Pitajte moderatore

1. @Meщa tek sad videh ovu diskusiju. kad imaš problem cimni me sa privatnom porukom. često ne ispratim ove javne.

2. a inače nemam odgovor. kada neki moderator obriše post sa foruma, nigde se ne zabeleži ko je on, mada bi trebalo.

3. ето ти приоритета за август, да не буде срања, као сада :)

4. autori:

Meщa
    ZoneZamfirsko
    prvi_srpski_vampir
    i
    Корлеоне

banovani su na 24 sata zbog lošeg ophođenja na ovoj temi. više puta su naglašena pravila postovanja na ovoj temi, a ovi autori su sigurno bili više nego upućeni u njih tako da eto.

poz!

5. Jel može neko od moderatora da mi promeni ime?
    Pogrešila sam kada sam se registrovala.

6. Idi na: http://vukajlija.com/recnik/autori/1

Na vrhu profila piše "pošalji privatnu poruku".

7. Nema na čemu, JTU.

Al' jbg, sad je kasno za PVT.

8. Surovi koliko se secam ova tema se zvala 'Zamerke na moderaciju', ne verujem da je toliko drasticna promena u nazivu dovela do toga da ne smemo uopste da zameramo na vas besprekoran rad, uostalom VI ste tu zbog nas a ne obrnuto.
    Imam problem sa tim sto su obrisani postovi koji nisu smeli, i imam pravo da se zalim na to.
    Ako je problem u formi mojih predhodnih postova, u skladu sa novim nazivom teme - 'Zamolite moderatore' cu reci sledece:
    Moderatori MOLIM vas nemojte vise da brisete postove bez valjanog razloga.
    Pa ako je ovo spam a predhodni postovi (pedesetog) duplog naloga Tihog nisu, onda me banujte dozivotno. Pozdrav.

9. problem je bio što ste uzeli međusobmno da se prepucavate na ovoj temi ona služi za interakciju između moderatora i autora, i kako bi se ta interakcija što efikasnije postigla, potrebno je da se eliminiše svaki vid bilo koje druge interakcije.

potpuno je legitimno napraviti temu "zamerke na moderaciju" i tu zanerati na moderatorski rad, evo ja prvi podržavam tu akciju. tu slobodno pišite žalbe i ostalo.

ja vas samo molim da ostavite ovu temu da funkcioniše onako kako smo mi zamislili. stvarno mislim da ne tražimo mnogo.

10. E Surovi znas da si mi skroz kul lik, ali sad se ne slazem uopste, jel Mesja lepo izrekao svoju molbu i niko ga ne jebe ni 2%, onda je Korleone POPRICAO sa njim O TEMI, niko se nije prepucavao, takodje je ZoneZamfirsko rekla nesto takodje o ovom brisanju postova. Nije bilo nikakvog odudaranja od prvobitne teme o kojoj je Mesja raspravljao. Slazem se da brises post Winstona 100 S koji pise ,, I tako'' nema sta pametno da kaze i to zatrpava temu, ali i clanovi koji bi o tome da prodiskutuju. A sa druge strane vidim jos jedno jebanje u zdrav mozak, jedni kazu da otvorimo novu temu svaki put kada sa nekim prodiskutujemo o necemu na ovoj temi, a posle kada se neke teme otvore dodje neki strucnjak koji ce da kaze zasto se svakakve teme otvaraju. A i nije mi jasno zasto je ime ove teme promenjeno, licno mislim da je da bi se zataskala gomila postova na kojima su se clanovi zalili na moderatore. Pa sad kad pogledamo, sta mi imamo da molimo na ovoj temi, kad vec postoje teme na kojima mozemo da zamolimo da nam se neka definicija obrise ili vrati, imamo temu MarijaneP na kojoj mozemo da zamolimo da se definicija malo dotera ili promeni tako da izgleda pristojno (inace veoma korisna tema), onda imamo temu sa promenjenim nadimcima, i svaki je vrabac do sad naucio da se za promenu nicka treba obratiti adminu, iskljucivo na PVT. Tako da ne vidim sta mi imamo da molimo moderatore ovde, kad je ova tema sa pocetka otvorena sa namerom da se u njoj clanovi zale na moderatore koji su po njihovom MISLJENJU pogresili, sad modovi bi trebali to da pogledaju i ako je greska ucinjena to da isprave. Clanovi bi temu pogledali i prosudili da li je clan u pravu. Inace retki su moderatori koji gresku priznaju.

A sto se tice brisanja postova: Nekoliko strana unazad konverzacija moderatora i jednog clana:

ZLI ! -Sad vidim koliko sam gresio sto sam mrzeo moderatore...
    Skidam sesir...uslov za dobrog moderatora je da si talentovani mazohista.

SUROVI-alo, zli!, TIĆU!

ZLI- Surovi :
    Ovo je neki vid izvinjenja, zato sto sam bio 'worst pain in the ass' u vezi moderacije...
    Zlobnici bi rekli da mi samo tabani vire iz moderatorske bulje koliko sam se uvukao ,ali ovo je od srca...moje saucesce

Surovi- Zli ti si bio cveće u poređenju sa današnjim korovom :D
    ili si ti bio pravi korov u poređenju sa današnjim cvećkama.
    sve u svemu, drago mi je da si konačno pronašao pravi put do moderatosrskog dupeta :)

Zli !- Cudni su putevi gospodnji

Evo linkom, da ne bude da ne znam da linkujem-http://vukajlija.com/forum/teme/305?strana=91

Zasto se to ne obrise. Molio bih moderatora da mi ne obise ovaj post. Kad neki mogu da pricaju I TAKO i da prodju sa opomenom BEZ BRISANJA nek ostane i ovaj moj.

11. ako vam je komplikovano da shvatite, posmatrajte stvari ovako:
    "Na ovoj temi nema pravde i nepravde, na ovoj temi važe posebna pravila, na ovu temu ne morate da dolazite ako vam toliko bode oči itd. Dakle Vukašine, zajebi sa kilometarskim postovima u pravdi i nepravdi, idi igraj klikere ili štagod".

12. Surovi ocekivao sam malo pametniji odgovor od tebe, hajde, mozes ti to i bolje, lako je reci imaju posebna pravila. Ali zasto ne vaze ista pravila za sve, jel moderatori imaju pravo da zatrpavaju temu smecem kao i njihovi sagovornici, hajde Surovi kad bas ne volis pricu na ovoj temi, zasto ti i ZLI ovde pricate o necemu potpuno nebitnom, zasta sluzi pvt??? Pa jel pre negde neki clanovi pricaju o nekim polugama... Nesto nebulozno i totalno nebitno za ovu temu... A ta fora sa klikerima i nije ti bas duhovita... Sad kao, Vule ima 14 godina, pa idi igraj klikere. I nije mi komplikovano da shvatim jer nisam mentol, naprotiv, dovoljno sam pametan da mogu da vidim jebanje u zdrav mozak, izdrkavanje i nije bitno sto ste stariji od mene i sto se to uvek pominje. Jebes godiste, zamisli da pise Vukasin57 pa da pricamo ko ljudi.

13. vukašine, jednostavno je: postojala su neka pravila i prekrešna su, više puta. listaj unazad strane i pogledaj koliko puta su moderatori zamolili tu jednu jedinu stvar da se ne radi.

ta stvar je nepostojanje interakcije između dva člana na ovoj temi.

da je bio u pitanju neki novi član, svakako ne bi bio banovan.

ovo nema nikakve veze sa tvojim godinama, nikada se nisam postavljao kao bolji od tebe, a pogotovo ne zbog tvojih godina. ne zaboravi da ja nisam mnogo stariji od tebe i da spadam u relativno mlađe ljude na sajtu.

ovo nije nikakvo jebanju u zdrav ili nezdrav mozak već jednostavno postavljanje stvari na svoje mesto pošto neki ljudi očigledno ne shvataju šta moderator treba da radi. Znaš, modertori nisu virtuelne dadilje koje treba da vode svakog člana ponaosob, drže ga za ručicu i sprovode kroz sajt kao da je ovo jebena divljina gde iza ćoška vreba ne znam kakva opasnost.

stvarno mi je žao što ti je moj odgovor glup, ja nisam očekivao od tebe da napadaš moju pamet, ali šta sad, kome ja da se žalim?

ako ti i dalje nešto smeta, obrati mi se u privatnoj poruci, dalji postovi na ovu temu u ovoj temi biće obrisani.

pozdrav!

14. Eeeee. Stani malo, ja nisam rekao da ti je odgovor glup, vec da si mogao malo bolje da mi odgovoris, ne smatram da si glup uopste, naprotiv mislim da si veoma pametan, pa sad ocekivao neki malo bolji odgovor od tebe. Samo da zamolim clanove da ne kazu kako je ovaj post slihtanje jer zaista nije, samo si pogresno razumeo moju recenicu. Eto toliko. Pa ti izbrisi ovaj post kad ga procitas ako hoces, pozdrav.

15. nema ljutiš, idemo dalje, drago mi je da smo se sporazumeli.

16. Ma boze sacuvaj, naravno da se ne ljutim. Nadam se da se ne ljutis ni ti. Drago je i meni, sad je valjda sve u redu. Pozdrav

17. naravno da je sve ok, samo da se poštuju pravila ove teme, to je jedino bitno X)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.