Ko ih jebe, ne moraju da me zaposle.
Bolje da imam tetovirane zmije, aždaje, avete, lobanje, zmijske oči, gusare, leprikone i slično, nego da radim u Guglu.
Opet, ko im jebe mater.
Ovo Pajkovo. Nema šanse da ti kažu da je to baš zbog tetovaža.
na konkursu dobijes papir zasto te nisu primili i tu ti sve pise..
zavisi kako na kome, ali je ne bih
A, pogrešno sam te skontao. Mislio sam da je ovo što sam ja mislio. Pogrešno, očigledno.
pokrijes tatu i boli te uvo. sem ako bas nisi ekstremista pa pa crtas suze po obrazima ili slicno
Kod nas na selu stavljaju brnjice svinjama i bikovima. Kad mogu životinje, što ne bi mogli i ljudi? Kontam da nije loše da se prifikari na obrvu, kod likova. Ali pupak kod žena mi je takvo sranje, ali to je samo moje subjektivno mišljenje.
U svijetu je toliko uznaprevodalo to sakaćenje, npr. počeli su da ugrađuju metalne kuglice pod kožu, pa ih vrtiš kad ti je dosadno. A postoje i saloni gdje prave ožiljke, oštricama, užarenim predmetima i sl.
Ne.
Што бре не? Тако је урбано!
Урбано са собом повлачи доста срања. Можда не? Више да, у сваком случају. Боли ме ракас, може имати и два што се мене тиче, али ми није кул.
Decxatzi da l vam je blajvala devojcxitza sa pirsingom?
Јок.
Da, i to na jeziku. Blajv je maestralan !
Na sisi?
Neka je urbano, ali izgleda ružno i grubo. Priznajem samo pirsing na ušima, može sto komada, ali samo tu.
Moj deda ima tetovažu JNA sa datumom i sliku tenaka, iznad. Tenak jebe majku!
Nenadjebivo decxko...... A sxta mislite za one zmijske jezike i te stvari?
Tatoo može, sve samo dok je glatko i ne zapinje nigde )
безебанције, може да буде кул ако се не претерује.
тако нешто и имам. :) ал, само један.
da ima da ti daju napismeno da nece da te prime zbog tetovaze ili busotina.......