Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Videcete vec u prvom kolu kad budu poklonili bod ili tri Novom Pazaru.
E sad najbolje da izgube sve i jednu, a mi dobijemo. Daj bre.
Covece, osvajamo.
Све је то и небитно, ми морамо да стварамо тим који може нешто да одигра у Европи, јесте невероватно тешко у тренутним околностима, али само то треба да нас занима. Џаба и нама и њима титуле ако нас у Европи сви трпају. Овде титуле одавно служе само за нашу међусобну зајебанцију и прозивке, а објективно не вреде ништа.
Након што сам послушао неке изјаве наших нових играча, утисак ми је да сви делују слично психички спремни за притисак играња код нас, сви су самоуверени али ипак скромни и не делују као неко ко би давао бомбастичне изјаве од којих је свима већ мука у условима резултатске пропасти.
Некако сви звуче као да су бирани према том критеријуму, и Лука, Младеновић, Максимовић, те и прикључени омладинци. Баш ме интересује да сазнам кроз пар месеци јесам ли ово лепо проценио, или ми се чини само због жеље да буде тако.
Uvek bre bude tako. Da se razumemo nadam se ja uvek, ali ovako je vec protekle 4 godine....ok je sve to ako cemo osvojiti, al ne na taj nacin...boli me ona k za titulu.. Jedina stvar koja nas razdvaja od njih je ljubav prema klubu, a osvajanjem ovakvih titula samo se udaljavamo od iste.
Ахахахахаха, не памтим да ли сам икад чуо већу глупост. Ако ти љубављу сматраш заслепљену масу којој је тренутно једина сатисфакција да их буде што више на стадиону од Партизноваца онда вам свака част. Одувек мислите да сте неко и нешто у европском и светском фудбалу а у ствари смо сви једно велико ништа. Кад престанете да се дувате у празно и без покрића онда можда нешто и буде од вас.
А што се тиче титуле, и мени жестоко смрди да је сређено да нас стигнете и искрено на неки чудан начин бих и волео да дође до тога али да цена за то буде одлазак Фризуре и цо.
Већи део коментара тачан!
:)))
Тужна је судбина наша.
Евандро ме подсећа на Гарија из "Мућки", исти збуњен поглед особе изгубљене у простору и времену.
Увек волим да кажем да циљ оправдава средство и брига ме на који начин ће Звезда освојити титулу, битно ми је да је освоји. Ако Партизан игра непоштено свих ових година што ми да изигравамо свеце. Мени је важније да Звезда освоји титулу од тога да ли има нас више од Гробара на стадиону. Броје се трофеји, а не навијачи.
Наш фудбал је одавно у великим говнима и док се не очисти од мафије и политичара који нису ништа бољи од криминалаца, дотле ниједан наш клуб неће ништа урадити у Европи.
Није велика сатисфакција само освајати домаће трофеје, а у Европи бити топовска храна, али је после 5 година чекања титула једнака уласку у Лигу Шампиона. Ако се већ прича да ће нам титула бити поколоњена, онда ме баш брига. Поклону се у зубе не гледа.
Meni je takodje najvaznija titula. Od Evrope necemo nikad vise nista videti, ali bar daj da uzmemo neki domaci trofej. Mene je sramota sto cemo uzeti titulu u stilu Partizana, ali jebiga. Bar cemo moci i mi za nesto da podjebavamo Grobare posle 5 godina.
http://www.youtube.com/watch?v=z2MVLxEHoAo
Mislim decxko da li si ti normalan kad izjavljujes ovako nesto?????
Dobro, ima tu malo i u boji kluba. Oduvek sam bio komunjara.
http://sportal.rs/news.php?news=67470
E dokurca...
http://www.youtube.com/watch?v=u1M1qC915BI
Jesi ovo ti?
Ovo mu je stariji burazer.
Bravo majmuni, evo vam banana.
Koi ti kurac, Mare care olololo
Mali kobjasnijo, bolje zna tekstove pesama nego 90% "navijaca".