Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
brzi ste,ostade mi sva pisanija in d bekjard,ololo!
Одбијају ме глупе девојке. Волим паметне.
Спем кру из каминг фор ју. Кхм... Каминг ипак не, то мораш сама или са неким галантним господином. лололо
Kad se riba zgražava vulgarnih reči, psovki i prdenja. To mi deluje potpuno sterilno.
Mada bojane ne valja ni druga krajnost kad riba praktikuje gore navedeno :)
Одбијају ме глупе девојке.
А видиш бураз, мене ове паметније чешће одбијају, ваљда провале с ким имају посла..
brzi ste,ostade mi sva pisanija in d bekjard,ololo!
viđali smo šta ne voleš, idolu :)))
a,dobro je,dobro je,da mi duša bude mirna!lololo
ima i post posle,odgovor bebopu.
i da,ne volim kad mi neko histeriše u napetim situacijama,tad sam obično laganica,mene stigne kasnije,ali bar rešim kaos kad treba.
Brkovi.
Kad je ružna, debela ili baš baš glupa.
EDIT : Ustvari ne glupa, ako je lepa, ne odbija.
Кад се понаша као типично женско.
највише ме одбија од батина
Или "осећа се као жена у ствари је мушко". лололо
ništa. baš ništa.
E, kad vidim tipove da piju ove sokiće sa ukusom piva....ne razumem.
Aj ne kenjaj! Da te pomazi po faci neko sa tvrdom rukom punom žuljeva ukenjala bi se i naježila.
Неш се ти удат..
А масна коса без раздељка може?
кад форсира 'значи' 'типа' 'екстра' 'као' и сличне поштапалице и кад има ретардиран глас и ако брбља много или ако се смеје као да има астму или пак кад се кинђури много ко циганка или кад има нокте као радница у бутику или мала уста или гадну косу досадну равну или ако има црногорски нагласак
и ако не слуша блек сабат