Šta vas odrobija kod suprotnog pola?

  1. Kukavičluk bilo koje vrste, sporost, ograničenost, prljava kosa.
    Doduše, ovo važi za oba pola.

  2. брате, кад седимо у пољу маслачака, помиришем јој косу, а уместо на нивеу или гарнијер, а оно дисмр на пљуге.

  3. Ajd oženjen sam pa da ne jem govana puno.

    Šta me odbijalo ranije dok sam se zabavljao. Ako je recimo imala previše klinački nik na krstarici. To recimo. I šta još... Fizički ništa, sćopavom sam bio, masne kose bio, cigare bio, male sesi bio, siromašnom bio. Sbogatom nisam bio nikad.

    Eto recimo odbijalo me ako je bogata, ili imućna to je davalo neku sliku o njoj kao o čovekudžukeli jednoj, to nisam voleo. I ako smrdi, al ovako generalno.

    ostalo mi ništa ne pada na pamet.

  4. немој да сереш сигурно јебеш клинкице на паји по улазу, него те жена контролише па се правиш фин овуда по форуму.

  5. Jok, ne interesuje me.

    Kom ulazu jebenom kad živim na selu.

  6. <!> ДЛАКЕ БИЛО ГДЕ ОСИМ НА ЛУБАЊИ <!>

  7. Јеботе, поготово длаке на леђима, при дну где се пршљенови завршавају. Оне од један цеентиметар максимала, дође ти ко да има шугу.

  8. oces da se kladimo da ima brdo neobicnih i novih stvari koje bi smatrala odvratnim i ne bi zelela da probas...da li to znaci da si i ti ogranicena?


    Nisi me shvatio. U redu je ako ti je nesto odvratno i prosto ti ne prija. Samo me ta nezainteresovanost za stvari koje bi ti se mozda i svidele odbija.

    I sta ste se svi zalepili za klizalje, pomenu ih primera radi. x)

  9. najviše me odbija to ako se djevojka ne zanima za mene
    sa takvima nikada ne bih mogao biti

  10. Setio sam se nečeg još goreg od par dlaka.
    Jednom sam se bio naložio na neku ribu. Stvarno ono...
    Lepa, kulturna, pametna, skladnih oblina i proporcija.
    Skupio muda nekako, prišao joj. Malko se približili kroz pričicu... Vidim, oće. Bla bla bla
    Uspeo posle nekog vremena da je izvučem napolje.
    I ladno u jednom trenutku osetim smrad njenog znoja ispod pazuha. Ljubim ja nju i spuštam joj ruke da ne osetim smrad. Keve mi, da je film, čula bi se muzika iz zone sumraka.
    Dobro, kapiram da ima ljudi kojima jače smrdi znoj ali zašto prokleta nebeska silo meni baš nametne takvo stvorenje. Baš nijednu joj ne bih našao manu da nisam to osetio.
    Šta ću...
    Moro sam jebati kad sam već počeo. Kasnije kad se skinula, smrdela je još jače al tada sam ja već navikao na to.

  11. Mrzim kad ima urasle nokte i zanoktice na stopalima...prvo moram da pogrickam te zanoktice pa tek onda mogu da nastavim pricu

  12. Nosina burazeru.

  13. Izlišno sad o tome govoriti, ali pre...pre su me baš odbijale ambiciozne muzičarke. Previše pljuvačke i fleka po vratovima.

  14. brkovi, ako su ve'i od mojih

  15. Kad ima dvan'es kopči na stomaku od carskog reza.

  16. kad ima profil na Vukajliji

  17. Kad ima odvratna stopala i nema crveni lak na istim i ima dugačke nokte i nosi patike na bosu nogu i kad je svaki dan sveže okupana i mirišljava jebo to ne osetiš miris žene.
    I ako nije luda- mrš! Al ne ono fazon pozitivno luda hehe haha nego baš luda-luda, dobro ne dibidus al mora malo. Zapravo nikad nisam bio sa devojkom koja nije luda, možda bi mi se i svidelo, jbg šta znam...

  18. dobro je biti sa ludom dok si sa njom
    kad raskinete, najebao si

  19. andrej, pa naravno da voliš lude ribe kad riba mora da bude luda da bi bila s tobom! :D (sori, nisam mogla da odolim)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.