Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ali zato skiči, vrišti i urliči dok komšija ne krene da tuče metlom od plafon, a onda još jače.
L@ki, ti si moj idol :)))))))))
Kada prdi tokom analnog seksa... to ne samo da ne volim nego mi je i malo gadno...
sylar011, сад си ме згрозио за наредних два месеца!
Кад ми гунђа док возим....пффффф
Кад је старија од 18 година...
http://img199.imageshack.us/img199/5936/blaib.png
Ovo bi trebalo u printskrin svukajlije, ali ne razumem se ja u to.
Meni je fascinantno u negativnom smislu što ova tema ima toliko postova.
A da snizite svi malo kriterijume i opustite se?
VIVE L'AMOUR!
Глупост. Обична, најобичнија. Спушта ону ствар ма колико да ју је придигао физички изглед.
(маторим јебига)
Стидне ваши и капавац.
Мени су фетиш рибе с сифилисом....
Nafuranost, glupost u velikim količinama i baš baš prekomerna težina.
izasao sam sa jednom ribom,seli smo u kafic i ona je izvadila paklu cigara u kojoj je bilo 50e,ne unutra nego je stavila u nailon od paklice.ponasala se malo muskobanjasto,a svaka njena izgovorena recenica je imala poruku kako ona ima skupe stvari i kako ima pare.ide na more u italiju,vozi biciklu od 5 hiljada eura,njen brat ima biciklu od 10 000e,kako je bila na veceri u restoranu itd..strahota.da ne poveruje covek kakvih ljudi ima i ona je kao sva u tom fazonu.to je taj popularan fazon.jedino sta mi se dize u njenom slucaju je budak,pa da je opicim po temenu
ženi ti to labokv
hahahahaaa, imaju tolke pare, a bicikle voze? ;))
Dok ti ne kupe kola, ne slušaj gornje savete! :P
Labokv, ne slušaj ih, završićeš kao Vasa Ladački.
oni su biciklisti rekreativci...a da je zenim..hocu samo u slucaju da je jedina zena na planeti
И бицикле! Возе И бицикле. :)
Nekada je potrebno razmisliti da li vredi produžavati vrstu ili postoji trenutak kada treba i stim da se stane.
Aman s te bicikle. Zajebavala sam se za bicikle. ;))