Pitajte moderatore

1. sigurno je to u pitanju kapetane, matematika mi loše ide, VIDI SE :)

izvinjavam se ako sam bio nejasan. primera radi, ako ti imaš 10 definicija i u kratkom vremenskom periodu primetiš da ti se popularnost smanjila za 5 ili više, onda se žali.

"budi srecan sto nisu resili da se sami raskusuraju" - ja bih bio srećan kada me ljudi ne bi smarali i lepo se sami raskusuravali, veruj mi.

poz

p.s. izvini još jednom što se vidi da mi loše ide matematika.
    p.p.s stvarno mi je žao što se vidi kako mi matematika jako loše ide.

2. Hvala puno,jos da znam ja kako se to radi...ali hvala!

3. Morgothmir, имаш ПВТ.

4. Kapetane, Surovi ima svoj metrički sistem na koji računa, to je dovelo do zabune.

5. a zasto mi se stalno dogadja da neke nove definicije ne mogu da ocenim? a znam da ih nisam ocenjivao..

6. Probaj da se uloguješ. :)

To je do IP-ja valjda, ne znam ni ja kako se to reševa, pošalji Kaizenu PVT, pa će ti on objasnit'.

7. ЈА бих вратио, али човек је сам обрисао. Једино ако он хоће да се врати...

8. Iskreno se zahvaljujem ZycloNy na zastitnickom stavu,stvarno cenim to,ali sam odlucio da je izbrisem i neka tako ostane.Ne bih da pljujem,pa da lizem.
    Defka k'o defka,bice ih jos. :)

9. Obrishite moje komentare i vratite defku.
    Eto, to je najbolji nachin.
    Ako ne mogu oba, onda barem poslednji q@,@p

10. ''I, neverovatno je kakvih sve tu SRANJA ima.''

Да има срања - има. И срања и плагијата и увреда и свега и свачега. До скоро је стајало у дефиницији Марија Шерифовић - Она што је отишла на Евровизију да избегне војску, па у примеру: ''Јеботе, како је ружна!'' А та дефиниција има отприлике 500 плусева. Ем је плагијат, ем увреда. Да не помињем дефиниције ''скрндељ, скрндељ, скрндељ'' типа...

11. Treba mi mala usluga. U definiciji sam pogrešno napisala umesto manje od 100, više od 100. Neka neko dežuran ispravi.
    Fala vi.

http://vukajlija.com/sitna-riba/89048#comment_138625

едит: исправљено

re by DLZ:http://vukajlija.com/govor/nek-kaze/45403

12. Написала сам дефиницију и не свиђа ми се како сам је срочила. Хоћу да је обришем. Да ли је дозвоњено да је дефинишем наново од нуле ако мислим да сам успела боље да је срочим?

13. Јест. Али прво је обриши.

14. Тако сам нешто и мислила. Хвала.

15. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx slucajno obrisah, moze li da mi se vrati.hvala.

/sređeno.

16. hahaha samo da primetim da prve 3 defke dana imaju po 19 negativnih glasova XDDDDDDDDDD

17. реално требало је да имају барем 40 негативних, али шта да се ради, благ неки народ на овом сајту. да су модератори радили посао, дефиниције би биле обрисане чим су биле написане.

18. ... надам се да је јасно да се ја, наравно, само шалим.

19. Јасно је наравно, мени, барем...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.