FK Crvena Zvezda

1. Ово ће надам се да се рашчисти са шиптарима, а што се дресова тиче, радиће специјално за нас, неће користити шаблоне који су тренутно у понуди, него како ми наручимо.
    Што се квалитета тиче, није много ни битно, мени је сва та пластика ужас, слаба вајда од имена произвођача. А верујем да ће ови покушати да надмаше себе опремом, јер ћемо им бити изгледа клуб са најјачим уговором.

2. Углед клуба је углед клуба. Док ће Партизан на дресу имати грб једног Адидаса, ми ћемо носити опрему неко другоразредног италијанског произвођача. Гробари су претпрошле године дигли фрку кад је Ђурић хтео да потпише уговор са Леђеом, па су брже-боље одустали и потписали уговор са Адидасом. Звезда је одувек носила дресове великих прозивођача спортске опреме. И плус што Леђеа има јако ружан грб.

Партизан носи опрему коју носе: Реал, Ливерпул, Челси, Бајерн, Милан, Ајакс..., а Леђеа дресове носе Удинезе и Палермо. Извини, али за мене је увреда да Партизан има познатијег поризвођача опреме за спонзора..

3. Ја мислим да они треба да се угледају на нас а не ми на њих.

4. Извини ми смо имали опрему коју носе Реал Ливерпул и ти кретени, они су тражили да они конструишу дрес, јер смо ми једни од ријетких који имају свој дизајн дреса.
    Ови нам дају паре и крај.

5. Е, заболе ме за те паре, које се исплаћују преко количине испоручене опреме. Брига ме и то што ће наводно да креирају дрес само за нас. Нећу да Партизан има дресове од познатијег произвођача опреме и тачка. Важније ми је чије дресове Звезда носи, а не колико јој се плаћа. Докле год Приштина и клубови са Косова носе Леђеа дресове, нећу да их носи Звезда.

6. ми ћемо носити опрему неко другоразредног италијанског произвођача

I mi smo cetvrtorazredni evropski tim. Nas klub trenutno u Evropi ima losiju reputaciju od Ledjeje.

7. Ја не могу да верујем шта ви пишете.

Углед је наш клуб стекао радом, борбом и играма, а не ношењем тих позерских брендова.
    До угледа бирањем брендова нека покушавају да дођу други клубови, ми не.

8. Докле год Приштина и клубови са Косова носе Леђеа дресове, нећу да их носи Звезда.

Jesi ti procitao slovo iz onog linka koji sam okacio? Raskidaju sa Kosovom!

9. http://www.youtube.com/watch?v=d_y1uMb-t_k&feature=related
    Само да кажем да ми јебемо а ви немате појма.
    БОРАЦ БАЊА ЛУКА ЛЕ АЛЕЕЕЕЕ

10. Ja neću da imamo Nike. To je judeomasonski brend koji je iz Amerike. Kad kupi Nike patike učestvuješ bacaš bombu na Srbiju i vadiš kamen temeljac iz pećke patrijaršije. Plus to nosi i ustaška momčad.

Neću ni Adidas. To je nacistiška tvorevina i ako nosiš to ubijaš 100 Srba za jedan kupljeni artikl.

Neću Umbro. To je Švedska, dakle pederi. I Hajduk Split. Ustaše.

Neću Ribok. To je od onih britanskih zavojevača kji Srbima stalno kuvaju čorbu i otimaju Republiku Srpsku Krajinu i Libiju.

11. Dobro, Umbro nije Švedska, ali i dalje je peder.

12. Ne verujem u to sujeverje, ali pocinjem da mislim da nam je NIKE baksuzan. Kako je dosao Miskovic kao vlasnik Delta sporta sa NIKE opremom, nista nismo uradili. Voleo bih ja da se vrate Adidas dresovi, jer su oni bili najlepsi, ali marka ne znaci nista. Ako ce vec da nam daju skoro dva miliona u kesu, sta nas bole kurac? Za te pare damo plate ovim pickama i motivisemo ih da igraju. Svejedno osvajamo ove godine titulu, sta nas bole kurac...

13. Ma bitno da oni osvoje neku titulu ove godine barem to bio Kup, jebeš ti opremu, oprema ne igra nego igrač... A ko da je bitnu da li je Ledjea ili Najk sponzor.

Više nam odgovara Ledjea jer je jeftinija nego Najk i još možemo da pravimo desove kamo mi ocećemo.

14. Ma bitno da oni osvoje neku titulu ove godine barem to bio Kup

Uzimamo titulu ove godine, Partizan ce kup. Uzmite printskrin i pogledajte na kraju sezone sta je cika Marko napisao.

15. Ja neću da imamo Nike. To je judeomasonski brend koji je iz Amerike. Kad kupi Nike patike učestvuješ bacaš bombu na Srbiju i vadiš kamen temeljac iz pećke patrijaršije. Plus to nosi i ustaška momčad.

Neću ni Adidas. To je nacistiška tvorevina i ako nosiš to ubijaš 100 Srba za jedan kupljeni artikl.

Neću Umbro. To je Švedska, dakle pederi. I Hajduk Split. Ustaše.

Neću Ribok. To je od onih britanskih zavojevača kji Srbima stalno kuvaju čorbu i otimaju Republiku Srpsku Krajinu i Libiju

:D :D :D :D :D

Koliko je samo gotivan post... hahahahahhaa!

16. Sterija, svejedno pravite dresove kakve vi oćete. Trenutno nosite repliku dresa urađenu po narudžbi.

A i te pare... Neće biti u kešu, neće biti ni odjednom, tako stvari u fudbalu u Srbiji ne funkcionišu. Dobijaće u ratama koje će kasniti 3 mjeseca, po običaju.

I mislim da prvo treba dati igračima da probaju trčati u tim dresovima. Imam neki osjećaj da je to teška razdrlina za razliku od najkija i adidasa. Osjeti se razlika između adidasa, umbra i nejkija te home, leđeje, jakoa i cveteksa. Nebo i zemlja.

17. Igro sam i ja sa Barsom 1:1 u menadzeru.

18. Ја набио барсу 4-3 у финалу супер купа европе са 2 поставом :)

19. Kako si dosao sa Zvezdom dotle? Rokao load game?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.