FK Crvena Zvezda

1. Није ми јасно што су га истерали уместо да му заврну уши и да исприча шта је и како било, то "једног дана ћу рећи" може да си набије у дупе.

Јбт тек сад читам своје коментар еивидим колико ми Калуђер иде на живце, али није до мене јбг, превара је од играча.

2. I tako ide to. Barabe upadaju đe oće i kad oće da rade šta oće. ZVEZDA!

3. превара је од играча.

Kao i svi Stojicevi igraci. Ali opet, kad uporedim njega i Borhu kao napadace, ne mogu da odredim koji je gori.

4. Борха зато што је црнац. Буди мало расни патриота. http://homepage.ntlworld.com/nina.whitby/wingo_star_and_the_chickens/Wingo_star_trumpet.gif

5. Ја Борху и не рачунам у нападача, За њих је и Лазовић измислио напад, а он дечко тек није нападач, у том смислу.
    Ал јбг, то је Толетова лига, тачно можеш да видиш колико се фудбал срозао кад је Видак Братић неки нападачки фактор, а пре десет година једва да је био у разматрању у Звезди. Сад би нам такав био савршен, а некад смо умели да потцењујемо и Друлића И Пјановића. Срећом па тога више неће бити, јер не постоје шансе да дође иритантнији нападач од Калуђеровића.
    Дечко као први стрелац Звезде, еј неће га нико.
    Ајде људи усредсредите се, можда произведемо размишљањем неку енергију па га купи неки корејски друголигаш,, морамо да пробамо!

6. Realno cigani pukli ste , pukli smo i mi. Jebao nas srpski fudbal i zato što ga gledamo i zato što vjerujemo da će jednom bit' bolje.

7. ne počinji Šerloče, 'leba ti...

8. Нисмо ми пукли :) него обични људи покушавају да истјерају мафију да би они постали мафија :))) и то је врло добро ...
    Сконтајте да су сви играчи од Раје Божовића распродати, да Лукић више не контролише масу, да тјерају Пиксија враћају Џајића. Ако не навуку неко веће зло, ово би могло бити добро.

9. Ал јбг, то је Толетова лига, тачно можеш да видиш колико се фудбал срозао кад је Видак Братић неки нападачки фактор, а пре десет година једва да је био у разматрању у Звезди.

Tićbra je valjda odbrambeni, ali kako fudbal ide nadole, ima on da postane i napadački faktor. :)

10. Моја грешка, на Спалевића сам мислио.
    Мада исти курац.
    :)))

11. Kukaćemo mi i za Sanibalom Orahovcem na kraju. :)

12. Ето, Драган Богавац је за ово девојче што нам сад игра нападача измислио фудбал.

13. Мени је Оливер Поповић пичка гробарска и мали циган стриц :))) кућа до куће :)

14. Što govorite ta balijska sranja, izdajnici roda svoga?

15. Каква срамота! Леђеа?! То је нешто као Цветекс. Човече, Партизан ће имати боље дресове од нас. Па, бре, није Леђеа наш ниво. Адидас, Најк, Капа, Пума... то је наш ниво, а не Леђеа, Хома, Јако и тако ти спонзори. Срамота. Приштина носи Леђеа опрему, албанска репрезентација носи Леђеа опрему. Нећу, бре, да Звезда носи исту опрему као и Шиптари. Или Адидас, или Пума, или Капа, ако већ не може Најк и тачка.

16. Prvo, Siptari vise ne nose, imas u ovom linku. Drugo, oni nama daju milion i po u opremi i jos 1,8 u kesu kao sponzor. Ja bih za te pare nosio ariljske obicne majice sa nacrtanim grbom.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.