlednjeg i poslednjeg komentara njenog duplog profila.
Obriši
-----------------------
Shana pre 11 sati:
Slusaj ti idiote(mislim takav ti je nadimak kad ga procitamo) bolje prvo napisi neku definiciju,citaj malo,opismeni se bar malo,pa onda dodji da razgovaras.
Arman Dival mani se mesta gde ima prozivki i ne dolivaj ulje na vatru, i ne vuci me za jezik!
Insolent defender ne izigravaj kalimera molim te!Posmatram te vec duze vreme sta radis!
Mene, Surovi možeš da banuješ zbog "odjebi", i ničega više, jer sam tad odlučila da mu se više ne obraćam, i tako je i bilo. Poslednji put pitam, zašto Bushido nije banovan? Pitanje nije teško.
O kom poravnanju pričaš? 1d1ot je banovan, Bushido nije.
EDIT: Surovi, neću da kažem hvala, jer se ne radujem tuđoj "muci", ali bar je ova glupost rešena. Izvinjavam se na cimanju, ali ja sam u svemu tome ponajmanje učestvovala, o čemu govore SS-ovi.
е иначе пошто нам је гужва неред хаос и расуло данас овде желео бих да поделим са вама један примет тј. опаз који је свима познат, али ја да га и напишем.
КАКО БРЕ МАЈКУ МУ НАПРАВИСМО ЧУДО ОД ДЕФИНИЦИЈА?
видите ли ви да се већ месецима дефиниције пишу тако што се уместо назива израза пише дефиниција (есеј), а на место дефиниције пример а у пример назив(пар речи=? ево примера, како бих појаснио:
израз: обимно говно после преједања
дефиниција: једном је мој деда посрао толико велико внуго да му је предњи крај говнета направио круг око земље право њему у уста, а задњи крај још није изашао из дупета.
пример: хулахоп говно
---
а требало би да буде ->
израз: хулахоп говно
дефиниција: обимно говно после преједања
пример: једном је мој деда посрао толико велико внуго да му је предњи крај говнета направио круг око земље право њему у уста, а задњи крај још није изашао из дупета.
--
и фора је што много боље прође ова испремештана зато што сте је већ прочитали пре него што сте кликнули на њу...
па зашто бре?
пиање је то, можда наизглед шашаво, али делимично можда и есенцијално такорећи нужно и кључно данас за нас и за сајт и за тако те ствари, скоро или можда опет.
...jebem li ga mozda zato sto ima osam puta vec definisano hulahop govno mada ja svaki naziv definicije koji se ne moze upotrebiti u konverzaciji, ne smatram definicijom, slengom jos manje.
Ne valja da to cuvate samo za sebe!Neka vide vukajlijasi sta se ovde radi!Ako vi cuvate negde te komentare van ociju vukajlijasa onda posvadjani clanovi mogu druge clanove da vrte kako hoce da bi imali podrsku u sukobu,a ne vide pravu istinu.
мотико тих пет је како би ограничили суперпотентне и омнипотентне и дали шансу латентнима нтнтнтнтнтнтннтнт
Transkript prilozenog materijala:
----------------------------------------------
euglena 10.07.2009.:
Iliti s kim se gađaš :)
Obriši
-----------------------
jNy 12.07.2009.:
BUahhahaahaa +
Obriši
-----------------------
Bushido 12.07.2009.:
kako se snalazis za sex? lose a? vidi se ;)
Obriši
-----------------------
Insolent Defender 12.07.2009.:
Vidim, neki su se pronašli
Obriši
-----------------------
Bushido 12.07.2009.:
ne, nego ti meni komentarises defke, pa cu i ja tebi
Obriši
-----------------------
Nemoj da plačeš. Biće sve u redu.
Obriši
-----------------------
Bushido 12.07.2009.:
ne bih te vise zadrzavao.
Obriši
-----------------------
Odjebi.
Obriši
-----------------------
1d10t 12.07.2009.:
@BOG
Sta si ti, neki samoproklamovani intelektualac koji prosipa muda preko neta?
Drkas na sebe ujutru kad ustanes?
Mnogo si pametan i luckast, prosto sam se napalio i dobio neverovatnu zelju da te guzim dok ti ta "pamet" ne izadje na balava usta, majmunchino sujetna.
Volim te i zelim da opstimo.
Obriši
-----------------------
Артемида 12.07.2009.:
Аман!
Obriši
-----------------------
U redu je, Artemida, sve će se ovo vrlo brzo rešiti.
Obriši
-----------------------
eternal seljak 12.07.2009.:
mir mir mir niko nije kriv
Obriši
-----------------------
Bushido 12.07.2009.:
1d10t
mocan dupli nalog..mocan.
U svakom slucaju, moj odgovor na tvoje izlaganje je sledeci:
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
toliko
Obriši
-----------------------
To je moj brat.
Obriši
-----------------------
1d10t 12.07.2009.:
Ma ne kapira balavac da bi zensko celjade moralo da bude ozbiljno poremeceno da mu napishe da zeli da opsti s njim. To moze samo da ti napise gej, ili neki poznavalac psihologije iskompleksiranih pederchina koji se kurche preko neta.
Obriši
-----------------------
Bushido 12.07.2009.:
Kako se vidi da ste u srodstvu :)
Obriši
-----------------------
1d10t 13.07.2009.:
Sta je sad, sad si fin i stavljas pederske smajlije, sto sad ne glumis mafiju?
Glumi slobodno, sakriven si iza kretenskog nika (koji takodje ukazuje na ozbiljan problem sa egom).
Najjadnije je sto takvi debili ne smeju ni da te pogledaju na ulici, a pustaju muda preko neta.
Obriši
-----------------------
Bushido 13.07.2009.:
Hahaha, sine ti u mom svetu ne bi izdrzao dve sekunde. To je sve sto cu da ti kazem. Sa tobom zaista nemam sta da pricam.
Da bi ulazio samnom u verbalni sukom, moras za to da budes kvalifikovan.
Kad si cuo da je svetski prvak u boksu pristao na mec za titulu sa likom koji trenira boks tek mesec dana? Nikad.
Ne mozes ti samnom da razgovaras. Zato cu na svaku tvoju prostu i retardiranu primedbu odgovoriti sa " :)))) "
Toliko.
Obriši
-----------------------
ArmanDival 13.07.2009.:
1d10t, na ovom sajtu nema vece dijabolcine od ovoga tupavog klinca. Drazao je jedno vreme svoju sliku na avataru, obican zgoljavi klinja, kad bi mi naleteo negde, odr'o bih ga ko macku!
Verujem da mnogima ide na kurac ovde!
Pazi ti njegov poslednji post??!! Hahahaha... kakav dziber!
Obriši
-----------------------
Archangel 13.07.2009.:
@1d10t - go for it! Ne daj na sestru!
A ti BOG-u - koji je tebi kurac covece!? A da, taj poslednji post je...fantazija! Nema sta pametnije da kaze nego da filozofira. :)
I da, pise se "sa mnom", o elokventni i pismeni bokseru. :)
Inace, plus za Insolent, njenog brata i defku! ;)
Obriši
-----------------------
Bushido 13.07.2009.:
E nemojte vise...plasim se kriminalaca i siledzija kao sto ste vi...nemojte molim vas...
Obriši
-----------------------
Bushido 13.07.2009.:
Skupila se poveca grupa kriminalaca ovde, sve sami hedovi. Aj nista, necu dalje da vas zadrzavam. Pozdrav zajebane camuge.
Obriši
-----------------------
Bushido 13.07.2009.:
p.s. 1d10t
Kapiram da zbog kriminalnih aktivnosti nemas vremena da pises definicije , vec se kacis ovde iskljucivo da bi meni pokazao kako si ti ustvari zajeban. Mozda si u mardelju, pa te pustaju za vikend i onda se samo na sekund ukacis i "isprozivas" me. Ipak, ima kreativnijih stvari od toga. Valjda ti ne igram toliko bitnu ulogu u zivotu. Pa pocni da dokazujes svoju pamet i kreativnost negde drudge.
pozz
Obriši
-----------------------
Reservoir dog 14.07.2009.:
Da li je moguće? Šta se sve navuklo na Vukajliju. Ne mogu da verujem. Ne čudi da su toliki stari, dobri i zreliji članovi pobegli sa Vuke glavom bez obzira.
@Insolent Defender
+++++++++++++++++++++++++++
I puna podrška. "Nećemo da pobedi narodna muzika..."
@1d 10t
Tebi poseban pozdrav.
Svaka ti čast, imaš koga i da uzmeš u zaštitu.
Obriši
-----------------------
1d10t 30.07.2009.:
Bushido, ne budi jebena debilchina, ne dolazim na vukajliju, tek mi sad rek'o neki lik sta seres, rekao sam ti to zato sto si klinac koji glumi neko mudo devojkama a u privatnom zivotu gleda u zemlju.
Je l' ti to jasno?
Nisam ja nikakva mafija, ti si se pravio pametan a debil si.
Kretenu uvek treba reci da je kreten, ako ne kapira, onda mu objasniti na drugi nachin.
Ako si ocekivao da krenem da ostavljam definicije po sajtu gde tolerishu ovakve debile- zajebao si se. Meni to ne treba, a ti uzivaj u svom jadnom egu. Najjachi si, a ja sam previshe glup i mali da bih ti se suprotstavio.
Idi sad igraj se s barbikama.
Obriši
-----------------------
Bushido pre 12 sati:
Da, po specijalnom nalogu svog alter ega Insolent Defender, TI SI DOSAO DA BRANIS NJENU SROZANU CAST, tako da te kapiram u potpunosti.
Sama je sebe tvoja druga polovina licnosti dovela u tu situaciju prvo provociranjem na mojim definicijama, zatim javnim prozivanjima, pa na kraju pateticnim zahtevima na forumu.
Obracam se i jednoj i drugoj strani tvoje licnosti - kada budem pozeleo da udjem u mulj i blato zamolicu vas da se razdvojite da se ne bih saplitao o vas dok lezite dole.
Ja da se igram sa barbikama :)))
Ovo govori o nekom kompleksu zestokom, kao i svaka glupost koja izadje iz Vasih usta.
Dosta vise sa ovim , jer uspevate da me spustite na vas tuzan i cemeran nivo samim tim sto me navodite da razgovaram sa nekom polovnjacom frigidnom koja se sluzi nekim kvazi-moralom i daje neke zahteve na forumima koji ne zanimaju nikoga, kao i njenim alter egom, kojeg naziva MOJ BRAT, i na taj nacin izbegava ban svog prvog profila, dok sa drugog saloje bljuvotine i kretenizme.
Mislim stvarno i moderatori valjda vide da se radi o klasicnom duplom nalogu ljudi, nemojte da se zajebavamo.
Najstrasnije je sto upravo proziva JTU da ima duple naloge nakon svega ovoga.
Takodje se moze videti i pauza ID u dolascima na vukajliju, koja se poklapa sa pauzom izmedju pretposlednjeg i poslednjeg komentara njenog duplog profila.
Obriši
-----------------------
Shana pre 11 sati:
Slusaj ti idiote(mislim takav ti je nadimak kad ga procitamo) bolje prvo napisi neku definiciju,citaj malo,opismeni se bar malo,pa onda dodji da razgovaras.
Arman Dival mani se mesta gde ima prozivki i ne dolivaj ulje na vatru, i ne vuci me za jezik!
Insolent defender ne izigravaj kalimera molim te!Posmatram te vec duze vreme sta radis!
Obriši
Mene, Surovi možeš da banuješ zbog "odjebi", i ničega više, jer sam tad odlučila da mu se više ne obraćam, i tako je i bilo. Poslednji put pitam, zašto Bushido nije banovan? Pitanje nije teško.
Jer je doslo do vansudskog poravlnjanja izmedju njega i tvoga brata, eto.
Ako hoces svi na sud, kazi... Ali mislim da to ne vodi nikud. Tim vise sto je sve to bilo pre mesec dana.
опомена за бушида. ако буде поново вређао инсолент дифендер следи трајни бан.
опомена за инсолент дифендер. ако у будућности вређа бушида следи трајни бан.
дакле, да данас не делимо те главне банове нека буде овако.
O kom poravnanju pričaš? 1d1ot je banovan, Bushido nije.
EDIT: Surovi, neću da kažem hvala, jer se ne radujem tuđoj "muci", ali bar je ova glupost rešena. Izvinjavam se na cimanju, ali ja sam u svemu tome ponajmanje učestvovala, o čemu govore SS-ovi.
Pozdrav i želim vam ugodan dan :-)
променио сам мишљење. само последње опомене за обоје. идиот ће бити одбанован само да га нађем.
едит: кул. ма нема фрке, знам да ће све бити суперишка.
Pokenjaomeo bi moderadore jos jednom i podrzao promenu naziva teme, i o istom trosku...5 je realno
е иначе пошто нам је гужва неред хаос и расуло данас овде желео бих да поделим са вама један примет тј. опаз који је свима познат, али ја да га и напишем.
КАКО БРЕ МАЈКУ МУ НАПРАВИСМО ЧУДО ОД ДЕФИНИЦИЈА?
видите ли ви да се већ месецима дефиниције пишу тако што се уместо назива израза пише дефиниција (есеј), а на место дефиниције пример а у пример назив(пар речи=? ево примера, како бих појаснио:
израз: обимно говно после преједања
дефиниција: једном је мој деда посрао толико велико внуго да му је предњи крај говнета направио круг око земље право њему у уста, а задњи крај још није изашао из дупета.
пример: хулахоп говно
---
а требало би да буде ->
израз: хулахоп говно
дефиниција: обимно говно после преједања
пример: једном је мој деда посрао толико велико внуго да му је предњи крај говнета направио круг око земље право њему у уста, а задњи крај још није изашао из дупета.
--
и фора је што много боље прође ова испремештана зато што сте је већ прочитали пре него што сте кликнули на њу...
па зашто бре?
E to sam i ja primetio... i smeta mi.
Zato što je ljudima više stalo do ideje o hulahop govnetu nego do forme.
E sad je pitanje, da li negovati i formu i ideju ili samo ideju?
Kad je govno u pitanju, najbolje samo ideju :-)
http://www.youtube.com/watch?v=LoSZ2VtyHog
пиање је то, можда наизглед шашаво, али делимично можда и есенцијално такорећи нужно и кључно данас за нас и за сајт и за тако те ствари, скоро или можда опет.
...jebem li ga mozda zato sto ima osam puta vec definisano hulahop govno
mada ja svaki naziv definicije koji se ne moze upotrebiti u konverzaciji, ne smatram definicijom, slengom jos manje.
Ja stvarno ne razumem zasto brisete uvredljive komentare na definicjama!Samim tim uklanjate dokaze.Komentari su corpus delicti.
Sacuvamo ih mi pre toga... eeeee.
HRRRRKLLLLJJJJ PUUUUU!
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/08/01/article-1040365-02EC58F10000044D-669_306x337.jpg
na moderatore. :)
Ne valja da to cuvate samo za sebe!Neka vide vukajlijasi sta se ovde radi!Ako vi cuvate negde te komentare van ociju vukajlijasa onda posvadjani clanovi mogu druge clanove da vrte kako hoce da bi imali podrsku u sukobu,a ne vide pravu istinu.