Pitajte moderatore

1. Marijana je rekla vise nego jednu recenicu jeeeeeeee i obracala se meni jeeeeeeeee cast mi je.Poenta Vukajlije je da ima lajkovanja kada je to lajkovanje upuceno tebi?Da razumeo sam, hvala na obavestenju, umalo da dodje do zabune.

2. Je l lajkovanje znači dati plus na nepročitanu def?

3. Севасте, не изврћи моје речи, нисам то ни рекла ни мислила.

трлтрл, лајковање значи изделити гомилу плусева неком аутору без читања дефиниција...

4. ljudi, a kako to merite ko koliko mislim vremenski cita neku definiciju da bi ocenili da je procitao ili ne?
    to mi samo nije jasno...ja lajkujem neke ljude ovde, ali sam mnoge autore temeljno citao kad nisam imao sta da radim...kako ste izmerili gde sam lajkovao gde ne?

5. Ево ти типичан лајк, само без имена и приказане адресе:

31.08.2009. - 18:09:18 хх.ххх.хх.хх Аутор
    31.08.2009. - 18:09:16 хх.ххх.хх.хх Аутор
    31.08.2009. - 18:09:14 хх.ххх.хх.хх Аутор
    31.08.2009. - 18:09:11 хх.ххх.хх.хх Аутор
    31.08.2009. - 18:09:07 хх.ххх.хх.хх Аутор
    31.08.2009. - 18:09:06 хх.ххх.хх.хх Аутор

Е, имаш ти људе који тако дају по 200 комада. Исто и хејтери раде с минусима.

6. Neću ništa da pitam, nego da skrenem pažnju na vređanje u komentarima: http://vukajlija.com/dnevne-novine/90157#comment_141651.

7. @DZimi
    Hvala na objasnjenju sad mi je jasno...jer sa ove distance ne znam opsirnost podataka koje vi moderatori posedujete, ako mogu tako da kazem.

8. Danas sam i smorio i oplemenio sajt sa fudbalerkama pa bih hteo da se moj trud vidi. Hocu sve slike za moj izraz koji sam ja kao autor okacio na svoju defku, da budu na toj strani kad kliknem na naslov defke, a ne da vidim samo 5 ili 6.
    Inace moram da ih trazim tamo gde su sve slike na gomili.
    Evo upravo sam stavio jos 2 da upotpunim kolekciju...
    Jel to ima sad neko pravilo da se ne kace tolike slike na defku...jel to zbog Bate Zivojinovica?

9. Insolent defender ja sam to već prijavio i korisnik je banovan. Nije mi jasno zašto ste pobrisali komentare i ovako pola ostavili. Onda ste trebali sve da obrišete....

10. Зиклоне, хвала. Не видех је.
    Бокси, побрисао сам на брзину коментаре тог лика и оне који се њему обраћају. Сад ћу да погледам остале, па да видим шта је још вишак.

11. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Ajde koji je moderator toliko glup da mu ovo nema smisla?Slobodno nek se javi ili nek samo cuti i vrati ovu definiciju.

12. nisam ja. al mogu da je vratim pa da je obrisem kao nekvalitetnu, ili na zahtev autora posto je u minusu.
    jel bolje tako?

13. vraćena definicija. ne znam koji je moderator toliko glup, ali ide jedan ban (pošto nisam ja obrisao, da jesam, provukao bi se)

14. Дефиниција је апсолутни нонсенс.
    Безвезе што сте је вратили.

15. Али ајде...

16. ma nema veze, ako je nekome toliko stalo do definicije, sigurno nećemo da zapinjemo da ostaje na groblju.
    Slažem se da je za groblje, ali ovih dana se na groblju svašta može naći :). nećemo da sitničarimo...

17. a koja je to definicija?...pravim se da me kao zanima

18. ova

ajmo malo da reklamiramo čoveka, ni krivog ni dužnog :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.