FK Crvena Zvezda

  1. haha sto brises pa ponovo pises, da izadje na novu stranu?

    Nek dodje Grbovic na utakmicu Partizana pa ces da vidis da li je grobar

  2. Pa što ti da zatrpaš moj post kad mogu ja tvoj xD
    Grba legenda KK Partizana

  3. Grobari preziru par prodatih bednika, oni nama nisu heroji poput Dzajica, Terzica, Cokija i ostalih koje dizete u nebesa. Nemojte dzaba brukati sebe, jednostavno prihvatite ko ste i sta ste i gotovo.

  4. Ne vredi, druze, ne vredi...Grobari se sami medjusobno cepaju, odricu jedni drugih... Vidis, Grbovic nije grobar, ali je zato Stojkovic grobarcina najveca na svetu... O boze, dragi, pa to je za pisanje...

  5. Cekaj, je l' i Vujosevica prezires?

  6. Valjda se za legendu kluba računa neko ko je ostavio trag za vreme igračke karijere u određenom klubu. Možda grešim. Ne čitam Pekića pa da znam. :/

  7. Grobari se nikad nisu odrekli jedni drugih, odricemo se laznih grobara i nepatriota... cuj cepaju se, db doveo cigane kriminalce na jug, pa sta treba veci dokaz da ne odgovaramo rezimu izdajnickom... sa njima treba da se stoji na tribini, smesno. Grobari patriote i Srbi i vernici > delije govno izdajnici idu na crkvu

  8. Ne znas, druze, ne mozes ni da znas...da bi bio grobar mora Bombas da ti prostudira pa da ti da potvrdu da si cistokrvni Grobar..valjda ih je zato jedva 300 na stadionu..Osipaju se, odricu ih se ovi tru grobari jer im nisu po meri..

  9. Da bre, DB doveo cigane na jug, a njih 10 postrojilo 10k najvernijih sinova ove zemlje... ajde ne prdi...Cepate se godinama, te dozovoljeni, te zabranjeni, te ovi te oni...Jednostavno ste lipov kurac i to je to...A to sto ti mislis da si neki kurcev patriota sto seres po Vukajliji, pisam ti se na patriotizam..

  10. Džonimir
    Valjda se za legendu kluba računa neko ko je ostavio trag za vreme igračke karijere u određenom klubu. Možda grešim. Ne čitam Pekića pa da znam. :/

    Vidim da ne citas

    https://ssl.c.photoshelter.com/img-get/I0000AbJXwzdBr8A/s/900/900/ZVEZDA-BUDUCNOST-21.jpg

  11. Jbg pogrešio sam. Ne mora samo za vreme igračke karijere. xD

  12. Da bre, DB doveo cigane na jug, a njih 10 postrojilo 10k najvernijih sinova ove zemlje... ajde ne prdi...Cepate se godinama, te dozovoljeni, te zabranjeni, te ovi te oni...Jednostavno ste lipov kurac i to je to...A to sto ti mislis da si neki kurcev patriota sto seres po Vukajliji, pisam ti se na patriotizam..

    Niko se ne cepa, jug je bio zajednicki do dolaska ovih. Pa sta ces kad ti vojna i policijska sila kazu moze da te ubije i nece odgovarati. Ako si glup pogines i nikom nista, ako si pametan skupljas materijal pa onda uskoro trecina na robiju, trecini polomljena kolena, a trecini.... bolje da cutim.

  13. I da, Grbovic nije nikakva legenda Partizana u poredjenju sa nekim drugim igracima koje imamo na pretek... ima slovima jednu titulu drzavnog prvaka sa Partizanom, eto kolika je to legenda

  14. Ma svi su se urotili da razbiju Grobare kao najjacu opoziciju u Srbiji...Nego, sto se tacno cepali pre Vucica, kome ste tad smetali?

  15. A godine nastupanja kod Tegija se ne računaju?

  16. Apsolutno je sve uradio da razbije grobare kao najvecu opoziciju u Srbiji. Grobari jesu najveca opozicija u Srbiji ma koliko tebe bolelo.

  17. Samo sto moze da popusi sa tim planom

  18. Bomb Plankton te zaključava činjenicama ne možeš ovako
    Razvodnji priču, odvuci u neku stranu i pobedi na svom terenu jbg

  19. Da, nema šanse da uspe da vas razbije... Pucate sami.

  20. Kome ste smetali pre Vucica? Cija ste tad opozicija bili? Tadiceva?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.