Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
oma
Колико видим, није нико. Макар не сад. :Д
jok nema ništa.
А ти би да ти случајно не зафали 20 поена на тих 12000. :Д Да не останеш кус.
Није те нико хејтовао. Ја да сам на твом месту, проверио бих на гробљу, да није случајно нека дефиниција преминула.
:))
obrisali ste definiciju koja ima 32-13, zashto?
http://vukajlija.com/kurve-sa-poklon-teglama/82380
@sevast:imaš odgovor u temi prijavite def za brisanje.
@džimi: džabe mi ostavljaš komentare i daješ pluseve na definicije koje pišem za groblje :D još uvek si dužan jedan palac od maloletne device.
Sad sam ga najeba', ima da me opjeva u pjesmu.
Prc! Pogledaj što piše zbog čega je obrisana.
Ne mozee da obrisete definiciju koja ima toliko glasova!
Nije do glasova, jebeš glasove, nego do sadržaja. A i sramota bi za Vukajliju bilo da definicija ostane neizbrisana.
ne slazem se sa tvojim palanachkim malogradjanshtinjama
O jebote... Ka' ja pričao ka' pas srao, tebe sve isto. Samo malo razmisli, i viđećeš da je za brisanje. neću više da raspravljam na ovu temu, banovaće me.
Jel leba ti jel Kuvajlija trazio da se izbrise defka za "+ "
Sve mislim da l' se uvredio a nema nikakog razloga
neko ko definitivno ima nešto protiv mene, je obrisao definiciju kojom sam definisao opciju komentar na definicije vukajlije...
ima li neki moderator da se ne slaže sa ovim postupkom?
kakva je procedura za vraćanje definicija?
evo definicije:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
gde su svi moderatori kad imam problem
Нико нема ништа против тебе. Дефиниција је покупила 4 минуса за врло кратко време и ниједан плус, са тенденцијом да покупи још више минуса, па ју је неко од модератора подвео под ''неквалитетно'' и обрисао.
evo vidim da mi je sad još jedna definicija obrisana, c c c kakva hajka protiv mene verovatno samo zato što sam pre pomenuo onog ćelendera....
evo je -
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ta kvalifikacija nekvalitetno je mnogo dobra
marijana šta ti imaš protiv mene?