FK Crvena Zvezda

1. Znao sam ja da ne može Valjevac da bude a da nije zvezdaš ;-)))))))))))
    Svi koje ja poznajem su vatreni. Doduše "u moje vreme" smo bili velika većina, a sada smo samo većina.

Jebote, koja je ono oranica bila u subotu! Da li je moguće da se prva liga (koliko god očajna bila) igra na onakvim terenima!? Bajko maltene nije mogao nijedan dribling da napravi!
    Eh da, ne idem u sredu.

2. ali ako navijanje na ostalim tekmama bude kao ono sinoć, ja sigurno opet bataljujem da dolazim na tekme.

Aaaaa! Šta pričaš čoveče? Baš, baš dosta ljudi je reklo da je navijanje bilo odlično. Meni je bilo sasvim dobro. Inače sam grlat i teško promuknem. Ali ovaj put sam se drao kao magarac tako da sam posle tekme pričao kao pičkica :D i dosta pozera koji su došli sa mnom su takođe pevali.. Ne baš glasno i učestalo, ali zadovoljavajuće s obzirom da su na utakmici jednom u deceniji.

Na derbi idem, sever.. Nisam dugo bio na zapadu ili istoku ali bih voleo skoro da odem, bolje se vidi fudbal, jebiga.. Al razmišljam da možda i ne treba da idem na zapad jer je naš nogomet ionako krdžitis.

Voleo bih da dobijemo groblje jer bi se narod onda naložio da ide na utakmice.. Za sledeću utakmicu protiv Borca bi se tražila karta više :D

3. Aaaaa! Šta pričaš čoveče? Baš, baš dosta ljudi je reklo da je navijanje bilo odlično. Meni je bilo sasvim dobro. Inače sam grlat i teško promuknem.

Reci mi gde si tačno bio? Ja sam ti već rekao, znači tamo gde bi navijanje trebalo da bude najglasnije, bilo je možda i najslabije. Ne znam baš kako je bilo na ostalim delovima tribine. Meni je delovalo ok, ali kažem ti, ovde dole vođe se smorile, ne mogu da nateraju ljude da pevaju. Ma i ja sam grlat, ali nisam bio na tekmi jedno pešes meseci, tako da sam se zbog toga sjeb'o. :)

4. Uhhhh, kako da ti objasnim đe sam bio? :D Gledajući ka terenu, od šipke desno.. Malo ka gore ;) A obično ne volim da idem tu.. Obično sam levo od šipke gde su Brigadiri. Ideš ti na derbi?

5. Jok, brate. A planirao sam da idem na prvenstveni, međutim setih se da je na JNA pa ću da razmislim. :) Videću s ovim mojima ako budu išli...

6. Ja idem na JNA da pevam "Zasto cutite picke grobarske", a na ovaj sad necu jer je namesten.

7. Gospodin Čoek-Испод или изнад шипке?

8. Грифине ако задњих година идеш редовно онда би требало да знаш одакле је најјаче навијање тј где је епицентар

9. Gospodin Čoek-Испод или изнад шипке?

Malo ispod sipke, levo :D Svidja mi se tu jer nema mnogo kretena, a navijanje je tu uvek fenomenalno. Jos su tu ovi iz Brigejta i uvek dignu atmosferu, tako da se uvek derem i pevam kao kad slusam Radeta Lackovica.. pa i jace :D Gde ti ides tacno?

10. Ја сам се у Ужицу навато одма изнад тарасе са вођама, можда 3-4 реда ђе су они Колце опичили, а у Ивањици били једни на другима :Д

11. Sto lazes picko?!!!1 Ja sam bio 3 reda iznad terase, a ti 5 redova iza mene!!11

12. Sto lazes picko?!!!1 Ja sam bio 3 reda iznad terase, a ti 5 redova iza mene!!11

курац мој ти три реда, буљи сам читаву јебену утакмицу у оне надуване :Д
    и био сам 2 реда изнад тебе :) на крају сам се попео горе јер су палили трибину :Д

13. Lazes picko visegracka!!1!11

14. Lazes picko visegracka!!1!11

ВИ ПИЧКЕ ОЋЕТЕ ДА ПАЛИТИ БЕТОНСКУ ТРИБИНУ, Е НЕМЕРЕ ТО ТАКО!

15. Грифине ако задњих година идеш редовно онда би требало да знаш одакле је најјаче навијање тј где је епицентар

Pa u tome i jeste fora što ne mogu da kažem da sam išao redovno jer bi to bukvalno podrazumevao da sam išao na svaku tekmu na Marakani, ili ako ne baš na svaku, onda bar da sam išao na baš dosta, što i nije baš bio slučaj. Išao sam pre nekih 5 godina k'o nackli prilično često. Od tad pa na ovamo malo ređe, a ove godine jako retko. A bio sam gotovo svuda na severu, i u sredini i pri istoku i pri zapadu i koliko sam ja skapirao, kad god sam bio u centru, tu je i bilo najjače navijanje. Nemalo puta je bio slučaj da ljudi koji dođu na sever a koji su pri istoku i zapadu sede, verovatno zato što je karta za sever jeftinija pa su tu došli. :) Doduše, obično i nije neka velika razlika između severa i istoka po ceni, ali prema zapadu jeste. E, da, ne pitah vas, kako vam se svidža nova pesmica? :) Evo sad gledam navijanje sa tekme na Jutubetu, druga priča jebiga. :) I da, ono što se baš do jaja čulo je bilo Kada Zvezdo igraš ti, tu su svi pokidali. :)

16. Е па Чоече ако те нисам видео до сад јеб'о све није могуће.

Грифине ако оћеш у коп онда лепо дођеш сат пре мале текме и лепо се наместиш 10 редова испред вође и то је то. А ако ти то не одговара јави ми се на поруци.

17. Pa otkud si mogao da znaš ko sam ja? :) Verovatno si me i video. Doduše, retko se muvam dole kod šipki, obično sam na sredini, ali nekoliko redova iznad. Ma opušteno bre, nije da sam neki preterani fanatik, jednostavno volim klub za koji navijam i hteo bih, k'o i svi mi, da vidim da se momci bar trude pa postignu nešto, a ako i postignu to što su zacrtali, onda je odlično. Koliko bre ljudi dolazi na Zvezdu kojoj je Patlidžan bežao 10 bodova, to ne znam baš gde ima. :)

18. Луда држава, луд народ.

19. Najjača tema, niko ništa ne piše i onda se zveknu dve strane za čuku.
    Neko pomenu Valjevo. Ko je iz Valjeva, ko mi je nejbr?

Inače, na rbide neću ići, to mi je prva ove sezone da propuštam na Mari.

20. Ja sam iz Kosjerica, to je blizu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.