Šta vas odrobija kod suprotnog pola?

  1. Kad neće da se jebe sa mnom.

  2. Ne znam, kasam vido ove psiho fizio i slične analize, uzo sam enciklopediju ovih pičaka što sam bio s njima i vidim da tu nema baš svakakvih. Doduše nisam još pogledo drugi i treći tom, ali javiću vam.

  3. dugi nokti, nema veze što su njegovani ne volim one dugačke nokte i neke retardirane lakove ( ne daj bože još neke cirkone i šare).
    samo crni i crveni lak priznajem.

  4. a jel pitanje za vezu ili za jebačinu?

    ako je za jedno veče, puca mi kurac ima li tetovažu polumjeseca na leđima ili nema dva nožna prsta ili da puši, pije i šmrče drogu

  5. kad kaci sise po forumima
    lemajo, znaci ti otpadas.

  6. Kad ne zna da primeni parcijalnu integraciju, škk.

  7. Kad ne zna da primeni parcijalnu integraciju, škk.

    jes, jbt. i kada ne zna lopitalovo pravilo.

  8. jes, jbt. i kada ne zna lopitalovo pravilo.

    To već ako ne zna šutiram u glavu.

  9. naocarke
    mislim one prozirne
    zna biti jebozovno,al uz dosta truda i vrlko retko lolo
    bolje bez toga-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------uglavnom izgledaju ko streberke najgore one i hipsterke teske

  10. Nisi me shvatio. U redu je ako ti je nesto odvratno i prosto ti ne prija. Samo me ta nezainteresovanost za stvari koje bi ti se mozda i svidele odbija.

    neka prvo covek nauci stvari koji su mu bliske,od nekih sitnih poslova do neke osnovne literature,pa neka onda uci neobicne i "druge"stvari.

  11. Pa ako nesto ne znas, to ti je automatski novo. Koliko god bilo "blisko" i osnovno.

  12. Mene pored nosingera odbija i kad neće da da.

  13. Nosina burazeru.

    A mene to bas nikad nije odbijalo bilo mi onako simpaticno, al me nesto nisu htele te nosate. Imala je jedna prodavala lamperiju na buvljaku, kupovao sam kod nje a za kurac joj nije bio brodski pod.

  14. Sanitarni čvor
    neka prvo covek nauci stvari koji su mu bliske,od nekih sitnih poslova do neke osnovne literature,pa neka onda uci neobicne i "druge"stvari.

    Midori, mislim da ti Sanitarni čvor ovde implicitno poručuje da trebaš prvo naučiti da kuvaš, razvačiš kore za pitu, skidaš fleke od kafe i vina sa odjeće, pa tek onda da staješ na klizaljke. Kakav šovinista ccccc

  15. Ali ja sve to znam. :3

  16. Pa ti si onda savršena za ženidbu :) Samo mi reci jel daju šta tvoji u miraz?

  17. Kako ne. Dolazim sa neiscrpnom zalihom domace prsute i ajvara.

  18. midori stvarno znaš kuvati?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.