o_O Šta će ta tema na majfejs-spejsbuk podforumu? To uvek ide (na bilo kom forumu na kome sam bila) u Zezanje ili tzv. Brejstorming podforum. Ok, šta god. Onda neću ni postovati tamo.
Nemoj da se uzbuđuješ, razlozi su sasvim praktični: mrzi me da klikćem na taj podforum samo zbog jedne jedine teme koja me tamo zanima, a koja u suštini i ne treba da bude tamo... :)
Ovo ne mirise na dobro!
Znas li sta sam ja trazila kaizene i sto bi mogao da uradis uskoro?
To je ono sto sam predlozila da stavis opciju za pretrazianje tema gde ukucas temu koju oces da nadjes i ono ti odmah nadje.
Shto se tiche nekog normalnijeg mishljenja,tema "Shta trenutno slusham" se apsolutno treba nalaziti u zabavi...Mogu slushati "Pracnuo se sharanchic" trenutno, pa ako to stavim u upoznavanje, ljudi ce pomisliti da to stvarno slusham. I shta onda??? Ispashcu bezveze skroz....Shta bi mogli ljudi da pomisle????
o_O Šta će ta tema na majfejs-spejsbuk podforumu? To uvek ide (na bilo kom forumu na kome sam bila) u Zezanje ili tzv. Brejstorming podforum. Ok, šta god. Onda neću ni postovati tamo.
A što je taj podforum šugav?
Nemoj da se uzbuđuješ, razlozi su sasvim praktični: mrzi me da klikćem na taj podforum samo zbog jedne jedine teme koja me tamo zanima, a koja u suštini i ne treba da bude tamo... :)
ma sav sam se uzbudio samo da znaš :) ako se dobro sećam ti si i tražila podelu. morala bi da dodatno klikneš gde god je stavili.
a uostalom i dalje postoji ovo: http://vukajlija.com/forum/teme
Ovo ne mirise na dobro!
Znas li sta sam ja trazila kaizene i sto bi mogao da uradis uskoro?
To je ono sto sam predlozila da stavis opciju za pretrazianje tema gde ukucas temu koju oces da nadjes i ono ti odmah nadje.
Nisi me skontao, al ja te i dalje volim! :-)
Cmok cmok cmok
Ljubim tvoj divni skok!
E ja te ne volim!:D
Kaizena ili mene?
Odgovori brže, draga, ili ću umreti od neizvesnosti i straha! :-)
Ne volim kaizena!:D
Iju! Briši to! Neka moderator obriše dok nije kasno! :)
Necu da brisem!
a svoje emocije iskazujem javno!:D
Taknuto-maknuto, to su vam jedne mnogo opasne igre i valja znati to!
Lepo smo se družili večeras, odoK do sledećeg puta! Pozdravljam celo veselo društvo!
Shto se tiche nekog normalnijeg mishljenja,tema "Shta trenutno slusham" se apsolutno treba nalaziti u zabavi...Mogu slushati "Pracnuo se sharanchic" trenutno, pa ako to stavim u upoznavanje, ljudi ce pomisliti da to stvarno slusham. I shta onda??? Ispashcu bezveze skroz....Shta bi mogli ljudi da pomisle????
ja samo da se javim, čisto da prošetam avatar :)
Ovo se formitaju neki gengovi.
Šta da radimo mi nesvrstani?
Ko kaže da smo nesvrstani? Ostatak baca svoje čizme na avatar ;)
Aj da se oragnizujemo onako mešovita ekipa, pa da budemo Moćni Rendžeri.
Predlazem da se stavi opcija da clan koji otvori temu moze i da je zakljucava i otkljucava po potrebi.Ali samo svoju temu!
To je to!