U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ljakse, to ćeš moći da pročitaš u monografiji koju ćemo objaviti i prodavati po pristupačnoj cijeni. :)
Ta monografija ne može proći bez moje (Džimijeve, Jerichove, En_Dotterove...) cenzure! Samo sanjajte...
Lullaby, a поклон примерци?
Hipnos, niš' se ne sekiraj, biće. :)
Мислиш, Каизеново "биће"? :)
Ma kakav Kaizen. Ozbiljno. :)
Carska interpunkcija!
Rapidshare linkovi za BESPLATAN download ove jos neobjavljene monografije, saljem na pvt.
"Сутрадан" или "сутра дан"?
prosto be Peki, pl sutra... :)))
Сутрадан.
Да ли реченица у овој дефиницији овако постављена може да буде без упитника на крају?
http://vukajlija.com/mrtva-trka/385957
Мишљења сам да не може никако и никада. Шта контате?
Да ли је могуће рационалност поспешити? Суперлатив НАЈРАЦИОНАЛНИЈЕ ми баш и не штима. Чула малопре на Дневнику, па ме занима.
Sto ne bi bilo moguce? :O
Па, оно. Рационалан можеш бити или не бити. Као и бити мртав, или трудна. He's as dead as he can be. He can't be deadER than dead.
Pa evo npr, Faca, ti i ja dobijemo po 100 evra. Faca da bi sebe castio za diplomiranje, ode u Holandiju i naduva se kao konj (racionalno), ti popravis zadnji blatobran sto si onomad ulubila dok si se parkirala (racionalnije), a ja ulozim tih 100 evra na Dzankijevu dojavu i izgubim sve (najneracionalnije).
Ја и даље мислим да нема смисла рационалност градирати.
To zavist govori iz tebe, krivo ti sto nisi otisla u Holandiju ko Faca.
Нека се јави неко ко дели моје мишљење! :Р
Ja mislim da gramatički može da se gradira, ali to je sve diskutabilno, jer racionalnost ne može baš tačno da se meri. Kako serem :D
Требају нам туђа мишљења.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/174678-dzimi-hendriks#comment_1233465