Kod nas na selu stavljaju brnjice svinjama i bikovima. Kad mogu životinje, što ne bi mogli i ljudi? Kontam da nije loše da se prifikari na obrvu, kod likova. Ali pupak kod žena mi je takvo sranje, ali to je samo moje subjektivno mišljenje.
U svijetu je toliko uznaprevodalo to sakaćenje, npr. počeli su da ugrađuju metalne kuglice pod kožu, pa ih vrtiš kad ti je dosadno. A postoje i saloni gdje prave ožiljke, oštricama, užarenim predmetima i sl.
da ima da ti daju napismeno da nece da te prime zbog tetovaze ili busotina.......
Ko ih jebe, ne moraju da me zaposle.
Bolje da imam tetovirane zmije, aždaje, avete, lobanje, zmijske oči, gusare, leprikone i slično, nego da radim u Guglu.
Opet, ko im jebe mater.
Ovo Pajkovo. Nema šanse da ti kažu da je to baš zbog tetovaža.
na konkursu dobijes papir zasto te nisu primili i tu ti sve pise..
zavisi kako na kome, ali je ne bih
A, pogrešno sam te skontao. Mislio sam da je ovo što sam ja mislio. Pogrešno, očigledno.
pokrijes tatu i boli te uvo. sem ako bas nisi ekstremista pa pa crtas suze po obrazima ili slicno
Kod nas na selu stavljaju brnjice svinjama i bikovima. Kad mogu životinje, što ne bi mogli i ljudi? Kontam da nije loše da se prifikari na obrvu, kod likova. Ali pupak kod žena mi je takvo sranje, ali to je samo moje subjektivno mišljenje.
U svijetu je toliko uznaprevodalo to sakaćenje, npr. počeli su da ugrađuju metalne kuglice pod kožu, pa ih vrtiš kad ti je dosadno. A postoje i saloni gdje prave ožiljke, oštricama, užarenim predmetima i sl.
Ne.
Што бре не? Тако је урбано!
Урбано са собом повлачи доста срања. Можда не? Више да, у сваком случају. Боли ме ракас, може имати и два што се мене тиче, али ми није кул.
Decxatzi da l vam je blajvala devojcxitza sa pirsingom?
Јок.
Da, i to na jeziku. Blajv je maestralan !
Na sisi?
Neka je urbano, ali izgleda ružno i grubo. Priznajem samo pirsing na ušima, može sto komada, ali samo tu.
Moj deda ima tetovažu JNA sa datumom i sliku tenaka, iznad. Tenak jebe majku!
Nenadjebivo decxko...... A sxta mislite za one zmijske jezike i te stvari?
Tatoo može, sve samo dok je glatko i ne zapinje nigde )
безебанције, може да буде кул ако се не претерује.
тако нешто и имам. :) ал, само један.