U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
vucicupederu
sve su to marionete bezvezne sns-ovkse. pogledajte im face, oni kao vode zemlju !?
smrt tajnim vladarima!
u mojj glavi i dalje sps sloba vlada zemljom. i slicna komunjarsko tajkunska kamarila i ambasade.
kurta murta murija se smenjuje. ipak treba i SNS ugazitii i prozvati.
ali pesme ne menjaju nista.
samo nasilje, je iz rajka izaslo.
Ono govno djuric je grobar.. bila anketa .. za koga politicari navijaju, ovaj za groblje, i tu mu je kraj karijere.
djuric je ovaj smesni mongoloid, kao neki klon vucica visok, nesto za kosovo zaduzen. palac.
po pricama nekih politickih analiticara, cujem da je projektovan da nasledi Vucica, od strane te njihove masonerije koja ih drzi ???
Treba zapoceti skandiranje protiv njega! vec od sad. djuricu pederu!!!!!!!!!
ako ne smeju delije protiv vucica... jer je deo severa bio.
jedino ako nisu umrezeni sa tim grobarom djuricem, za neke kosovske kombinacije.
tako su doveli tadica grobljana lopovskog ovi iz mi6 masoni demokratske levice, posle likvidacije zvezdasa djindjica.
pa srpski db neka djurica ukloni i time posalje poruku ostalim sns jugo grobljanima udbaskim i jezuitskim masonima bankarima da im se vise nece namestati utakmice i voditi antizvezdaska hajka!
a mozda time spasu vucicev zivot. i on se probudi iz bolesti disasocijativne podeljene dvostruke licnosti,
i seti ko ga je doveo na vlast! da bar po tvrdnji mu veruejmo da je zvezdas bio, ako ne radar ili ko zna ciji fan,
i kome treba da vraca za one toletove i mirkove namestne drzavne titule.
i onaj debeli udbas, sto je mrsav postao, kako se bese zvase, djuka, koji je tu oko severa i bbrs. neka se pazi.
umesto da ruzica zgazi. on ce s njim zavrsiti u lazi.
plan centara moci je da vucica ubije neko i za to optuze zvezdine navijace koji su gnevni zbog 4 otete titule pod sns
usled ovih penala produzetaka utakmica, crvenih, lomljenja nogu igracima, kosarkaskih kradja...
a diktatorski okupatroski rezim cuti.
ne bi me cudilo i da mene namene kao zrtvenog jarca.
jer sigurno ja ovo necu trpeti vise i preduzecu neke samostalne akcije.
nemam dosije, nisma bezbednosno interesantan.
moramo svi zvezdasi , preci na jednocelijski vid otpora i borbe. svaki zvezdas je huligan i samostalno nek reaguje, pogotovo oni bez dosijea. sto bi ovi ameri rekli lone wolf.
moramo sesuprstavit toj mafij ikoaj nekako preti i ucenjuje drzavu i vlasti, da im namestaju. moramo i m iimati mafiju.
Off Topic
svakako, pored sns sps itd, neka se likvidira vucelic, vazura,v, v, curka,tole zeka, itd grobosi, a i taj kokeza bolesni. za to smo spremni.
medjutim vucic bi bio spin koji bi nam stetio. ne znam . moje misljenje. nekog moramo da likvidiramo i prinesemo na oltaru bogovima, da bi nasa stvar dosla do izrazaja, da im se posalje jeziva poruka, da nismo igracke i marionete i ovce koje drze kao baterije energije, vec da je nasa volja zakon i iznad njihove, ne mozemo da cutimo. da samo vicemo i gledamo lopovluk. i kao veruejmo da cemo pesmom i kuckanjem nekog uplasiti.
treba nam neka orgnizacija, u anonimnom smislu. da ne bi doslo do drukanja.
jednostavno ko u tarantinovim filmovima, ulicni psi., mr.crveni, zuti, zeleni, sivi.. i kidnapujemo govna mucimo i ubijemo. uzmeo i pare itd. nije to kriminal, vec stil zivota, rat dobra i zla.
Duh pravog Krcuna neka se pokrene , zastitimo zvezdaske sprske interese u okviru ustaske komunisticke sns kpj partije.
Navijacu za albanski tim u cetvrtak, bolje oni nego siptari. sa albanijom nismo ratovali.skenderbeg je bio srpski junak?! a siptari su grobari. njihov poraz je nas pobeda.
a mozda su i srpski kosovari.
da sam ja vodja vladajuce partije navijaca Delije Sever, naredio bih da se bace bombe na jna i pobio i jedne i drugi sipce u cetvrtak.
Neka Ivan Bogdnov jos jednom upadne na teren jna.
ili mu je preci provod u londonu. on je sad zasluzni udbasko nadzirani gradjanin, ne bi smeo ponovo da nesto ucini... a bio je heroj mnogima. ne zivi se od stare slave, doslo je vreme da ponovo ucini nesto... a moze i bilo ko nov...
u brobi protiv FSsa, necemo cekati leto i moskvu da prekidamo meceve koje vodi pacoje ili neki grobljanin.
antizvezdaska politika saveza mora da prestane. iako oni tvrde da su fer. samim tim sto im je politika progrobarska ,oni jesu antizvezdasi, jer biti prtizanovac, znaci mrzeti i Zvezdu. to im je sustina od osnivanja jezuistko ustaskog projekta. a kamoli zadnjh 20ak godina neizlecivih kompleksa.
BOMBE NA FSS bacajte cetnici..
Ja cu uciniti sve u svojoj moci samostalne reakcije.. van kontrole centralne osovine vodja zvezdastva, u koju vec odavno gubim poverenje. nazovite me dezerterom. ali niciji clan nisam ni bio od grupa. samo kluba.
puca mi k* za ostale sto ce oni imati problema zbog mojih akcija. ja to radim za zvezdu na svoj nacin.
trpeo sam godinama nepravde i kanalisao bes, oboleo zdravstvenio od nerviranja, zbog saveza, sudija itd.
Sad krecem u nasilne akcije, jer ioanko necu dugo ziveti jos. nemam sta da izgubim.
ZVEZDA je bitnija od Srbije! A Srbija znaci Crvena, Bitna je i Srbija, ali bez Zvezde ona nije nista i umire.
i necu da se lecim.
i SMRT SVAKOM NOVNARSKOM Botu grobljanskom. necu vise da ulazim na medijsku temu. samo smrt i ubistvo. i silovanje mrtve spaljene grobotske dece. osvetite acu radovica! 100 za 1.
i ajde sad botovi prijavite poruku zbog nasilja i pretnji.
ali znajte da u zemlji u kojoj C. zvezda nije prvak, ne vredi ziveti ni postovati ljude porodicu tradiciju, ni zakone.
kad zlocinici prolaze nekaznjeno krseci zakone, sto ne bih i ja i svi mi krsili pravila i zakone ?
zato da ne bi bilo nasilja.. nek zvezda bude drvak drzave zauvek. i u fudbalu i baksetu.
otici cu na brankov most uskoro.. i pretiti samoubistvom.
ako se nesto ne pokrene. oko tih titula nepriznatih i oko disciplinovanja jsd stoke...
kad se probudim sutra hocu neku radosnu vest da procitam,
ili ako mi bar neko javio gde da nabavim bombu ili neko oruzje...
kako to da svi vi imate te neke krimi veze i oruzje, drogu.. sve neki zajtsevi, zmajevi, a ja nemam.
zasto i u americi svako ima dozvolu za oruzje, a u srbiji nemaju..
ili imaju krimosi. a posteni pravedni ljudi kao ja nemamo, pa nam zivot stagnira.
londonski arsenal moramo da opljackamo za koji dan, i oruzje donesite mi...
vreme je za ustanak i revoluciju.
ja ako se ne budem vise oglasavao na forumu. i na internetu. smatrajte da nisam vise medju zivima. i osvetite me. osvetite me zestoko. pucajte na stoku i namestite Zvezdi titule i derbi pobede.. uvek!
i ne, nisam pijan. isto bih i trezan pisao.
vukajlija
https://i.imgur.com/uf8Hn3C.png
Odličan print
https://i.imgur.com/m4Qb78y.jpg
Pa 100 golubova ima rekao je već
Енигма
Korak 1: Zamisli bilo koji broj.
Korak 2: Oduzmi 1 od tog broja.
Korak 3: Dobiveni broj pomnoži sa 3.
Korak 4: Dobivenom broju dodaj 12.
Korak 5: Rezultat podijeli sa 3.
Korak 6: Saberi sa 5.
Korak 7: Rezultat umanji za zamišljeni broj.
Korak 8: Konačni rezultat je broj 8.
Konačan rezultat je 100
Golubova
https://s1.postimg.org/96zhmup4en/Screenshot_2017-10-31-03-09-49-488.png
36 bre gobulova
Znači vucicupederu je delija u pravom zivotu i zove se sinisa stojicevic. I lupa angr reactove na fbu kad ispadne glup, ali ne zeli da prizna. Onda dodje na vukajliju i izigrava da je pametan jer printuje svoj debilizam i ismeva ga kao debilizam navijaca tima za koji se pravi da ne navija.
pustio sam klip jer mi se ucinilo da je u pitanju pero antic :>
https://www.youtube.com/watch?v=IBVjUyQvO_s
stvarno lici.
inace,nije lose ono za stefana nemanju,svetog savu,jovana.
onaj deo sa dva imena i da je stefan nemanja sveti sava.dupli svetac
kaze za blic borjan da ce biti tesko ali da ce pobediti.
па победиће
Ево јопет Арша извео резерве ХД идемо по победу.. јопет!
Пун наш сектор сјајно!
Biće sranje da Zvezda izgubi ovo bolja za sad jbg
немој да се понови Београд дајте бар бод