Увуци сe мордоратору!

1. Džimi, ti znaš da su sve reči suvišne i da ne mogu opisati svoja osećanja. :*

http://img1.sendscraps.com/se/012/002.gif

2. Признај да је то бијо Џими!!!!! ололо

Naš kako te sad mrzim dedžgo!

3. ЧРЧ ПАБ ТИ СИ НАЈБОЉИ АДМИН !!11

4. apelujem na nadležne da pogledaju moj post na par stranica ranije. mislim da sam izvan konkurencije.

5. Džimi, Pekiju umjesto definicije dizabereš poster Dragane Mirković sa potpisom i da mu ga lično pokloniš.

6. Џими

Ајмо, највећи чмарољуб до поноћи добије дефку на насловној сутра. И још једну за 7 дана.

http://vukajlija.com/forum/teme/30622-uvuci-se-moderatoru?strana=11#post_1824352

Ево, научите како, чисто да знате да се не шали. И пост испод, мало сам му га измијенио, али добро, нема везе :Д

7. Џими, чујем да разваљујеш гитару...

8. Мадре де Џибас. Каква је машта, уметнички какав ген је потребан да се овако нешто осмисли.

9. Smare, nije svako pjesnik ko i ti. Ja dalje od ovog ne merem:

Ja sam A
    Džimi je B
    On je moderator za mene.

10. И пост испод, мало сам му га измијенио, али добро, нема везе :Д

Јебем те у дојку, знаш!

11. Ком моду треба да се увучем има да му прерадим сваку навијачку од радоваца до цигана у року одма :Д

12. Pičkodržac!

Džimi, Pekiju umjesto definicije dizabereš poster Dragane Mirković sa potpisom i da mu ga lično pokloniš.

Meni je i bio odabran jedan poster sa Gagom davno. :)

13. Џими, увлачим ти се дубоко к'о Мрка у Ану Бекуту!

14. Džimi, nemoj da me banuješ zato što sam idiota nazvao pravim imenom.

15. Кад уђем неће ми вирити ни пертле бре!

16. Meni je i bio odabran jedan poster sa Gagom davno. :)

Ih, ja mislim na pravi poster, ne ovaj kompjutoraški. Oridžinal poster da ti nađe! Sa potpisom njenim! :)

17. Smare, nije svako pjesnik ko i ti. Ja dalje od ovog ne merem:

Ja sam A
    Džimi je B
    On je moderator za mene.

Пушти машту и љубав да слободно плове на папир, тј монитор и тастатуру :))

Јебем те у дојку, знаш!

А што ћеш, сналазимо се помало, мора се :Р

Деветар Цокулић

Ком моду треба да се увучем има да му прерадим сваку навијачку од радоваца до цигана у року одма :Д

Што се мене тиче за циганску мо'ш само бан да добијеш :Д

Ајде бре, пишите пјесмице Џимију, добићете насловну!

18. Smare, a da platimo tebi da napišeš svakome barem po stih? Da se ne mučimo bezveze, kad tebi već ide. Ne treba nam sad navala pjesnika ovdje.

19. Ајде бре, пишите пјесмице Џимију, добићете насловну!

Смарко ми је свеее, Смарко живот јеееее, срце моје је, увек уз тебеее смаре волим теееееее
    Напред Смаре леееееее
    Ај да те видим :Д

Ајде бре, пишите пјесмице Џимију, добићете насловну!

Паз сад умјетност

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.