FK Crvena Zvezda

1. hahah ovi kao da igraju fudbal na ledu

2. Sve naše lige od beton do usrane prve ako postoji krilo koje će iz 10 centaršuteva u punom trku da pogodi 3 vezana ja ne znam dajem da me jebe Žajk

3. ma nije bio ofsajd lazu sudje.mason radi svoje

4. Јаооооооооооооооооооооооооооооооасдфклсдглнгнигиопгсдгс

5. JEBALA VAM, PERCKA MAJKU U PICKU

6. дај бре боаћи ајдеукурац

7. па ни гол да погодиш

8. Poluvreme možda spase

9. Jebem ti Boaćija pa gde bliži ugao gadja

10. Неће нас па то ти је.

11. врхстра полув за нас бољи од Арсе и опаснији ај по гол у другом

12. Ako nas ne kazne za ovo poremetiće se univerzum, desiće nam se deset egipatskih zala, pošast neka, epidemija malih boginja, ne možeš protiv arsenala ispustiti ovakve stvari jebemulebac

13. ne znam za vas ali ja sam PONOSAN na ove momke

14. Ali igraju bre ljudi fudbal milina za gledati pa i deset da prime, stvarno igraju.

15. Ne gadi mi se više zvezda k'o nekad sa bogdanovićem saviom i milijašem u sredini

16. што је овај арсенал овако лош

17. стварно лепршаво играју нек нас Бог погледа следећих 45мин

18. Није Арса лош ми смо само бољи па зато..

19. ma kakva bre košarka, kad se zna šta je najbitnija sporedna stvar na svetu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.