Pitajte moderatore

1. ?
    zar idiot nije banovan zbog vređanja bushida? a kad smo kod toga ni bushido uopšte nije bio cvećka u toj diskusiji... mogao bi i on možda malo?

oni komentari, ono je nešto strašno.

2. Jedan moderator je to sve gledao, Surovi, i izabrao da ne reaguje.

3. Evo da se javim opet (Dupli nalog), da ostavim ovoj neznalici sliku
    http://www.dodaj.rs/f/1G/PX/3fkFK4Es/picture-copy.jpg

Sad bi trebalo da vam svima jebem mater licemernu, ali ajde, uzdrzacu se, ok je sto ste me banovali, ja inace nemam obicaj da vredjam ljude, ali ovog majmuna nisam vredjao, reci debilu da je debil je isto kao reci cvetu da je cvet, ili drvetu da je drvo.

Balavi majmun komentarishe nechiji sexualni zivot i vi mu to dozvoljavate, a ovamo glumite neke moraliste.

Ko se razume u rutere, ova slika mu je dovoljna.
    Bushido, klistiraj balavo dupe i kupi vazelin.

4. Komfliktih li ljudi...

5. Svo troje, jebote.

6. Lithium, kaze se SVE troje, ne znam da l' ti je Bushido decko ili je bila veza samo za jednu noc, u svakom sluchaju nemoj vise da prozivas za dupli nalog da bi time opravdao postupke svog retardiranog ljubimca, ako ne znas oko adsl-a, reci lepo: "NE ZNAM", nije sramota ...

7. Aj pozdrav, pa se vidimo kad otvorim novi dupli nalog.

8. ?
    http://www.faqs.org/photo-dict/photofiles/list/597/993icecream_cone.jpg

ало дупли ово је сладолед. он се лиже.

џизс...

9. @Idiote (Dupli) banovan si zbog vredjanja, a ne zbog duplog naloga. Ne vidim problem, o kome ti pricas. Kakav ruter, kakve gluposti. Provociras samo, i ti i jNu... Komfliktnih li ljudi.

10. а што се тиче бушида, мислим да је грех што и он није био банован за онакве коментаре. предлажем да се уради нешто поводом тога.

11. Ako si ga banovao - vređanje je vređanje i ne treba da se prašta. Iz tog razloga se pitam zašto SVI koji su vređali nisu banovani.
    A ti, Surovi, ako kažeš: "oni komentari, ono je nešto strašno", to znači da si ih video, a nisi reagovao u skladu s pravilima koja si sam izmenio, ako se dobro sećam.

12. Mislim da je sada kasno... Al' za nauk sledeci put.

13. " (cepnuti 'play'na ovom linku), "motorola" se cuje u pozadini.

Proverite nalog 1d10t 12835

12835, primljeno Insolent Defender 10426 privedi na informativni razgovor, prijem
    "

" Ja bio ozbiljan, a on me zajebava:) Vise te fantomski nalozi nece smarati.
    "

Ako si ovde asocirao na vredjanje,a ne na dupli nalog ja sam traktor.
    Napisao si Bushiudu da ga "vise nece smarati",sto znaci da si mu jasno progledao kroz prste,a nisi ni uzeo u obzir jos neke opaske na racun Insolentinog sexualnog zivota,sto kaze 1d10t,a to dovoljno govori o tvom moderatorskom moralu.I molim te,ne pravi se lud,budi profesionalan kad su ti dali tog moderatora,ne blamiraj ljude koji su ti ukazali povernje.

14. Insolent, gotovo je... bushido vredjao, vi mu niste ostali duzni... kraj!
    Sledeci put drugacije.

15. jNy, iskuliraj... i pusti te tvoje zakljucke... moral, profesionalnost...
    Pogledaj sam zbog cega je banovan.

16. видео сам коментаре данас, а то је било раније, па рекох да прогледам кроз прсте и опростим. коментари су уклоњени али ћу радо делати када следећи пут видим тако нешто. још када би се онакво издркавање благовремено пријавило то би било сјајно.

17. Brate, jel ti kapiras da kad dozvolis jednom clanu da pise onakve stvari, automatski si poslao poruku svim ostalim da mogu da glume mangupe preko neta.

Tebi je sad gotovo, kad bude klinac no lifer vredjao tvoju sestru, majku, devojku- ti mu onda napishi nesto i nemoj da ga banujes.

Znachi licemeri ste, i to oni najgori.
    Da ne bude dileme, ne mislim na sve admine, moderatore, nego na one koji su to dozvolili.

Evo sad ce Lithium da me opet banuje, pa pretpostavljam da je on taj licemer.

18. ово је био велики модераторски пропуст и у име свих нас овим путем се извињавам и настојаћу да се грешке овог типа што ређе дешавају у будућности. још једном, извините, у праву сте, требало је благовремено делати.

19. 'Opet ja', zasto otvaras jos jedan nalog, kad ti 'Dupli' nije banovan?

20. опет ја, ја никада нисам бановао никога ко ме је на било који начин вређао пошто ме увреде било каквог типа преко интернета не дотичу. ево, слободно удари по мени без било какве бојазни или осећаја неравноправности.

иначе, мислим да нема потребе бановати те, пошто дупли налог као такав није прекршај, докле год се користи нормално као и сваки други налог.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.