Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Super!
Pre dužeg vremena sam u ovoj temi naglasio da su ove definicije neprikladne ovom sajtu, a dobio sam odgovor da će biti obrisane. Artemida reče da će da se brišu, ali ne bi tako.
http://vukajlija.com/naivna-pastirica-artemida
Ona sa dlz je obrisana (fala Bogu), ali moderator mi je obećao da će da obriše. Možda je prevideo, možda se nije setio, ali ovo stoji ovde i dalje. Namerno ovom stavljam u ovu temu, a ne onu za prijavljivanje definicija za brisanje. Vi vidite šta ćete.
Едит: Била је за брисање дефинитивно.
zamolila bih moderatore da mi odgovore zašto je zaključana kafana kod vukajlije?
hvala!
http://vukajlija.com/forum/teme/2488?strana=1#post_111435
i dalje mi nije jasno o kakvoj "grupi" je reč jer su na toj temi svi mogli da postuju i svi su bili jednako prihvaćeni za razliku od drugih tema.no dobro, ako vi mislite da je taj vid zezanja suvišan na vukajliji ok
Djavole, zakljucana je kao deo drasticnih mera za drasticna vremena. Jeste da je razlicita od ovih drugih tema, ali pusti da se malo prasina slegne pa cemo da je razmotrimo. Moze do sutra, ako nije problem?
Самхаин. Дупли налог. Не морате да ми банујете и овај ионако сам га направио само да би овде оставио пост. Е сад да питам: Зашто сам банован тј мој прави акаунт? И ко је то урадио? Могу да мислим ко је али због чега "вређање другог корисника"? Кога сам то увредио и како? Молим да ми се ово објасни. Ако сам са разлогом банован има да се повучем за стално али и да одговора онај ко ме је бановао без потребе ако будем ја у праву, а јесам.
П.С. Трајни бан због ничег? Срамота.
Ко год буде банован, пише и разлог, а који модератор га је бановао апсолутно не игра улогу, јер мод банује у договору са осталим модовима. Нема даље дискусије и спамовања теме.
Daj izbrišite ovo, ne da lokujete, no izbrišite.
http://vukajlija.com/forum/teme/3113
// obrisano
neću raspravljati o opravdanosti brisanja moje definicije. mislim da bi odluke modova trebale da budu javne, te u tom smislu pitam ko je obrisao moju dafniciju? UNAPRED HVALA!
http://vukajlija.com/hejter/79483
N!B! NADAM SE DA JE VREME KOLEKTIVNE ODGOVORNOSTI PROŠLO.
nisam ja obrisao, al se skroz slazem.
imas ti mnogo bolje definicije da bi se nervirao oko ove.
mislim da nije za brisanje.koga vređa? meni su neke defke drage čak čuvam iste kad na njima imam negativan skor. ali, ponavljam neću se raspravljati ovom prilikom o vašem diskrecionom pravu, već samo želim da znam ko je to uradio.sačekaću da se jave svi koji nisu, pa ko ostane, on je. pozdrav.
ne može da se zna ko je obrisao. taj ili ta koje to uradio ili uradila ima puno pravo da ćuti isto kao što i ti imaš puno pravo da govoriš. ako će ti biti lakše, evo neka budem ja taj koji je obrisao.
pozdrav
pao mi je kamen sa srca, baš vam hvala. pozdrav
$Бан: Лако је рећи да одлуке модова треба да буду јавне. Знаш ли ти колико се дефиниција дневно обрише? Ту ионако има много посла, све то треба ишчитати, а замисли како би било када би образлагали свако брисање. Знам да не би требало да се говори, али, ако ће ти бити лакше, ја сам је обрисао јер искрено мислим да није довољно квалитетна. А сам си у примеру дефиниције написао да немаш неке амбиције. Зашто би ти онда толико сметало што је отишла једна дефиниција са скором 8:8. Ништа ниси изгубио.
džimi to kaže samo da bi stvorio konfuziju. Ja sam obrisao bre :)
@Peage, zasada znam četvorku koja nije obrisala. :) sumnjiv mi je dečak iz niškog ajrišpaba (da nije on taj alibaba), jerbo hoće da deluje sirovo. Gringo, tebi pozdrav i pogledaj moju zadnu defku. nemoj da teraš ljude da liče na tebe :). zezam se defka nema veze sa vama. pilsPlus stvarno najbolje.
au, pa zar i corleone?
Ne, nije Surovi! Ja sam, ja sam!
Ovo je baš zanimljivo, zar ne? :smoreni:
ma ja sam bre.