Ja ću te oženini. Imam grubu desnicu od teslačenja.
Ja ću te oženiti. Imam grubu desnicu od teslačenja.
Ja kontam da može da me odrobija samo ako me rokne i osude je.
Ščuo profesore!? Ne'š jebat !
Jer tražiš rudara sa završenim faksom i bankovnim računom koji će situaciju držat zanimljivom.
Хахахахах, преплаках
Udaj se za mene. Imam 6 hektara zemlje, crnica puna humusa, 3 traktora, 2 motokultivatora i kombajn, sve u fulu.
I skeptičku jamu da moja ljubva ne dobije skepsu od svinjskih govana.
S kim se mačujete?
Idi po maramice, sad će ti poteći i sline.
Кад је надмена.
Кад је много мршава.
Кад има онако црне очи и облик фаце к'о нека Туркиња. Као она водитељка са Пинка што води прогнозу. Марија Егеља ваљда.
Кад се облачи као хулиганка, најк, шушкавци и остале пичке материне.
a da ti lepo ovog sa septičkom poseksaš?
http://api.ning.com/files/cy4GryEsnVpjzjVQBZ9vTQPEiDuELneQZDkPvPz41s6QX3jox0EiTmHTz8j0o67RUc7j0IRi6UPBuuSEH5wq-eRMglIt0bnm/joker6.gif
Ахахаха, већ су кренуле, натјерала си ме да ти читам и остале постове, добра си, свега ми
кад брише своје коменте после расправе то је тако педерски
SMRAAAAD
Nafurani i plitki sportisti, a najčešće su to fudbalerčići koji briju noge i furaju uske bodi majice.
Dežurni klovnovi koji na sve imaju komentar i osuđuju i sprdaju svakog. Nekako su mi muškarci koji previše pričaju ženskasti.
Mrzim one opsednute brzinom, nekim nafuranim načinom života, fazon ne udubljujem se ni u kakvu temu, moja životna misija je da nalupam što više recki, fak jea.
To onako uopšteno kod muškog pola. Kad je reč o zaljubljivanju, ne može da mi se svidi nesiguran dečak. Jbg, volim kad je malo arogantan i umišljen, al' ono, da ima dovoljno ineteligencije i šarma kao pokriće.
P.S. Vidim da ovde mnogi spominju neugodan telesni miris. Mislim, naravno da je to odurno, ali s kim se vi to družite jbt? Ja sam u životu znala samo jednu likušu koja se osećala na znoj, i to samo jedan određen period. Kapiram da imam sreće što nisam puno naletala na takve.
То гледамо овако у пролазу, бар ја.
Уђем у бус, дође ми риба нашминкана, кило пудера, утегла се, а руке, далеко било, око ноката глиб, и џаба њој то лицкање и мазање кад је глибна.
odbija me kad nema u ochima.. ono neshto..
.
ЛОЛОЛО кад зрачи
I kad prdi.
Neoprani zubi.
Masna kosa s razdeljkom.
Kad muško ima ženske, nežne i male šake i prste.
Kad je pederast.
Kad me poredi s bilo kim.
Kad me poredi s njegovom mamicom, sekom i tako to.
Neodlučnost.
Pasivnost.
Neenergičnost.
NADMENOST ponajviše
Značo vako; Tebi treba neko pametno siroče, po mogućnosti hrabri i iskreni građevinski preduzimač, kome pare nisu važne, a nije ni sam sebi važan. Važno ti je da voli žensku dominaciju u krevetu. Mora da bude katastrofalan glumac i ne previše pričljiv, ali kad treba da odigne prednji kraj od Fapa da to bez problema uradi. Dalje, može da bude i bez zubi i ćelav, sa rukama ko lopatama, da nema pojma o poređenju i metaforama. Važno je da ide grlom u jagode, alo kad ide da ide onako bezveze.