Ђовак шизење

1. aham!

Saču da pogledam :)

2. Добро је. И чини ми се да има материјала бар за још један видео.

3. Pajko, džaba ti bradica ko i moja, lupću ti minuse na definicije jerbo samo jedna moja kreacija obitava u vidoju. Ccc.

4. Осећам се поносно, мој стерпо оствара клип!

5. Dobro je...ali premalo si stavio...al dobro kad imaš vremena biće još klipova...samo dajte ljudi još Đovakova. :)

6. Đizus nije našao mesto u ovom videu? Pogodilo me je to jako, ali moram priznati da je fenomenalno! Nisam prestajao da se smejem :)

7. ljudovi sad sam izvalio da neke slike fale ne mojom krivicom...neke sam uklonio i to one sa paintshitingom... nego izgleda da upload nije bio kompletan posto sam selektovao sve fajlove odjednom....i to sam sve dobiJo preko megauploada tako da pitaj k..ca gde je dobiJo rupu...al mislim da je i ovako ok slike su mogle da se malo brze okrecu al to je to na ovu duzinu pesme i sa ovim brojem slika....

8. pesma je kobjasnila xD ko je genije koji ju je predložio? odličan pajko :)

9. pesma je kobjasnila xD ko je genije koji ju je predložio?

Људи кажу неки Малта, ја га не познајем. :))

10. maltezer je objasniJo

11. Докле бре дискриминација нас пејнтоваца?!

Зајебавам се, ок је видео, само треба направити још клипова. И да, Ђизуса на следећи обавезно.

12. :))))))) odđvalio je nema šta ;)

13. bravo! steta samo ovih grubo secenih

14. Докле бре дискриминација нас пејнтоваца?!

dok ne naucis

http://www.youtube.com/watch?v=pcBsEJrtqk8

njnjnj

15. Е сад, најбоље да се цимам за то... Остајем аматер! :)

16. Одушевио сам се кад сам видео Ђерарда на клипу, морао сам да потражим слику на теми. Супер клип.

17. Pejnteri rulzuju, uaaaaaaa!!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.