Šta mu dođe bućkalica?
Jedino što ima mi liči na to što ti govoriš je pumpa sa balans tegovima koja je išla na s44 motore ali u originalnoj perkins izvedbi.
578 je prvobitno rađen i rađeni su perkins motori po licenci. Kasnije je izrađen domaći s44 i dobijen 577.
U slobodno vreme zaradim koji dinar pomagajući drugaru koji je mehaničar.
Mene odbija ako koristi cigare, alkohol, drogu, ako me zajebava ili pokušava da kontroliše, ako je sklona prevari, ako glumi ribu... Jako sam probirljiv po tim pitanjima.
Inače izgled ne gledam previše, samo da ne bude neki grob...
u pravu si, one su za milionere...
Inaće od mojih vršnjakinja do +-3 godine ima dobrih realno, mada 99% njih se zovu "imam dečka"... -_-
A da, obično je najpičkama karakter nula, da se zna. Ne može i jare i pare ;)
preterano nevin si,stevcho i to ce jos dugo potrajati,mada imamo ja i clanad jednu bicarku koja bombas zove se i koja na tebe vlazi jako,tako da ako si zainteresovan reci
Па и јесте требало да те асоцира. Шегачим се, форсирам лумију и кад се не прича о телефонима, шта ћу кад сам саткан од скеча и пошалице...
Šta mu dođe bućkalica?
Jedino što ima mi liči na to što ti govoriš je pumpa sa balans tegovima koja je išla na s44 motore ali u originalnoj perkins izvedbi.
Tako je, uljna pumpa.
Kako nemaš pojma...
Perkinsa imaju prastari modeli Fergusona od 40 konja i imaju 4 umesto 3 cilindra 577 i Rakovica 76 od svíh nazovi naših traktora
s44 nose i r76 i 577 ali u imr varijanti.
u perkins varijanti nosi imt 578
Буразер има Лумију 930, и треба да је форсираш свугде..
Болестан телефон колико је добар
Lol Neše dobar si
Inače 578 je starija verzija 577 sa 3 brzine mesto 5
578 je prvobitno rađen i rađeni su perkins motori po licenci. Kasnije je izrađen domaći s44 i dobijen 577.
U slobodno vreme zaradim koji dinar pomagajući drugaru koji je mehaničar.
Ове две и по стране <3
kada ima vitligo
Mene odbija ako koristi cigare, alkohol, drogu, ako me zajebava ili pokušava da kontroliše, ako je sklona prevari, ako glumi ribu... Jako sam probirljiv po tim pitanjima.
Inače izgled ne gledam previše, samo da ne bude neki grob...
Pa realno i nisi u situaciji da gledas izgled
Pa i nisam, gledano šta tražim. Što kađe LOL "samo kurčinu da nema i može da prođe" :)
Nisam ja mislio "gledano sta trazis" jer ne mozes ni takvu da nadjes jbg a o tome da je dobra picka da i ne pricam
u pravu si, one su za milionere...
Inaće od mojih vršnjakinja do +-3 godine ima dobrih realno, mada 99% njih se zovu "imam dečka"... -_-
A da, obično je najpičkama karakter nula, da se zna. Ne može i jare i pare ;)
Koliko se ne razumeš u devojke od nula do pare su bitne tu?
preterano nevin si,stevcho i to ce jos dugo potrajati,mada imamo ja i clanad jednu bicarku koja bombas zove se i koja na tebe vlazi jako,tako da ako si zainteresovan reci
Stevčo, kako Talibani prave i jare i pare?
https://www.youtube.com/watch?v=AmeZFb_Tb38
mene baš odbija ako riba ima brkove, kurčinu i zove se moj teča Milan