Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ma puno ti nešto misliš, Nikolice, a sve nešto pogrešno.
Gde je najljući klabing u Grčkoj?
Grcka nema klabing. Grcka sela. Grcka jedna ulica i crkva i vile pored. Grcka losa Budva vrh.
Mikonos, puno klabinga, a nigdje nema Britanaca, đe ćeš bolje :-)
Deluje fino, al predaleko... Plan je da idemo kolima :///
ZAKINTOS LU DI LOO !!!! :DDDDD OVE GODINE OPET SA ORTACIMA
Kod Shomy23 u Grckoj je ludilo, ima on dole kucu, brte gledo sam slike, znaci do jaja!
Nagovaram tasta i taštu da prodaju neki nasleđeni stan i kupe apartman u grckoj. Ako to bude onda cu hvalim grcku xd
Za sad je to jedno veliko selo a budva je vrh.
ćilmo daj neku analizu plažam grčka vs cg vs turska vs kurvatska
u paraliji kada puste daru bubamaru.
nema jaceg klabinga.
srba ko govana.vrh
Zezaj ti dusane, ali da ja nisam forsirao moju analizu gde je partizan bio bolji, javnost u srbiji bi ocekivala laku pobedu zvezde, i mi bi izgubili titulu.
Ovako sam im otvorio oči, nije bilo lako ali titula je tu!
Tilmo si ti pitao za kuću u Grčkoj na nekoj temi?
Jesam brat.
Ok.
Axaxaxxa
Drug kupio u Martu. 50 k evra Halkidiki, 80 kvadrata plus 20 terase.
100 metara od mora tipa, ima svoju garažu i 3,4 ara placa.
Prodaju Grci kapiram da ih kriza jebe još
Ok.
Hahahahan
Brat, pitaj ga za neki sajt gde se gledaju te kuce i to. Ako ti nije tesko.
Brt lik koristi internet kad kupuje kamion. 2 Njemačka sajta, Polovni automobili i to je to.
Neki lik iz Kosjerića Milović ga poslao neki njegov drug prodavao bla bla po preporuci kakav sajt kakav Bog