Pitajte moderatore

1. Модови, шта се догодило: пише да је севаст банован због вређања.
    Хтео бих да питам кога то, ако се може знати?

2. Оног што му обрисао дефиницију, па се намусио (Севаст, не модератор).

3. Још само једно питање: Која дефиниција је обрисана?

4. pa definicija je vraćena, a ne obrisana...

5. Која дефиниција?

6. čoveče, 6 postova iznad imaš link.

7. Samo mi još reci da si i ti Sevastov dupli nalog i da se zbog toga raspituješ. :)

8. Јесам, признајем...ухватили сте ме. Ја сам побегли експеримент из севастове лабораторије.

9. A da vi malo banujete ovog nudistu da se ne bi nastavljali na komentarima. Već sam zamolio Ivanu da mu obriše komentare koje je ranije pisao jer nisam hteo da se raspravljam ali on ponovo...

http://vukajlija.com/ironija/90377#comment_142598
    pa onda
    http://vukajlija.com/paraskevidekatriafobija/90403#comment_142614

Ima čovek problem sa tim što sam ja stavio sebe na avatar... S' tim je počeo, dokle će da stigne ne znam...

10. Banovan je. Malo se uživeo. :)

11. btw
    ovi moderatori me ne jebu ni za suvu sljivu
    znaci ponavljam:
    Juce sam i smorio i oplemenio sajt sa fudbalerkama pa bih hteo da se moj trud vidi. Hocu sve slike za moj izraz koji sam ja kao autor okacio na svoju defku, da budu na toj strani kad kliknem na naslov defke, a ne da vidim samo 5 ili 6.
    Inace moram da ih trazim tamo gde su sve slike na gomili.
    Evo upravo sam stavio jos 2 da upotpunim kolekciju...
    Jel to ima sad neko pravilo da se ne kace tolike slike na defku...jel to zbog Bate Zivojinovica?

kome treba ovde kurac da ispusim da bi dobio sta ocu? :)

12. to što ti tražiš ne može da se napravi. jednostavno numemo to.

ne znam zbog čega je tako, ali smo nemoćni što se toga tiče.

13. Ima li ovde privatnih poruka, ili sve mora javno?

14. ok...hvala, Surovi! Znao sam ja da nije do moderatora nego do nove verzije.
    Ipak bolje i ovakvo objasnjenje nego nikakvo.Hvala...
    Nekako mi se iz dana u dan cini da je ova verzija unazadjena, iako sam bio prijatno iznenadjen...
    Jos jedna mana, naravno ako je nekome cilj na sajtu popularnost:
    Nema vise svrhe stavljati ni video klipove za svoje defke...

15. @zamlacena nata
    e bas si zamlacena...udji na moj profil npr i imas
    posalji privatnu poruku...

a sto se tice primanja poruke...udjes na forum i skroz dole imas podforum privatne poruke...

16. Hvala. Znam da sam pre neki dan htela da poshaljem pp, ali nisam videla...
    Bre, Natoo!!

17. jebote..... fali mi 250 poena!!!
    jes da kazete da je lajk ( a znam ko me je ''kao'' lajkovao pre negde i nije bilo toliko i nije bilo u malom razmaku) nista mi nije jasno.

18. u redu je. bio si žrtva automatskog dizanja palca. vidiš da je to ponekad gore nego biti žrtva hejta.

19. au..aj nema veze, nadoknadicu to valjda... ako moze bar da mi se kaze ko me je lajkovao, ja mislim da znam al nisam siguran, valjda to moze?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.