FK Crvena Zvezda

  1. Jel si dobio erejciju kad ste Backu napunili 1:0

  2. Zanimljivo kako prosle sezone,kad su Partizan i Zvezda bili tu negde,nije bilo forsiranja toga da smo drzavni projekat. Sad kad smo zaradili na transferima i od uefe odmah glodari seru. Pa jel nam vucic sredii Salzburg?

  3. U budzet Zvezda uplati 5 milki,od telekoma dobije 1.2 Gazprom strana firma. Tako da prica sa acom moze da se zavrsi

  4. a onda je mrmot uvio Dzenkinsa u foliju i zatrazio Kosovo zauzvrat i najnizu rudnu rentu na svetu

  5. shvati jebeno, kad je zvezdi najbolje Srbi najvise jaucu

  6. Bombas a sto se u stranku ne uclanis. Ova zamena teza i manipulacija ti bas dojajno idu. Mogao bi da smenis vucica ako jos malo vezbas

  7. Kakva zamena teza jebeno, činjenica da nekom ne odgovara 2+2 = 4, ne znači da rezultat može biti drugačiji... ima u psihologiji termin koji označava svesno izbegavanje istine, odnosno odbacivanje iste zbog ličnih i sporednih distrakcija, znači tebe jebe npr da si navijač zvezde... recimo da si navijač bilo kog kluba na svetu ili da te sport ne zanima (to jest da spadaš u 99,99 svetske populacije) video bi da ovo što pišem ima savršenog smisla...

  8. Ima savrsenog smisla dokle god si navijac Partizana. Kao sto si sam rekao, cim prestane da te boli uvo za sport, dhvatices da nema necega kao drzavno favorizavnje zvezde i ostalog. Objasni mi:
    Kako je vucic pomogao zvezdi,kad UEFA sve nadgleda i kontrolise?
    Kako je ubedio Kineze Francuze itd da uzmu igrace i da Zvezda zaradi na transferima?
    Kako je ubedio Salzburg da pusti Zvezdu u LŠ?
    Zasto u budzet RS ide 5 milki iz zvezde, a od drzavne firme dobijamo samo 1.2?
    Zasto navijaci prave koreografiju "Ni metar manje" kad su vucicevi botovi.
    Zasto se Partizanovi igraci ne trude na terenu vec ih boli kurac(jel su i oni botovi??)-Primer sto sam gledao protiv Turaka,jebe im se.
    Zasto preplacujete domace igrace?
    Zasto jug ubija klinca od 19 godina?
    Zasto ste podeljeni u 27 frakcija?
    Zasto je vucicu, ako je tako kao sto ti kazes, bitno da favorizuje samo CZV, a i ne Partizan?
    Zasto ne uletite u upravu i ubedite ih da prave dobre odluke?

  9. Ovog firexa u mom kraju bi zvali Suki, skraćeno od Suklendža mada bi on mislio da je skraćeno od Supermen.

  10. Sva sreca pa ne zivim u nekoj pripizdini na jugu od 130 stanovnika,pa me niko tako ne zove

  11. Hahah sama činjenica da vrlo dobro znaš ko sam, šta sam i gde živim a meni se random digla kurčina jutros i rešio da sprdam nekog anonimusa dovoljno govori o svemu.

  12. Kako sam olako naseo na tvoj trol,sramota me malo

  13. Vazi seljacicu <3

  14. Pa tačno, Neas Panteleimonas jeste mestasce podno Olimpa, ali ti si svakako predmet sprdnje svuda gde se pojaviš, Suki.

  15. Kako je vucic pomogao zvezdi,kad UEFA sve nadgleda i kontrolise?

    Ultrakop, popisivači struje, državne banke koje kreditiraju sa nevraćanjem para i krucijalno, stvaranje atmosfere u društvu da napreduješ tako kad pomogneš zvezdi. Samo primer, hokejaški klub Partizan je bio prvak pre 3 godine sa jednom beogradskom picerijom kao sponzorom, dok je novoformirana zvezda imala mts za sponzora.

    Kako je ubedio Kineze Francuze itd da uzmu igrace i da Zvezda zaradi na transferima?

    Radonjić je izuzetno veliki potencijal, znam priču još dok je bio klinac u Partizanu da većeg talenta nismo imali. Njega je dugo vremena jebala porodična situacija, otac neki klošar napustio ih, keva isto nešto... Ne zaboravi da je neki novac uzet za njega (oko 4,7 miliona evra zvezdi) spelt okolnosti, on je fudbaler Rome u jednom procentu, takođe menadžeri imaju deo. On poslednje dve godine nije išao u wc bez pratnje, projekt je moćnih ljudi i zvezda nije profitirala od njega koliko neki misle. O Rusima i Kinezima, kao i transferima tamo? Daj molim te, priče za malu decu... Gde to da proveriš.

    Kako je ubedio Salzburg da pusti Zvezdu u LŠ?

    Salcburg je luzerski tim koji godinama zaredom ispada iz kvalifikacija za LŠ (zvezda, dinamo, rijeka..). Ko kaže da je neko ubeđivao da ih puste? Poenta je da nije vučića, zvezda ne bi ni u teoriji imala priliku da igra takvu utakmicu.

    Zasto u budzet RS ide 5 milki iz zvezde, a od drzavne firme dobijamo samo 1.2?

    Ide kurčina. Manje čitaj rsb.

    Zasto navijaci prave koreografiju "Ni metar manje" kad su vucicevi botovi.

    Komplet vođe severa su pod kontrolom države. Mlađa ekipa ih ne jebe dva posto i tu će uskoro doći do pucanja. Te dvosmislene fore i forice upravo služe da zamažu oči. Marakana je verovatno jedini stadion u Srbiji na kome se nikad nije čulo Vučiću pederu. Ako treba da objašnjavam, jbg onda.

    Zasto se Partizanovi igraci ne trude na terenu vec ih boli kurac(jel su i oni botovi??)-Primer sto sam gledao protiv Turaka,jebe im se.

    Zato što su krš, zato što Partizan nije nikad u istoriji mogao potrošiti sedam miliona evra za jedan prelazni rok samo na obeštećenja. Ne znam šta tu nije jasno.

    Zasto preplacujete domace igrace?

    Primer? Ja ću ti istog momenta pronaći 10 plaćenijih iz zvezde.

    Zasto jug ubija klinca od 19 godina?

    Primera je dosta na svim stranama, idiotizam, nenameran doduše.

    Zasto ste podeljeni u 27 frakcija?

    Netačno. Postoje dve frakcije i standardna ekipa na istoku koja nije frakcija. Grobari su pod udarom decenijama, nije to krenulo od Vučića. Svaka vlast zna da su grobari prave i iskrene patriote koje se ne mogu kontrolisati tek tako poput delija zato upregnu ceo aparat da prave zvrčke. Ali neće ni to trajati predugo.

    Zasto je vucicu, ako je tako kao sto ti kazes, bitno da favorizuje samo CZV, a i ne Partizan?

    Na ovo pitanje mogu da dam samo odgovor iz svoje perspektive, nisam stoprocentno siguran da je ispravan, ali mislim da jeste. Uvek sam se pitao zašto pod Vučićevim režimom FK Partizan ima najveće dugove u istoriji, zašto KK Partizan ima tačno 6 puta manji budžet od kK zvezda, zašto nam OK ispada iz prve lige prvi put o osnivanja, zašto nam oduzimaju stadion (po drugi put) i bazene, zašto gase najtrofejniji VK na svetu, a veštačka tvorevina igra LŠ i da ne nabrajam... a kod Tadića zvezdi dovode najvećeg sponzora ikad na Balkanu, zašto kod Tadića i DS-a rojekat evropska zvezda u košarci potroši po Vesićevim rečima 21 milion evra za 4 godine... Zašto Toma Nikolić i Dačić ne vole Partizan onako Kako Jeremić (navijam za Škendiju) i Šutanovac (prvo otimanje JNA) vole zvezdu? Nemam rekoh tačan odgovor na to pitanje, osim da smo mi zaista dva različita sveta.

    Zasto ne uletite u upravu i ubedite ih da prave dobre odluke?

    Radimo koliko možemo i koliko nam zakon dozvoljava. Naše uprave trenutno nisu tu da rade u korist Partizana, ali radikalizovati stvar sada kad je zver saterana u ćošak i spremna na sve je generalno prilično glupa ideja, barem zbog odgovornosti prema svojim porodicama.

  16. Domic klasican nemam drustvo lik a i zivot mi je u kurcu pa utehu pronalazim u trolovanju anonimusa na sajtu. Jel si uspeo seljanlcicu sad u zivotu? Idi nahrabi svinje sad

  17. Ovo nisam ni video hahaah. Pa koliko moras da budes jadan da prodajes price da zivis i radis u Grckoj. HAHAHAHAHAHAHAHAH
    Brate zao mi te iskreno, probaj da ne budes seljacic u drustvu,mozda ga i nadjes

  18. Nemam svinje, samo par redova maslina podno olimpa... i jedno magare. I magare i ja smo ti jebali sestru... izmedju tih par redova maslina...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.