Pitajte moderatore

1. o bože koja pobeda od klipa!

2. Sad imam inspiraciju da jebem X mena i da mi ga popusi skeletor...

3. Još jedno pitanje, pošto ni na ono o C/pasteru niste odgovorili. Da li je maki222 nečija glasačka mašina, open source likuša, Halejeva kometa ili već šta? Još nemam formiran utisak, ali da neko toliko voli da glasa za mesec dana...?

4. Kopi pejstere ne treba oznacavati. Mislim da imamo dovoljno etiketa za sada. Ako se pokazu kao problem, mozda se i to uvede.
    A za maki222...ne znam sta da ti kazem. Raspored glasova je ok, niko preterano lajkovan, niko hejtovan. Ne znam, mozda neko samo zeli da glasa i nista vise. :)

5. Ja bih glasanje potpuno zabranio i uveo diktaturu!
    -Koja je dobra definicija?
    -JA ću da ti kažem koja je dobra definicija!
    :)

6. Psihijatar, pre nego što uopšte šta pitaš, pogledaj najpopularniju defku za taj pojam...kiss

7. Nije isto skroz je razlicito

8. Jebo te ne mogu da verujem...

9. pa misliš da ako promeniš zarez, ubaciš atribut i primer da si smislio defku?!
    verujem ja da je tebi to došlo, ali iz podsvesti, jer si nekada davno pročitao ovu prvu...
    dešavalo se i meni... psiho, jbg

p.s. mojne da psuješ i da se nerviraš

10. Ljudi ovo nije normalno mora da sanjam! nije ista definicija hahhahahahh jer je ovo zona sumraka zar je isto http://vukajlija.com/vodjenje-ljubavi/53482 i ovo http://vukajlija.com/recnik/vo%C4%91enje%20ljubavi/1628 SKROZ JE DRUGA FORA! Pazite na reč postena hteo sam da je malo ispravim i dodam navodnike na postena...nije isto muskarc se ne spominje!

11. Evo, izgleda ja imam jedini razumevanja za tebe. Popričaćemo.
    u čemu je suštinska razlika?

12. U tome sto taj izraz upotrebljavaju navodno poštene žene za sex a u drugoj to upotrebljavaju sve žene u odnosu na muškarce koji kažu malo to vulgarnije. Smisao se bitno razlikuje...

13. ...ali se onda forma ne. Promeni koncept skroz pa može.
    Odoh da dremnem, pošto sam ručao, a predlažem i tebi isto. Nastavićemo sa terapijom kroz dva sata.

14. Ja ću ovo da zadnje da obrišem, a ostatak možete da rešite i PVT-om...

Mislio sam na post Ludog Psihijatra u kome psuje.Obrisao sam taj njegov post,a njemu savetovao da ode na PVT sa Jurodivim....

15. Kakva diktatura moć kvari ljude sad mi je sve jasno...Ok je naviko sam na gluposti slobodno me banujte

16. ...Samo sam ti rekao da odeš na PVT, ništa loše nisam mislio.:-)
    A psovanje sam obrisao baš da te neko ne bi banovao....

17. Sta bre ja to radim kad znam da ovo cela situacija nije normalana! Ne znam da li više da pišem definicije Kakav prokleti plagijat! da nije toliko retrdirano bilo bi smešno...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.