U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ne.
Imala sam pirsing na pupku, ali sam ga skinula, pošto sam se tripovala, nekako, i da ga neguješ kao lud, opet nešto nije u redu...
Sad mi žao, bio je baš kul, uopšte nije izgledao kič (kao kod svih ostalih devojaka koje imaju pirsing na pupku :D)...
Sad razmišljam da probušim onu strelu kroz uvo, ali verovatno bi mi i to zasmetalo posle nekog vremena, tako da, ono.
No me gusta.
И пар имена, попут Милева, Јадранка, Неда... :)
Мени је шунд, не иде, не волим да видим на дјевојци. Некоме је конзеравитивно, некоме је нормално, мени једснотавно није океј у смислу да ми се не свиђа.
Nikada mi nece biti jasno sta tera ljude da se unakaze i da povredjuju svoje telo.Ok,ako devojka probusi jezik da bi uspenije blajvala,to mogu i da razumem,ali posto ne blajva 24 sata ,sta radi sa tim sranjem na jeziku ostatak vremena?Da li postoji bilo kakav estetski ili prakticni razlog da neko ibusi genitalije i na njih okaci lance i katance i da li je moguce da nekoga popali alka na bradavicima?
Slicna je stvar i sa tetovazama,jer one su jednostavno odvratne,osim kada nisu u fuknciji da prikriju neki oziljak ili neki drugi nedostatak ili povredu na kozi.Ne cudi me da mlade osobe ne razmisljaju koliko ce sva ta sranja koje crtaju po sebi ,jednog dana da izgledaju tuzno i jadno kada se otrombolje i ostare,ali to sto su i starije osobe pocele da prate tu modu,dovoljno govori da smo kao civilizacija otisli u kurac!
Ovo je slobodno drustvo i nikome se ne moze zabraniti da se unakazi ako to bas zeli,ali mislim da bi trebalo dici poreze i takse svim salonima koji se bave proizvodnjom nakaza,tako da ako bas zelis da se unakazis,onda moras puno i da platis.Oni koji ne mogu da plate ,dobro ce razmisliti da li ce pustiti komsiju zatvorskog umetnika,ili komsinicu koja je jedino oslikavala jaja,da ti brljaju po kozi sa prljavom iglom i "Pelikan" tusem.Ista stvar je i za pirsing,koji je meni licno odvratan i nikada ne bih dopustio da mi nego busi,meni toliko mile i drage delove tela,samo da bi stavio na sebe neko metalno sranje!
Al kažem, moj je bio poseban.
Slicna je stvar i sa tetovazama,jer one su jednostavno odvratne,osim kada nisu u fuknciji da prikriju neki oziljak ili neki drugi nedostatak ili povredu na kozi.Ne cudi me da mlade osobe ne razmisljaju koliko ce sva ta sranja koje crtaju po sebi ,jednog dana da izgledaju tuzno i jadno kada se otrombolje i ostare,ali to sto su i starije osobe pocele da prate tu modu,dovoljno govori da smo kao civilizacija otisli u kurac!
Ovo je slobodno drustvo i nikome se ne moze zabraniti da se unakazi ako to bas zeli,ali mislim da bi trebalo dici poreze i takse svim salonima koji se bave proizvodnjom nakaza,tako da ako bas zelis da se unakazis,onda moras puno i da platis.Oni koji ne mogu da plate ,dobro ce razmisliti da li ce pustiti komsiju zatvorskog umetnika,ili komsinicu koja je jedino oslikavala jaja,da ti brljaju po kozi sa prljavom iglom i "Pelikan" tusem.Ista stvar je i za pirsing,koji je meni licno odvratan i nikada ne bih dopustio da mi nego busi,meni toliko mile i drage delove tela,samo da bi stavio na sebe neko metalno sranje!
Amin.
Ствар укуса, или пак неукуса, не знам :)
Ne volim. Osećam se kao kad mi je sagovornik razroka osoba - provodim ceo razgovor gledajući ga u jedno pa u drugo oko i posle izvesnog vremena čini mi se da me mozak svrbi, a ne mogu da ga počešem.
Lol, brus.
Koliko primecujem,postaje sve komplikovanije i komplikovanije pratiti modu.Bilo da si musko ili zensko,moras da podneses razlicite zrtve,ako zelis da budes u trendu.
Tetovaze su skupe i rizicne zbog hepatitis abecede, koristite trajne markere
http://visualfunhouse.com/wp-content/uploads/2008/01/bic-permanent-marker1.jpg
Мени је тотално кич и излизано кад видим девојку са пирсингом на пупку или дечка са тим шабанским змајским тетоважама.
Ја лично не бих стављала пирс, али волим кад дечак има пирс на обрви. То добро стоји. :)
Ne
Kada će više ovaj jebeni balkanski narod prestati da gleda u tuđa dvorišta?
Šta nekog boli kurac da li neko ima tetovažu ili pirsing?
Hoću da imam jebeni tribal, moje tijelo, moje pare, moj izbor, šta ima nekog drugog da boli kurac?
Hoću da imam sidro Santa Marije provučeno kroz kurac - super, to se meni sviđa, ostali odjebi.
Dokle jebeno separatisanje na urbane i neurbane i na šabane i ostale? Neka svako radi šta hoće, njegov izbor.
Lololo, takoe, skočimišu.
pa niko nece da ta 'apsi. mozda ce neko da te bije, zavisi koja je tetovaza. ljudi samo komentarisu, to ti je isto ko plus i minus na definiciju :)
То брате, брига мене за те људе, али ја имам право да коментаришем. Мени су шабани и мени се то не свиђа, а они нека раде шта хоће.
Kako je to kulj kada neko ima tribal ili nekog zmaja na sebi!
Cesto kada vidim tipove na Adi kako su im ukrasena misicava tela,nikada mi ne padne kako su to neki urbani kul tipovi,vec mi se kroz glavu motaju izrazi tipa saban,seljacina ,primitivac i sl.Nikada ne gresim,pogotovo kod onih koji imaju "tribale" preko celih ledja i uvek se zapitam,zasto su bas izabrali neko sranje od americkih indijanaca ili nekih jada iz Azije,a nisu umesto toga stavili mustru sa pirotskog cilima,ili mustru sa Sirogojno dzempera.Zasto li su im toliko popularna ta strana sranja,kao da i kod nas do pre neki vek,nismo ziveli u plemenskim zajednicama,dok se u Cg i dalje tako zivi...
Unrasavanje tela na ove nacine je odraz primitivizma,nekulture i maloumnosti.Kao sto sam napomenuo,jedna je stvar ako na ovaj nacin prikrivas pojedine mane na svom telu,ali sve drugo je bespotrebno i nije lepo,makar ga i Pikaso radio!
ДА.
Бивша риба је радила у пирсинг студију, има шес' комада.