FK Crvena Zvezda

1. Au brt al si ti ostrascen fakat neverica xd

2. Pa jesam brate sta da radim ciganin sam to ne menja stvari ciganin je bio i moj stari

3. Ma de, na skali od 0 do 1 gazija ti si negde 0,26

4. Црнац само у одбрани ваља.

5. crnac samo na planatazi valja :D

6. Bilo bi interesantno da opletu 3-5-2

Borjan
    Savić, Le talek, Babić, po bokovima Stojković i Rodić
    Veza - Donald Krsticic
    Kanga na prednjeg veznog i u napadu Pešić Boakye

7. mali Radonjic osim brzine nema nista spec, nije preveliki hendikep sto ne igra

8. u princiou se slazem. jedino sto protiv ekipa kao sto je bate treba neko brz da ih probija.jednom ce i poslati neku loptu ko svet.
    mislim da ce i jedni i drugi igrati na snagu,a radonja je jedan od retkih koji bi odstupao od ocekivane igre na snagu.da zanemarimo da bi teoretski i borjan mogao da prodje po strani i centrira.to je manje realno.

9. Bilo bi interesantno da opletu 3-5-2

Borjan
    Savić, Le talek, Babić, po bokovima Stojković i Rodić
    Veza - Donald Krsticic
    Kanga na prednjeg veznog i u napadu Pešić Boakye

Није немогуће да ово Милојевић и уради јер је и против Борца, и против Рада је испробавао формацију 3-5-2.

10. Red je da pobedimo

11. ред је за најлепше пролеће у последњих 10 година

12. Imam tremu i nervozan sam kao ja da igram tekmu. Uh još malo manje od tri sata.

13. mislim da ce biti x i da ce se resavati sve u poslednjem kolu.
    verovatno i partizan tako.
    ne sirim pesimizam,vec mi to nekako najrealnije.

14. Očekivano standardna postava sa Milićem umesto Radonjića. Nisam ni očekivao protiv Batea sad u gostima na ćera sa tri pozadi i Pešićem i Boaćijem napred.

15. Буљат игра им хД

16. Kangu cu naci u gradu zgazicu ga kolima

17. немој псето да газиш кангу једино кад засере ондак га гази или како то већћ иде

18. Zgazicu ga jer je sebicno divlje crnce jebem li mu familiju celu midzetsku

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.