Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da nekako namestimo da kristina bude pobednik, preko veze. Da niko ne zna.
nije to preko veze, ja jesam poslednja i jesam pobednik.. samo zaključaj temu da tako i ostane ;)
Ali nisi ti poslednja. Nemoj mi te dezinformacije. Zajebavas se tu.
Ja? Za'ebavam? Ma čini ti se... :P
vukašine: invizibl je džimijeva adaptacija našeg moderatorskog sveprisutnog nepostojanja poznatijeg kao modov nevidljivi mod. manje više kao da imaš mud pa nevidljivo pa mud. to jest, tu smo ali se ne kurčimo :D
oce da kaze da virtuelno voajerisu......
dal bi to moglo da ja promenim nick u......"Surovi" a ako ne moze el bi moglo u "Nezni".....
šibni kaizenu privatnu poruku, on je majstor za nadimke :)
ipak necu da se menjam,ostacu jedinstven.....
Nisam 100% siguran, ali mi se cini da sam oko 01:00 imao 4690, a u 09:45 4635.
Mislim na ovu popularnost. Pa ne znam, je l me to neko sa'ranio, ili je bilo neko presabiranje poena, mada mi se pre cini ovo prvo, posto je dosta definicija dobilo po jedan minus. Ako moze neko, nek proveri. Hvala.
Sredjeno.
Ekspeditivno ;). Mada sad imam 4675, al dobro, to je vec realnije.
Hejtovao te jos jedan, jbg kontroverzan si:)
Hvala jos jednom. Pokusacu da pisem o ljubicicama i tako izbegnem gnev hejtera :).
Mislim da me opet neko "zaskocio", pre 10-ak minuta :). Ako moze neki mod
da proveri. Hvala unapred.
Сређено black_hole.
Hvala lepo, znam da samaram vec treci put danas sa ovim, al sta cu :).
znamo za to i baš se evo par dana vodi diskusija o tome. čekali smo da vidimo da li će biti žalbi, a sada pošto ih ima, neka ovo ovde kuvajliji bude molba da promeni način komentarisanja. takođe će mu biti poslata privatna poruka (ja trnutno nemam vremena, večeras ću, ako to neko drugi ne uradi do tada)
moram da palim,
pozzz
Ja bih da pitam moderatore kako su, ovih dana? Je l' ima puno posla? Ostane viska na kraju dana, posle pazara, makar za pivo? :)))
(malo da uvedemo vedrine na ovu temu, svi su nesto ozbiljni)
Боље питање би било, јебете ли шта ових дана :)