Prijava

Kad neće da se jebe sa mnom.

Ne znam, kasam vido ove psiho fizio i slične analize, uzo sam enciklopediju ovih pičaka što sam bio s njima i vidim da tu nema baš svakakvih. Doduše nisam još pogledo drugi i treći tom, ali javiću vam.

dugi nokti, nema veze što su njegovani ne volim one dugačke nokte i neke retardirane lakove ( ne daj bože još neke cirkone i šare).
samo crni i crveni lak priznajem.

a jel pitanje za vezu ili za jebačinu?

ako je za jedno veče, puca mi kurac ima li tetovažu polumjeseca na leđima ili nema dva nožna prsta ili da puši, pije i šmrče drogu

kad kaci sise po forumima
lemajo, znaci ti otpadas.

Kad ne zna da primeni parcijalnu integraciju, škk.

Kad ne zna da primeni parcijalnu integraciju, škk.

jes, jbt. i kada ne zna lopitalovo pravilo.

jes, jbt. i kada ne zna lopitalovo pravilo.

To već ako ne zna šutiram u glavu.

naocarke
mislim one prozirne
zna biti jebozovno,al uz dosta truda i vrlko retko lolo
bolje bez toga-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------uglavnom izgledaju ko streberke najgore one i hipsterke teske

Nisi me shvatio. U redu je ako ti je nesto odvratno i prosto ti ne prija. Samo me ta nezainteresovanost za stvari koje bi ti se mozda i svidele odbija.

neka prvo covek nauci stvari koji su mu bliske,od nekih sitnih poslova do neke osnovne literature,pa neka onda uci neobicne i "druge"stvari.

Pa ako nesto ne znas, to ti je automatski novo. Koliko god bilo "blisko" i osnovno.

Mene pored nosingera odbija i kad neće da da.

Nosina burazeru.

A mene to bas nikad nije odbijalo bilo mi onako simpaticno, al me nesto nisu htele te nosate. Imala je jedna prodavala lamperiju na buvljaku, kupovao sam kod nje a za kurac joj nije bio brodski pod.

Sanitarni čvor
neka prvo covek nauci stvari koji su mu bliske,od nekih sitnih poslova do neke osnovne literature,pa neka onda uci neobicne i "druge"stvari.

Midori, mislim da ti Sanitarni čvor ovde implicitno poručuje da trebaš prvo naučiti da kuvaš, razvačiš kore za pitu, skidaš fleke od kafe i vina sa odjeće, pa tek onda da staješ na klizaljke. Kakav šovinista ccccc

Ali ja sve to znam. :3

Pa ti si onda savršena za ženidbu :) Samo mi reci jel daju šta tvoji u miraz?

Kako ne. Dolazim sa neiscrpnom zalihom domace prsute i ajvara.

midori stvarno znaš kuvati?