Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Talentovani, slabo trolluješ.
Ne. Koji ce mi metalcici. Ne bunim se kad vidim na nekom, nekima bas lepo stoji, ali ne bih se pirsingovao sigurno. Uradio bih tetovazu, ali i samo ali ako bude imala neko meni bitno znacanje, nesto sto bi me bodselaco na neki lep momenat, ili drage osobe, nesto sto bi zadovoljno nosio u tridesetim, i sezdesetim.
Ko kaze da trolujem?
Ono sto pisem je ono sto mislim!Uvek sam se gadio devojaka koje imaju ta sranja po sebi.Nije da ih ne bih jeb'o,a neke i jesam,ali nikada ni o jednoj takvoj osobi ne mogu da imam pozitivno misljenje,vec ih tretiram kao droljetine,cak i kada to nisu,samo zato sto su maloumni idioti,koji prate usranu modu.Posebno su mi "drage" one koje stavljaju alke na nos.Koliko mi j poznato u mom selu ,to se stavlja samo kravama i svinjama....
generalno, pirsinzi su mi dejan cukic...
al navuko sam stra' od probadanja koze bilo gde kad su mi jednom usivali obrvu "na zivo" delom sto nisu imali anestezije, delom sto mi je rana bila prljava, pa nije hteo iz nekog razloga da stavlja... mislim da cu ta jebena 4 sava dozivotno da pamtim.
daleko im lepa kuca.
za.
imala sam maksimum 13 ili 11, ne secam se tacno.
sada trenutno imam 4 i sve ih volim ko rodjenu decu :)
Hah! Treba stići do otromboljenosti. Kontam da do tad imam oko tries-četres godina, tako a me zabole tukson.
Ja imam svašta nešto tetovirano. Bez skrivenog značenja, kao što već objasnih. Jednostavno mi došlo i ono, bleja.
Volim sve sto su nam Turci dali!
http://www.stripovi.com/images%5Crecensions%5Ckolac.jpg
Ја их готивим.
Тренутно имам само уши и језик али бих додала још пар металчића ту и тамо ...
Što se gadiš ljudi koji to rade? Istina, neki rade zarad pomodarstva, ali skapiraj da je većina odlučila na taj korak jer im se sviđa pirsing i kako im izražava određeni deo tela ili lica. Imam drugaricu mlađu od mene 4 godine, nema kakav pirsing nije radila, a likuša je inteligentna za medalju. S njom možeš pričati o politici, preko ezoterije do jebenog tržišta devizama. Toliko je svestrana i obrazovana, i svaki put uživam da ćaskam s njom o raznim stvarima. Da, to je taj isti tip devojke kojeg se ti gnušaš. Huh? Tipovi sa tribalima? Ko im jebe m**, šta imaš ti sa njima- cilj im je bio da izgledaju opasno i to im je i uspelo. Ne bi smeo krivo da ga pogledaš, puštao bi urin na povis njegovog glasa.
I na kraju to sa šabanitetom i urbanizmom. Pa ko si ti da nekog krunišeš? Po BG-u imaš metalaca, emosa, fensera, hipstera, repera i svakakve boranije! I ti ćeš svakom da ideš na vrata i da mu soliš pamet kako da fura svoj lifestyle? Alo bre, kad moram da kažem, maloumni dečače, shvati da izgled ne čini čoveka, to je samo fasada. Ne sudi po ambalaži. Otkad je sveta, ljudi su se izražavali na različite načine, kako bi privukli pažnju.
Ti očigledno pokušavaš hejtovanjem da je dobiješ, decxko.
Pa uglavnom ih kače neinteresantne osobe koje više ne znaju kako da upadnu u kadar pa ture pirsing i tetoviraju se da bi neko već jednom obratio pažnju na njih, navodno 'zbog sebe'- paz da nije! Što bi rekli stari Etrurci 'Duduk bez pirsing i tetovažu-duduk sa pirsing i tetovažu'. Ne kažem ovo zato što sam crnac i što mi je spolovilo preko 25cm ali ovo je neka moja mala psihološka analiza takvih ljudi, sve je to nekako GRANDiozno. Pozdrav iz Cigmenkirhena!
Samo pravi muskarci nose pirsing.
http://slam.canoe.ca/Slam/Wrestling/Gallery/Indies/2007/02/25/DSC_0794.jpg
U svakom slu;aju sam za, jedino što nekom lepo stoji i izgleda kul, a nekom jednostavno ne stoji, sve zavisi od osobe do osobe kako zna da nosi to.
Mada mi je više kul na devojci da vidim to nego na liku kad buši oko usne i tako to, al opet, zabole me. Ne izgleda mi loše na likovima pirs na obrvi, al ja to u zivotu ne bi stavio, iz jednostavnog razloga. Pitam se jel imaju ti likovi nameru da se potuku ikad u zivotu? Ode pola slepoočnice ako te neko odere po tome....samo iz tog razloga ne bi stavljao.
A tetke su mi super. Planiram da se tatuišem, al tek kad skupim gomilu keša za to da mogu da uradim kod proverenih ljudi i da to stvarno liči na nešto. I nikako ne bi to uradio po svaku cenu, nego tek kad znam šta bi i gde bi.
Znam jednog dečka koji je po svaku cenu hteo da se tetovira jer bi izgledao zajebanije, a to je i sam rekao, i na kraju je za 70e tetovirao neko sranje na biceps i sad na +40 nosi duge rukave jer ono sranje izgleda kao da sam ga ja nogama tetovirao
Запљувах монитор.
Не знам шта им је био циљ, али сада изгледају као убер-шабани, ништа више. Ти трибали су добар пример колико можеш да се сјебеш тетовирањем нечега што ће постати прежвакано. Озбиљно, ако икад будете били довољно несигурни у себе, па решите да се тетовирате, прескочите трибале. Сидро на подлактици и отисак усана на гузу још и може да прође, ал трибал...
Meni su ti tribali bili sranje i kad su bili IN, koliki nedostatak inspiracije treba da imaš pa da istetoviraš njih
TO! Samo to je hardkorača od tetovaže, ostalo je fenseraj.
http://www.fotothing.com/photos/31f/31f79636a798d89d1ed0e9676e306d93.jpg
OStalo je čist pozeraj!
Lol, Pjer antagoniše JNA-ovskim tatuima.
Razmisljam o ovom modnom hitu: Suma/planina 2011
http://cdn.wg.uproxx.com/wp-content/uploads/2010/02/jin-bear-trap-300x241.jpg
Хтедох да бушим обрву, прошло ме.
Хтедох да бушим уши, прошло ме.
Сад ми се опет враћа да бушим уши, пробушићу до краја месеца ако ме буде држало.
И оба, једно је геј.
Не, јер то је сатанизам.