Prijava

И као што рекох одмах после жреба, нећемо имати нула бодова. Јбг, наши се посрали на почетку, а и нису никад играли против екипе која оволико трчи. Па ни Арсенал, ни ЦСКА нису оволико трчали прошле сезоне против нас.

Него, добро. Сад можемо да играмо мирније. јебено ће да буде Паризу, пошто је ПСЖ изгубио од Ливерпула, има да јуре победу пошто-пото, само ме је страх да не прођемо као против ПСВ-а.

Al te usralo, ccc
Svaka čast

Bolji Napoli bio, ali po prikazanom nije da su nešto bog zna kako zaslužili da daju gol. Okej, imali su šansi i sve to, al' mi je utisak da izuzev one prečke sa 20 metara i još jedne akcije možda nisu imali ne znam ja kakve šanse. Dobra odbrana. Prilično organizovana. Generalno, Zvezda na par momenata pokazala da može da igra fin fudbal, ostatak se fanatično i muški branila (ne ono panično kako znaju naši, nego bih čak rekao i kvalitetno). Jest' bilo viktorije, al' mi utisak da može Zvezda da odigra i bolji meč. U smislu, bio sam u tripu da su se celo prvo poluvreme usrali, jer jebiga, nakon 26 godina u LŠ.

de nisu bili bolji, ono drugo kad je krenulo pa narednih 20 minuta bukvalno go visio u vazduhu, samo sto ne udje....

bila bi fora da nije izveo boacija, jer svakako je mogao jos, a uveo pavkova, jer tad su i ovi taman poceli da padaju i onda sa dva spica moooooozda bi moglo biti nesto

meni napoli izgledao nervoznije od zvezde u nekim momentima.

Jebi karaj prdi

Vesnam dusa moja poslusala ps-a za zategnuti 1X i cao kakvi kurcevi napoliji kad su oni nesto osvojili

Нема шта бољи смо од ПСЖ тренутно у групи хах, као што рекоше ови горе није наполи нешто показао шта шутали у борјана конст она пречка звезда можда мало не уиграна јбг чаушић фазон иза нападача а мислим да је задњи везни, можда је фалио неки ебисилио, свака част за момке свакако.
Јел може неко да објасни кореографију пошто је нисам видео целу преко тва осим дела де је трофеј ЛШ ?

Causic mrtav ko kurac pavkov bratina usro se crncu u facu svaka njegova

A jeste videli sto je pavkovu crvena kosa calma mu pustila boju hahahahaha

Pa e...ja ne znam kako ovo nije bilo očigledno, ljudi.
(Zapravo pojma nemam, samo sam naišla, Bog mi se javio verovatno.)

Smatras me bogom? Crvene mi se obrazi i krv mi brze ide

Pa jesu bili bolji tebra, to i rekoh, ali imam utisak da nije bilo stopostotnih, tehnički, nije baš visio u vazduhu gol. Mogao je da padne, ali 99% šansi Napolija su bile polušanse, a imaš odličnog Borjana na golu. Dobar je posao odbrana odradila jebiga. Nije nijednom bilo jedan na jedan ili nešto. Sve neki šutevi kroz gužvu i sranja, sa distance, ovo ono. Tipa većina šansi u rangu one Boaćijeve pred kraj.

Bolji su bili, ali nisu ne znam šta zaslužili da dobiju.

A jesu oni bili nervozni Celte, ali se ovde videlo da je Zvezda krenula sa dosta respekta, tipa utronjali su se. Kasnije se videlo da zapravo može da se igra sa ovima.

Ma kurac su obicni

Znaju oni da ce ih jebati i psz i liverpul, zbog ovoga ispadaju

ali 99% šansi Napolija su bile polušanse, a imaš odličnog Borjana na golu. Dobar je posao odbrana odradila jebiga. Nije nijednom bilo jedan na jedan ili nešto. Sve neki šutevi kroz gužvu i sranja, sa distance, ovo ono

Off topic: Dangubic u Bajernu!

Пф то још прежвакана тема само што је сад званично ХД