Ђовак шизење

1. @Malta sto? U cemu je problem? http://ralternativa.com/foros/images/smilies/trollface.jpg.png

@Pajko Nek puknu dusxmani!!!!!11!1jedan
    Mozemo li ocekivati video u vecernjim casovima?

2. za jedno sat vremena ide to brzo nego ce mi trebati najvise vremena da odaberem sta valja

3. Малтине монтаже ваљају, то знам лололо

4. Напасете ми се муда к'o зец келерабе. :)))

5. skinoh sve idem dizberem

6. Ma ubacis samo moje i gotovo :D
    Al' pajko, odabirom samo kvalitetnih montaza izbacuje sve fejsindhoul i pejnt majstore, cime si navukao hejt 69% vukajlije na sebe :D Da li si spreman na to decxko?

7. Neko reče da nema za Đeksona, e ima. I to Đekson fajv. Gledajte bolje, ima dosta ponavljanja ( Đogani između ostalog).

8. Pa da. Mona liza ima triput. Dildo pet puta. Bez veze potpuno.

Probrace to Pajko :)

9. il capitano zar je potrebno diskutvati na tu temu ......zna se da trud daje kvalitet .....to ti je isto kao kad napises losu defku i kad ti neko kaze sranje i zalepi ti minus ti mosh da se ljutis kolko oces al ona je losa....

10. Neko reče da nema za Đeksona, e ima. I to Đekson fajv. Gledajte bolje, ima dosta ponavljanja ( Đogani između ostalog).

Ја сам одговоран и за Ђексона и за Ђоганија. Јебига, нисам прешао баш целу тему, извињавам се свима у име Ђовака лололо

11. đajkoĐP, mojne da ne staviš moje đeint umjetnosti.

12. Е јебига, ја сам контао да је важнија идеја и да га некако налепим, а ви га цепидлачите да буде урађено перфектно у фотошопу. Сад моја дела никада неће видети светлост јутубета. ЗАШТО СУДБИНО КЛЕТА ДЕЦХКО?!

13. Moj Đisus Krajst Đonument ako ne "otvara" video, ništa nisi uradio!

Moram da dodam... MALTA KOBJAŠNJAVA!!1 lololo

14. Moram da dodam... MALTA KOBJAŠNJAVA!!1 lololo

Малта све радијо у пејнту, тако да моји радови вреде дуплолололо!

15. Otvaramo MALTA djan klub :)

16. Šokantno: Srbinu se ukazao Đokovićev lik na komadu tosta. Čovek pojeo tost i postao predsednik opštine.

17. video dolazi za par minuta

18. pajko nema veze ako ne umetnes mog dji-mena, cekam tvoj masterpis:)

19. Otvaramo MALTA djan klub :)

Đalta, bre.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.