Pitajte moderatore

1. nisu meni eliminisali lajkera nego sam dobila masu minuseva!
    i niko ne reaguje??

2. Један аутор ти је читао дефиниције, и очигледно му се многе нису допале, али ти је одређен број и позитивно оценио. Није класичан хејт...
    Погледаћу да ли ти је још неко тако дао јуче више минусева него плусева па се то све сабрало...

3. ja imam 50 definicija a sinoć sam dobila 65 minusa?!

4. Знам, проверавам :)

5. Како да променим моје дефиниције у ћирилицу?

6. Na Google translate...

7. Вуле, једино да их прекуцаш на ћирилицу, рецимо у Ворду или директно мени у ПВТ, па да ми пошаљеш ПВТ а ја ћу да их изменим...
    Има и неки програм на нету за пребацивање латинице на ћирилицу, чек да пробам да га нађем...

8. Ок Маријана, хвала, кад будем имао времена завршићу то.

9. Jedno ozbiljno pitanje za moderatore:
    Kako da otvorim temu koju mogu da vide i da na njoj postuju samo moderatori i ja?Načuo sam od jednog moderatora da je to moguće.
    Da li neko od moderatora ume da mi odgovori na to pitanje?

10. Ne postoji nacin da se to uradi, premda je postojao jedno vreme. Ne verujem da ce da postoji u blizoj buducnosti.

11. Nacin i dalje postoji samo ga je Kajzen sakrio da se ne vidi, verovatno sa razlogom. Ako se on slozi rado cu ti reci kako se to radi.

12. Слажем се. хехехе

13. ja mislio da ima :D ali vidiš, nema :D:D ovaj http://vukajlija.com/avatars/0001/6281/Prst_normal.jpg?1248176065 tu nešto zbljuzubljuzuzuzu :)

(pravi se blesav :D)

14. Прсте свака ти дала, да прости Нож ;)

15. Gde se dede tema Utisak dana koja je bila na "Nezbrinutim temama"? Ako je obrisana molim odgovor zasto je to uradjeno. Hvala

16. @mali prst slobodno mu reci na PVT

17. Desafinado, премештена је у подфорум "Упознавање":

http://vukajlija.com/forum/teme/3421

18. Hvala Kaizenu i Malom prstu.
    Kada već smaram moderatore (a to su prihvatili kada su se prihvatili modovanja),da ne smaram bar ostatak Vukajlije.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.