Surovi, ponavljam ti, šta imam kome da prijavim kad je Artemida sve to gledala, i u tome učestvovala, a ništa nije uradila?
Najsvežije vređanje je palo danas, i ja ću screenshotove u najskorije vreme da pošaljem Lithium-u na PVT. A mogu i ovde.
Nemam ja nista protiv moderatora, ali ako se neko prihvatio tog posla trebalo bi malo da zna oko adsl-a, oko deljenja konekcije, a ne da igra kako mu Bushido svira.
Znaci, ja jesam vredjao lika, jer je nedokazan, i ok zasluzio sam ban, ne znam po cemu on nije zasluzio, ali ajde- bas me briga.
Opet sam bolji od njega, jer ne vredjam nikad devojke, ni mladje ni starije od sebe, ali njemu su verovatno lupali cvrge u skolici pa sad mora negde da lechi komplexe.
Izvinjavam se ovom moderatoru (Lithium), a tebi Surovi nisam nista rekao, nego si postovao pre mene pa je ispalo tako, ta je poruka bila upucena ovom drugom moderatoru.
aj cao i ne dozvoljavajte kurchenje ako ste vec moderatori.
цоол је што је цоол. трудимо се, но далеко смо од савршеног. не сналазимо се најбоље са одређивањем те границе када попустити, када бити оштар и тако то. свако скретање пажње на проблеме нам је од велике помоћи.
Овом приликом би уручио једно велико хвала (__)_)===================================D,
и комплетном штабу због промене назива теме из простог разлога што НИКОГ НИКАД не молим НИ за Шта. Из ПРИНЦИПА.
Хвала, макар то било само данас.
@insolent, imamo to u arhivi (vidljivo svim moderatorima)... Izvini na cimanju. Mislio sam da je nesto drugo, ovako mora da obrisem, da ne usporava stranicu... Ako je bas problem, vraticu ti...
Nisam ga ni ja banovao... tripuje se covek.
Pogotovu ne zbog onih uvreda iz cista mira upucenih meni...
Komfliktni ljudi, kazem ja... izmisljaju komflikt po svaku cenu...
Surovi, ponavljam ti, šta imam kome da prijavim kad je Artemida sve to gledala, i u tome učestvovala, a ništa nije uradila?
Najsvežije vređanje je palo danas, i ja ću screenshotove u najskorije vreme da pošaljem Lithium-u na PVT. A mogu i ovde.
само данас, отворена сезона пљувања по модераторима. изволте.
Hahahaha neka nek se izive...
стави овде скриншот. па следи бан.
артемида ће бити упозорена да не жмури на онакво понашање следећи пут.
Rekla mi je sestra da mi je banovan nalog.
Nemam ja nista protiv moderatora, ali ako se neko prihvatio tog posla trebalo bi malo da zna oko adsl-a, oko deljenja konekcije, a ne da igra kako mu Bushido svira.
Znaci, ja jesam vredjao lika, jer je nedokazan, i ok zasluzio sam ban, ne znam po cemu on nije zasluzio, ali ajde- bas me briga.
Opet sam bolji od njega, jer ne vredjam nikad devojke, ni mladje ni starije od sebe, ali njemu su verovatno lupali cvrge u skolici pa sad mora negde da lechi komplexe.
Izvinjavam se ovom moderatoru (Lithium), a tebi Surovi nisam nista rekao, nego si postovao pre mene pa je ispalo tako, ta je poruka bila upucena ovom drugom moderatoru.
aj cao i ne dozvoljavajte kurchenje ako ste vec moderatori.
Jovane, nalog 1d1ot ti je banovan. Dosta više sa ovim spamom, kačim SS-ove uskoro i kraj.
hahahaha "Покењајте се на модераторе", radimo ko japanci, polako postajemo japanci.
цоол је што је цоол. трудимо се, но далеко смо од савршеног. не сналазимо се најбоље са одређивањем те границе када попустити, када бити оштар и тако то. свако скретање пажње на проблеме нам је од велике помоћи.
Овом приликом би уручио једно велико хвала (__)_)===================================D,
и комплетном штабу због промене назива теме из простог разлога што НИКОГ НИКАД не молим НИ за Шта. Из ПРИНЦИПА.
Хвала, макар то било само данас.
Ja ne kapiram kako neko može da bude moderator....kako se to postaje? :-)
Молим :Д
мала су ти муда за толќи уд.
:Д
мењамо мало ствари мењамо, скоро нико није савршен, па се као правимо да се нешто дешава :п
курде, мораш да пошаљеш захтев администратору. његов никнејм је каизен, обично је увек љут, али можда не буде па буде нешто.
I uplatnicu!
Ako ste vec bili mod placate 60% od pune cene, i 900 dinara za ponovni prikljucak.
Мала кад сам се истресо сад баш мало пре :Д
А ограничили сте ме нас ту на 5 дефиниција па морамо се издркавамо:П
@insolent, imamo to u arhivi (vidljivo svim moderatorima)... Izvini na cimanju. Mislio sam da je nesto drugo, ovako mora da obrisem, da ne usporava stranicu... Ako je bas problem, vraticu ti...
Kad ovo vidim, nekako izgubim tu želju za modovanjem! :-)
Pa, batice, ovaj poslednji SS je sveže vređanje. Šta hoćeš da kažeš, imate sve ovo u arhivi, a niste reagovali?
шта би ви урадили сада након прегледа приложеног материјала?
или да зажмуримо, или да банујемо бушида и инсолент дифендер и арханђела.
и ако банујемо, на колико да банујемо?