FK Crvena Zvezda

1. Bez šale, ja sam srećan!

2. Dvajt

Може и то, али најбоље би било Бугаре распале дизвучемо.

У, то би било иделно. Проклети забијачи ножа у леђа. Браћа по вери, пу говна!

3. Видим да ниси прочитао цео мој пост.

Ja se izvinjavam. Sad sam vido.

Dzankee

Tosic RUPA

Reljic treba tu. Karleusi mnogo bije promaja kroz noge.

4. Кад не знаш де ћеш, ти удри на Бугаре.

5. samo da smo genk preskočili

6. Могући противници Звезде. Sevilja, Roma, Totenhem, PSV, Atletiko Madrid, Sporting Lisabon, Braga, Šalke, Dinamo Kijev, Panatinaikos, Glazgov Rendžers, Spartak Moskva, PSŽ, AZ Alkmar, Anderleht, Fulam, Seltik, Bešiktaš, Hapoel Tel Aviv, Metalist Harkov, Standard, Briž, AEK, Sparta, Steaua, Atletik Bilbao, Dinamo Bukurešt, Salcburg, Rozenborg, Lokomotiva Moskva, PAOK, Birmingem, Stouk, Ren, Austrija, Rapid Bukurešt.

7. Волио бих стоук. Да вратимо мало навијачки дух енглезима :)

8. I ja bi voleo Engleze...oću to da gledam...a Partizan, s kim oni mogu?

Да, да, сад ће да претерују, по обичају. :)

Баш сам размишљао сад шта ћу прочитати ујутру пре посла лололололо

ahahaha, sutra će eminentni srpski novinari da kobjašnjavaju. :)

9. Seltik ili Stouk, Seltik ili Stouk! :D

10. a Partizan, s kim oni mogu?

Jang bojs, Rabotnički, Spartak Trnava, Nacional, Hanover, Gaz Metan, AEK Larnaka, Sošo, Dnjepar, Trabzon, Bursa, Gimaraeš, Helsinborg, Karpati, CSKA Sofija, Vorskala, Vaslui, Rid, Sion, Tun, Alanija, Alesund, Omonija, Liteks, Slask, Harts, Nordsjilend, Legija, Olimpijakos Volos, Slovan, Maribor, Helsinki, Ekranes, Zestafoni, Makabi Tel Aviv, Šamrok i Dinamo Tbilisi.

11. Замисли добијемо селтик. И оде једно 1000-2000 људи тамо и покупују дресове ренџерса. И излемају се са овим зеленим. Нисмо ми криви плавци су :)

12. Ajde malo mi njima da kenjamo po temi, čisto da im vratimo. Ja sam već počeo. :D

13. Нећу Марко не занима ме Партизан, ако они хоће њихова ствар :)

14. Ја бих Аустрију, Рапид Букурешт или можда Бриж.

Људи, мени се чини да је овај Димитријевић опак играч. Нисмо дуго имали таквог (домаћег) везњака. Зна фудбал.

А што се тиче играча утакмице, не могу да се одлучим између Борхе и Лазовића. Лазовић је фин потенцијал.

15. Ljudi samo polako, napunili smo slabu ekipu. Ako ovako furiozno krene i domaci sampionat, e onda vec ima mesta euforiji.

16. BORHA JEBE. BORHA OoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoO BORHA OoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoO.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.