U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nije, ali kako je krenulo, propashce i to u skorije vrijeme...
Ako b92 nije propao, nece ni ovo.
Bre, jel samo ja vidim da vuka ide na bolje ili sta? Setite se kako je bilo pre mesec dana...
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
VUKAJLIJA IDE NA BOLJE??????????
Sele, u globalu si gotivan lik, al sestro slatka, preterujes. Da se ti pitas, ljudi bi samo pisali definicije, a ti trcala za njima i kucala copy/paste... Nisi u pravu, jer se secam kako je bilo tad. Nije moglo da se zivi od spamera i svakakvih smaraca...
Da, ide na bolje. Od uvodjenja novih moderatora groblje se gotovo udvostrucilo. Meni je to dovoljan pomak.
Tada je sranje i pochelo...Krace si od mene ovdje i ne znash kako je bilo pre i na shta mislim zato, molim te...Izmedju ostalog i nas dvoje spamujemo ovu temu, tako da...Kraj rasprave jer joj nema kraja...
Ok, al ja i dalje tvrdim da je bolje... :)
Khm...
Mnogo sam nedokazan, al samo da navedem jedan primer: Neke najpopularnije definicije ovde su u stvari samo vicevi koje je neko na pocetku vukajlije bacio na vuku, a nabile su popularnost 100+. Sad se svi borimo zajedno protiv takvih stvari. Zar to nije napredak?
nije mi jasno sto neki vicevi fore i tako to budu obrisani a neki ne..po kom kriteriumu se neke fore(copy paste)brisu a neke ostaju...samo to...cao
Mlogo imaju lepe avatare.
A zashto se ne brishu plgijati??? Bar njih ima i dosta.
Ja ih vala vrišem ali ne mogu da povatam sve...jebiga u svakoj definiciji ih ima ne mogu da znam planski gde da krenem,samo slučajno odabir.
Da nije malo bezveze da u groblju pored definicije pishe nekvalitetno?
Ne moze jedan mod da odluchi da li je neshto nekvalitetno ili ne. Vidjela sam dosta obrisanih definicija koje su puno boljeg kvaliteta od onih shto su ostavljene.
Selenijum, ja se slazem. Pored svih napisati copy/paste!
Ah, kako si samo humoristichan....
JESAM! :) Ej, ali ti si sa svojom ozbiljnoscu poprilicno dobra zrtva. Mislim, kad covek nacrta na ledjima metu, ne moze da ne ocekuje bar jedan hitac tamo. Nema ljutis, ovih dana jesmo imali neke nesuglasice, ali ja sam za to da zakopamo sekire, ispusimo lulu mira, pa da nastavimo u nove radne pobede!
http://www.youtube.com/watch?v=rgjSNUg492M
Je l može neko da mi kaže gde je tema Šta slušate trenutno? Ubih se tražeći. Hvala.
U upoznavanju.