U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa jeste, ali utakmice bi onda trebale biti zabavne.
Brate, mislim da je karta za zapad bila fazon do 4 somića, nije išla preko. Za sever je bila 1500, to znam jer sam bio. I bilo je dosta preko 30.000 ljudi. Samo jedan deo istoka nije bio skroz ispunjen, ali nema veze.
A šta, gledao si Premijer ligu (ne ovu bosansku) pa si tamo video da se igra dobar fudbal? 'De se bre kod nas igra dobar fudbal? Zvezda je juče dobro odigrala, ali takav meč će im se teško ponoviti. Da ti ne pričam koliko je to uopšteno gledano daleko od dobrog fudbala. Ako 'oćeš dobar fudbal, gledaš Barsu ili fašiste kako gaze, a ne ove naše idiote.
Ali tu Barsu uživo neće gledati nikad. A doživljaj je 100 puta bolji kad uživo gledaš klub za koji navijaš, posebno uz onakvu atmosferu na tribinama, nego da gledaš finale LŠ preko TVa.
I, za one koji hoće da me demantuju, nema potrebe jer sam rekao da je doživljaj bolji i zajebancija je veća na tribini, a ne da je fudbal kvalitetniji i zanimljiviji.
Super je to, Simpati, ali ako navijanje na ostalim tekmama bude kao ono sinoć, ja sigurno opet bataljujem da dolazim na tekme. Derem se k'o magarac, a 90% ljudi pored mene ćuti. E, jebem ti ja takvu atmosferu. Slažem se naravno da je mnogo bolje kad si na tribini, ali samo ako je navijanje na nivou.
Ne znam, ja nisam primetio ništa jer su se svi oko mene drali. Čak je par njih bilo tek možda 3-4. put na tekmi i opet su pevali svaku pesmu. Jesam video neke 4 klinke kad sam ulazio na stadion odmah iza mene i znao sam da je takve bagre dosta, ali ja nisam nešto primetio te koji ne pevaju. Mnogo ovih pesama žalopojki i uspavanki, pa čak i mene smore. Ja sam se na Renu smorio, na severu bio, tamo blizu zapada i samo ja i ortak pevali, a bukvalno niko oko nas nije, ali bukvalno niko. Bar se plaćao ulaz, pa nije mogla svaka debilčina da svrati, ipak im potrebne pare za cigare i sranja, pa je opet opšti utisak bolji.
Јебо навијање, јебо све АЈ СЕ СЛИКАМО НА СЕВЕРУ И СНИМАМО НАВИЈАЊЕ БРЕ!
И избацимо на јутјуб и будемо страаааавааа! Набијамо комплексеееее! Па још кад падне неки статус
Brate, pazi, ja sam sve vreme bio jako blizu šipki i nisam mogao da verujem koliko ljude boli kita da pevaju. Koju su kurčinu idioti i dolazili na sever, jebo ih otac glupi. Dosta pesama jeste bilo smor. One vođe se međusobno prepiru i pokazuju na ljude i ne veruju da retko ko peva. Jebeš ga, biće bolje sigurno.
E TO DEVETARE! Zato je i bilo toliko klinki i retarda. Što reče Simpati, čim krene da se naplaćuje ulaz, te žgadije će biti manje.
Костића за вођу да банује жгадију са трибине!
НЕЋЕМО КОСТИЋА, ОН ЋЕ ИХ БАНОВАТИ ЗА ДЕРАЊЕ ТЈ. КАПС!
И нема ЈЕБАЊА милих мајака
И ИСТЈЕРО БИ СВЕ КОЈИ БИ ПОМИЊАЛИ ЈЕБАЊЕ МАТЕРА ИГРАЧИМА И УПРАВИ!
Али зато би нам кореографије биле врх. КОСТИЋ ЗА КОРЕОГРАФА!!!
КОСТИЋ ЗА КРЕАТОРА!
Jel ima negde prenos BSK-Zvezda?
Арена1
Ako neko nema Arenu na kablovskoj kao ja, ima ovde live stream, kvalitet slike i nije baš neki:
http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256
http://www.myalea.com/p/channel-2.html
Jebi ga, nisam video ranije da je neko pitao, ali neka ova post bleji ovde, da se nađe. Možete i grobljare da gledate posle, slika je savršena. Mogu reći da smo sasvim pristojno odigrali, ja i nisam nezadovoljan. Borha klasičan car, promaši sve što može i da golčinu za špice, Lazovića nigde, pa onda zavukao 2 komada. Mladenović me iznenađuje, krivo mi je jer ponovo nije igrao Pašeko, a ni Kasalica nije loš.
Јебала их резервација, да их јебала.
Иде неко ?
Ja, istok. Rezervisao karte još u nedelju, 650 kinti.